Advocaat Rotterdam

19 april 2016

Posted in Juristen en Advocaten

Advocatenkantoorvanwessel - Advocaat RotterdamBent u op zoek naar een advocaat in Rotterdam? Hebt u binnenkort een rechtszaak of hebt u een geschil op te lossen? Wilt u graag dat een zaak geschikt wordt? Dat betekent dat er niet een rechtszaak komt maar dat beide partijen het onderling uitvechten met behulp van een advocaat. Beide partijen zijn dan in staat om op een rationele manier tot een goede overeenkomst te komen waar men van beide kanten tevreden over kan zijn. Soms betekent het wel dat de een wat moet inleveren, soms zelfs moet betalen. Woont u in de tweede stad van Nederland en zoekt u daar een advocaat? In Rotterdam staat er dan een advocatenkantoor voor u klaar. Wij van advocatenkantoorvanwessel.nl willen u graag helpen bij dit soort schikkingen maar kunnen u ook verdedigen bij de rechter. We hebben twee specialismen. Namelijk arbeidsrecht en echtscheidingsrecht. We komen er in de volgende paragrafen zeker nog even op terug. Maar dat betekent zeker niet dat u op zoek moet naar een andere advocaat in Rotterdam wanneer u een vraagstuk hebt over een ander type recht. Bij ons loopt er altijd wel een advocaat in Rotterdam die zich ook op deze fronten heeft ingelezen. Dat is een van de vele voordelen van het hebben van een groot advocatenkantoor. We kunnen niet slechts één advocaat in Rotterdam aannemen, maar velen. Allen met hun eigen expertise. Wat we wel hebben gemerkt is dat onze specialismen tegelijkertijd de meest voorkomende zaken zijn in Nederland. Dit zijn dan ook kleinere zaken tussen particulieren. Moord en doodslag komen gelukkig maar weinig voor dus het spreekt ook wel voor zich dat dergelijke zaken überhaupt minder aan bod komen bij advocatenkantoren. Waar we dus wel op willen hameren is het feit dat u voor een advocaat in Rotterdam bij ons aan het juiste adres bent. Maar wel voor alleen deze specialismen. Het loont simpelweg niet om alle andere afdelingen van het recht op te nemen. Zo kunnen we ons veel meer focussen op arbeids- en echtscheidingsrecht en dat maakt ons tot echte experts.

De advocaat Rotterdam helpt u onder andere bij echtscheidingen

Hebt u een vraag over strafrecht of burgerrecht? Dan mag u ze uiteraard wel aan ons stellen maar het is wel zo slim om op zoek te gaan naar een andere advocaat in Rotterdam voor dit soort zaken. Wat hebben we u dan wel te bieden? Gaat u scheiden en moeten er goederen verdeeld worden? Dan kan dat heel wat haat en nijd opleveren. Zeker als u toch al niet op goede voet uit elkaar gaat. Dan komt een advocaat in Rotterdam als geroepen. U kunt een advocaat in Rotterdam van ons inhuren om de belangen van beide partijen te behartigen maar u kunt ook enkel voor uzelf kiezen. We zullen dan met de advocaat van de andere partij overleggen en proberen om u beide tot rede te brengen. Laat dit soort zaken zoals voogdij en geldzaken aan een onbevooroordeelde en objectieve partij over. Dan weet u zeker dat u niet overmand door emoties de zaak weggeeft. Een scheiding is al erg genoeg. Zowel voor uzelf, uw partner, uw kinderen en de mensen om u heen die u een warm hart toedragen. Een advocaat in Rotterdam valt hier niet onder en kan op een geheel andere wijze naar de zaak kijken. Een andere vorm van recht is het arbeidsrecht. Ook voor dergelijke zaken kunt u een advocaat in Rotterdam vinden bij ons advocatenbureau. Bent u als werknemer behoorlijk slecht behandeld door uw baas? Bent u onheus bejegend, ten onrechte ontslagen of worden afspraken in uw contract niet nageleefd? Vraag dan de hulp op van een advocaat in Rotterdam. Doe dat mits u ook in deze stad of omstreken woont of werkt. Niet alleen werkgevers kunnen problemen veroorzaken, ook werknemers kunnen de regels flink overtreden. Zit iemand al lang in de ziektewet en hebt u het idee dat er misbruik van de regeling wordt gemaakt? Wilt u weten of de ontslagvergoedingen eigenlijk wel juist berekend worden? Ook deze vragen kunnen wij als advocaat in Rotterdam voor u beantwoorden.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Als u een advocaat in Rotterdam via ons bureau om hulp vraagt , dan krijgt u van te voren een duidelijke inzage in de kosten. U wilt immers niet achteraf met een torenhoge rekening komen te zitten. Dat betekent trouwens niet dat onze service erg duur is. U zult bij ons zeker geen dief van uw eigen portemonnee zijn. U mag van ons een uurtarief verwachten waar we u van te voren over inlichten. Betaalt u liever niet per uur maar liever per zaak? Dan kan er ook een totaalbedrag afgesproken worden. Als wij dan over moeten werken dan is dat niet uw probleem. Tenzij er natuurlijk bijzondere ontwikkelingen in een zaak zijn, maar dat komt bij arbeidsrecht en echtscheidingsrecht niet zo vaak voor. Als u een advocaat in Rotterdam nodig hebt voor bovengenoemde zaken dan hopen we dat u eens aan ons zult denken. Natuurlijk is het nooit leuk maar u kunt maar beter goed voorbereid zijn, vindt u ook niet? Ons kantoor is overigens gevestigd in Barendrecht dus ook buiten de grootste havenstad van de wereld kunt u bij ons terecht. In principe zijn we werkzaam binnen de gehele Randstad. Contact met ons opnemen kan door:

  • Ons tijdens kantooruren even op te bellen,
  • Een e-mail te sturen,
  • Of door langs te gaan bij ons op kantoor!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn