Al je goederen door heel Europa met de juiste Logistiek

6 november 2016

Posted in Transport en Logistiek

Als eigenaar van een bedrijf dat goederen moet transporteren in Nederland, maar vooral ook daarbuiten, is het van groot belang dat de logistiek goed geregeld is. Je hebt dus betrouwbare lijntjes nodig die als het ware verspreid zijn over de Europese kaart. Een groot netwerk is belangrijk, maar als de logistiek op dat netwerk niet goed geregeld is, dan valt alles natuurlijk als je een kaartenhuis in elkaar. Daarom is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan diezelfde logistiek. Helemaal als het een uitgestrekt netwerk betreft waarin je bijvoorbeeld goederen moet vervoeren naar:

  • Polen
  • Rusland
  • Turkije
  • Noorwegen
  • Denemarken
  • Finland

Je hebt in al deze landen te maken met mensen die een andere taal spreken en die misschien anders omgaan met transporten. Daarom moet je een goede logistiek opbouwen. Je hebt daarom vaak ook de juiste partners nodig in de landen zelf waar de goederen naar toe gaan. Op deze manier kun je gemakkelijk tripjes maken van A naar B zonder complicaties wat betreft de logistiek. Complicaties ontstaan er namelijk zo maar. Je hebt dus wat flexibiliteit nodig in het netwerk om alles soepel te laten verlopen. Een file hier en daar kan leiden tot vertraging en daar moet zowel de chauffeur als de partner op de plaats van bestemming op in kunnen spelen. Daarom is het dus van belang dat je de logistiek laat regelen door een bedrijf dat zowel betrouwbaar is als professioneel als het op transport en logistiek aankomt. Om een dergelijk bedrijf te vinden moet je vaak lang zoeken, want er zijn uiteraard vele bedrijven die een dergelijk zonnig vooruitzicht beloven, maar niet elk bedrijf komt die beloftes ook echt na. Wil je dus een betrouwbare partner die je kan helpen met transport, vervoer, de goederen, de opslag, containers, et cetera, neem dan vooral contact op met Rugo Logistics BV. Dit bedrijf verzorgt al de bovengenoemde zaken en timmert al vele jaren aan de weg. Met de betrouwbaarheid zit het dus wel goed. Verder heb je natuurlijk ook te maken met de bovengenoemde transportlijnen en verschillende bestemmingen in Europa. Rugo Logistics beschikt over vele partners in al de bovengenoemde landen. Het is dus vrij eenvoudig om een goed netwerk op te zetten met een goede logistiek. Zo weet je zeker dat jouw goederen en producten aankomen waar ze aan moeten komen.

Rugo Logistics BV en logistiek

Wat betreft de logistiek zit het dus helemaal snor als je die laat regelen door Rugo Logistics. Dat is mooi, want daarmee heb je meteen een zorg minder. Als je er vanuit kunt gaan dat het vervoer goed geregeld is, dan ben je als importeur of exporteur natuurlijk al een heel eind op weg richting een winstvolle onderneming. Gelukkig hebben we tegenwoordig trucks en dergelijk om de goederen veilig te vervoeren. Vroeger moesten goederen vaak via boten worden vervoerd die door een storm al snel tot zinken werden gebracht. Ook was er veel piraterij en smokkelaars konden altijd wel wat extra’s gebruiken. Je investering was in die tijd dan ook zeker niet veilig. Je kon zo een hele lading verliezen. Dat is nu gelukkig niet meer het geval, want de wereld is veiliger geworden (althans de netwerken in Europa zijn veilig) en de transport technieken laten niets aan het toeval over. De logistiek daarentegen is natuurlijk vele malen complexer geworden. Daarom heb je dus een bedrijf als Rugo Logistics nodig om er zeker van te zijn dat de complexiteit van het heel logistieke netwerk goed in orde is. Je kunt nog zulke goede trucks hebben en goede methodes om te laden en lossen en wellicht heb je ook de beschikking over mooie warenhuizen in de landen waar de goederen naar toe gaan, maar als je niet ook gebruik maakt van goede logistiek, dan is dat natuurlijk allemaal zinloos. Daarom is logistiek dus zo enorm belangrijk. Hieronder vind je daarom iets meer informatie over Rugo Logistics.

Wat is Rugo Logistics?

Rugo Logistics is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening. Ze zijn operationeel in grote delen van Noord-, Oost en Centraal-Europa. Ze hebben de specialisatie opgebouwd naar Polen, de Baltische Staten, Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne en Kazachstan. Zoals je dus direct al kunt zien beschikt Rugo Logistics over een gedifferentieerd en uitgebreid netwerk. Het voordeel van dit soort vaste bestemmingen is dat je als bedrijf regelmatig naar die bestemmingen rijdt. De routes zijn dus bekend en ook de plaatsen van bestemmingen zijn bekend. Ook de mensen daar zijn bekend met Rugo Logistics en dat helpt natuurlijk om de relaties te onderhouden. Wat betref het type goederen kun je denken aan zowel groupage en/of deelpartijen als compleetladingen. Met deze ervaring, expertise, en bekendheid met de bovengenoemde bestemmingen, is Rugo Logistics in staat om de beste kwaliteit te garanderen wat betreft transport en logistieke diensterlening. Zoals gezegd heeft Rugo Logistics in alle landen hun eigen partners met eigen terminals waarop alle logistieke diensten kunnen worden verzorgd. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het opslaan van de goederen of eventueel het inklaren van de zendingen. Verder is het altijd zo dat de partner contact opneemt met de ontvanger, zodat het hele inklaringsproces goed afgestemd kan worden. Hierdoor lopen de zendingen de minste vertraging op. Dit soort terminals zijn vanzelfsprekend goed bewaakt en 24 uur per dag toegankelijk. Met andere woorden, Rugo Logistics verzorgt de complete dienstverlening van A tot en met Z, waar die Z zich dan ook moge bevinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn