Accountant zoeken om te ontzorgen

27 november 2018

Posted in Fahrräder und Zubehör

Ondernemers hebben het niet makkelijk in Nederland.

  • De administratie vergt veel tijd en moet volledig correct ingevuld en opgeleverd worden.
  • Daarnaast is het de bedoeling dat alle werknemers hun loonstrookjes op tijd krijgen, inclusief hun loon
  • en moet de jaarrekening op tijd opgesteld en ingediend worden.

Op deze manier hebt u het hele jaar door te maken met de cijfers, regels en wetten terwijl u eigenlijk bezig wilt met ondernemen. Want dat is waarom u een eigen bedrijf begonnen bent. Wat u moet doen, is een goede accountant zoeken. Een goede accountant zoeken zorgt ervoor dat u ontzorgd wordt, dat de administratie en boekhouding overgenomen worden en het zorgt voor een paar frisse ogen op de staat van uw bedrijf. Een accountant zoeken kan er zomaar voor zorgen dat u binnen een paar weken tips krijgt over de mogelijkheden die u niet eerder gezien had. Daarnaast heeft de betere accountant (zoals via finovion.nl) een netwerk dat ingezet kan worden wanneer het tijd is voor uitbreidingen. Wilt u zich geen zorgen meer hoeven maken over de Belastingdienst en wilt u meer halen uit uw bedrijf? Begint u dan met een accountant zoeken bij Finovion.

Een accountant zoeken voor juist uw bedrijf

Elk bedrijf is anders. Elke onderneming heeft eigen voorkeuren en elke ondernemer heeft eigen wensen. Dat is vanzelfsprekend, maar niet wanneer u begint met een accountant zoeken. Vaste pakketten, vaste regels, een bezoekadres midden in Nederland. Het is het allemaal eigenlijk net niet. Dat is waarom onze vereniging Finovion aanraadt. Dit is een aanbieder van diensten op maat tegen een vast tarief met tientallen vestigingen door heel het land. Op die manier kunt u zelf invulling geven aan een accountant zoeken, wat het veel makkelijker maakt om inderdaad een prettige samenwerking te creëren over een langere periode. En dat is wat belangrijk is. U wilt niet over een paar maanden weer een accountant zoeken die opnieuw moet leren wat uw bedrijf nu precies is en doet om vervolgens aan de slag te kunnen. Nee, bij een accountant zoeken wilt u het graag in een keer goed doen zodat u echt verder kunt met uw bedrijf. Daarom gaan de mensen van Finovion graag eerst met u in gesprek om zo te kijken wat het beste aanbod voor u is. En dat is waar wij blij van worden, want zo weten we zeker dat onze leden ook goed terechtkomen.

Wie zijn wij?

We hebben een stuk geschreven over het belang van een accountant zoeken en de manier waarop dit het verschil kan maken. Maar wie zijn wij? Wij zijn een belangenvereniging voor het MKB in Nederland en maken ons hard voor de kleinere bedrijven die het moeilijk hebben vanwege de rompslomp en het doolhof van mogelijkheden. We richten ons niet op de ZZP-sector. In het verleden hebben we dit korte tijd gedaan om in te zien dat dit niet onze doelgroep is. We ondersteunen sinds 2011 serieuze ondernemers die groeimogelijkheden willen openen, die op zoek zijn naar samenwerkingen en die graag tips willen om hun onderneming te verbeteren. Lidmaatschap is gratis zolang de naam van het bedrijf genoemd en gebruikt mag worden op onze website. We willen bij deze nogmaals benadrukken dat het verstandig is voor ondernemers om op zoek te gaan naar partners die hun werk uit handen kunnen nemen. Bent u elke avond nog laat bezig en hebt u geen goed idee over de mogelijkheden of de situatie binnen uw onderneming? Dan is het zoeken naar een accountant een goede manier om eens echt ontzorgd te worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn