Adobe Creative Cloud voor een groot team

19 februari 2016

Posted in ICT en Techniek

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder goede software. Adobe is hier een belangrijk onderdeel van geworden en wordt door zowel particulieren als bedrijven veelvuldig gebruikt. Als deze software niet al geïnstalleerd is op uw computer is het zeker aan te raden het pakket zo snel mogelijk aan te schaffen. Met Adobe Creative Cloud heeft u een pakket in huis waar alle programma’s in samenkomen. Op deze manier mist u niets en kunt u meteen aan de slag met alle apps en programma’s die beschikbaar zijn in de Cloud. Voor grote bedrijven die professionele middelen nodig hebben en deze ook heel vaak gebruiken is dit pakket een goede investering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groot reclamebureau of een uitgeverij die veel reclame zal moeten maken. Adobe Creative Cloud is dan bijna niet meer weg te denken. Een groot bedrijf, waarbij veel mensen werken maakt dan ook veelvuldig gebruik van deze pakketten. Adobe Creative Cloud is een goedlopend product dat veel wordt verkocht. Een Adobe Creative Cloud abonnement zorgt ervoor dat bestanden ook thuis op de computer te openen zijn. U heeft dus als het ware altijd alles wat u nodig heeft bij de hand. Het pakket kan namelijk op een extra computer geïnstalleerd worden. Een continue verbinding met het internet is niet noodzakelijk om dit programma te kunnen gebruiken. U heeft er dus ook plezier van wanneer u in een zone bent waar geen goede verbinding is. Adobe Creative Cloud geeft u bij een abonnement veel opslagruimte. Tot wel 100GB. Hierdoor kunt u alle gewenste bestanden makkelijk delen met klanten en met collega’s die zich misschien niet naast u op kantoor bevinden. Zo wordt thuiswerken ook steeds makkelijker, omdat alle bestanden snel te raadplegen zijn. U hoeft niet meer naast een archiefkast plaats te nemen. Bij Adobe Creative Cloud hoeft u niet bang te zijn dat uw abonnement zomaar verloopt. Adobe geeft altijd ruim van te voren aan dat uw abonnement over zoveel dagen zal gaan verlopen en vraagt u om een nieuwe betaling zodat u uw opgeslagen bestanden kunt blijven raadplegen. Met Adobe Creative Cloud heeft u dus altijd alles bij de hand.

Verschillende versies van Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud wordt door de fabrikanten zelf geleverd. Het is dus niet meer zo dat er een tussenpersoon nodig is om het product aan de man te brengen. Als klant is dat voor u niet nadelig. U kunt met vragen ook bij Adobe zelf terecht. U kunt verschillende versies van de Adobe Creative Cloud installeren op uw computers. Er is een versie voor individuen, vaak wordt hier particulier gebruik mee aangeduid en een versie voor teams. Dit is de versie die vaak door bedrijven wordt aangekocht. Bij deze tweede versie van Adobe Creative Cloud kunt u de updates en de licentie vanuit één punt beheren. U kunt hiermee ook anderen gebruikers toevoegen. Voor zowel bedrijven als voor particulier gebruik is Adobe Creative Cloud zeer zeker aan te raden. Met dit product werkt u makkelijk en snel en de beschrijvingen zijn duidelijk. De mogelijkheden met een programma als Adobe Creative Cloud zijn eindeloos. U kunt vanuit verschillende apparaten werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een foto te maken met uw smartphone en deze foto naar gelieve te bewerken vanuit uw vaste computer. Zo bent u overal in de gelegenheid om uw ervaringen te delen. Vooral in de reclamewereld is deze manier van werken van groot belang. Door de vele functies van de verschillende apps kunt u elke gewenst beeld creëren en aanpassen. Er zijn veel voordelen in het Adobe Creative Cloud pakket voor teams ten opzichte van het pakket voor individuen, zonder dat er functies verloren gaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het pakket aan te schaffen per factuur in plaats van via uw eigen creditcard. Voor veel bedrijven die btw-plichtig zijn is dit natuurlijk een uitkomst. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks één factuur toegestuurd te krijgen in plaats van een maandelijkse betaling. Ook krijgt uw veel meer opslagruimte tot uw beschikking waar u ook op de lange termijn veel plezier van zult hebben.

Mooie extra’s bij aankoop van een pakket

Adobe Creative Cloud heeft veel voordelen. U kunt met het pakket voor teams de geïnstalleerde software vanuit één punt beheren en krijgt hierbij ook allerlei tools tot uw beschikking waarmee u het hele team up to date kunt houden. Via de instructievideo’s kunt u zo vaak u wilt hulp online bekijken. Adobe Creative Cloud heeft hier een hele bibliotheek voor ingevoerd, zodat u optimaal gebruik kan maken van deze software. Wanneer er echt meer nodig is dan alleen een video om nieuwe mogelijkheden te bekijken, kunt u met het pakket voor teams ook rekenen op extra support van Adobe. Twee maal per jaar is het mogelijk om een extra support sessie in te lassen, waardoor u op weg wordt geholpen en weer een goede gebruikservaring tegemoet kunt zien. Ook is het handig dat u het pakket op naam van de organisatie waar u voor werkt aan kunt schaffen. Het hoeft dus niet aan één persoon te zijn gebonden en kan ook in de toekomst door andere medewerkers zonder problemen worden gebruikt. Via Beat-it.nl kunt u alles lezen over Adobe Creative Cloud op de overzichtelijke blogs, geschreven door mensen die veel van deze software weten. Wanneer u dit product aan wilt schaffen of het al in huis heeft en op zoek bent naar informatie, is de blog zeker aan te raden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn