Autobelettering in Roermond

25 november 2018

Posted in Kinder und Spielwaren

Als ondernemer in de omgeving van Roermond rijd ik regelmatig rond in een bestelbus. Mijn vrouw opperde dat we hier prima ons logo op konden laten zetten. We gebruiken de auto privé en voor de zaak, maar ik vind het niet erg om in de auto rond te rijden met daarop autobelettering. Roermond en Venlo zijn de plaatsen waar wij een bakkerij hebben. Die hebben we al een aantal jaren. Als we boodschappen moeten doen voor de bakkerij of bestellingen af moeten leveren rijden we die rond met onze bus. Ik vond het wel een goed idee om te gaan voor autobelettering. Roermond is een plaats waar veel auto’s rondrijden met belettering en zoiets trekt toch de aandacht. Ik vond het weer een goed idee van mijn vrouw. Ze heeft wel vaker originele ideeën die onze bakkerij even in de kijker zetten. Ik ben dus op zoek gegaan naar een garage die kon zorgen voor autobelettering in Roermond. Autobelettering in Roermond regelen kun je bijvoorbeeld doen via Roermondbelettering. Ik kwam hier op uit omdat ik op internet zocht naar ‘Autobelettering Roermond’. Via de volgende link kwam ik terecht op de garage die dit voor ons heeft geregeld: roermondbelettering.nl. Ik rijd nu al enige tijd rond met op onze bus:

  • Ons logo
  • Ons telefoonnummer
  • Ons adres
  • Onze diensten

Zo maak ik reclame als ik de weg op ga. Dat is nog eens slim ondernemen, als je het mij vraagt. Bovendien zie ik al jaren busjes en vrachtwagens met belettering erop. Ik denk dat iedere ondernemer die aan transport doet wel weet dat zoiets echt onmisbaar is.

Voordelige autobelettering in Roermond

Ik was  vooraf bang voor de kosten, maar dat viel alleszins mee. Via roermondbelettering.nl kun je voordelig aan autobelettering komen. De garage kan bovendien veel soorten belettering op de auto plaatsen. Ik heb vooraf natuurlijk aangegeven wat ik op de auto wilde hebben. De medewerker van Roermondbelettering heeft me daarbij advies gegeven over welke kleur ik het beste kon nemen. Onze bus is wit, en we hebben er een contrasterende kleur op gezet met dezelfde kleur als in ons logo verwerkt zit. Zo is onze bus met autobelettering in Roermond makkelijk te herkennen. Onze klanten zwaaien geregeld naar ons als ze mij of mijn vrouw zien rijden. We krijgen bijna altijd positieve reacties. Dat we af en toe de weg op gaan voor een privé-aangelegenheid met onze autobelettering in Roermond maakt ons niet uit. Ook dan maken we natuurlijk reclame voor onze bakkerij, en dat is altijd mooi meegenomen.

Reclame maken op originele wijze

Voor ondernemers kan het echt lonen op originele manieren reclame te maken. Wij moeten toch de weg op, waarom dan niet meteen reclame maken voor je bedrijf? Dat doen wij nu met behulp van autobelettering. Roermond en Venlo wordt tegenwoordig dus regelmatig bezocht door onze bus met logo en adresgegevens. We hebben zelfs al een paar keer een nieuwe klant gekregen omdat hij of zij onze bus zag rijden. Dat maakt het dus extra aantrekkelijk om te kiezen voor autobelettering in Roermond. Meer weten over alle diensten die Roermondbelettering levert? Kijk dan eens op de website. Er zijn diverse voorbeelden te zien van auto’s met belettering. Daarnaast zijn er op internet ook talloze voorbeelden te vinden. Een slimme ondernemer zorgt ervoor dat hij of zij altijd reclame maakt. Autobelettering op de auto laten zetten is één van de manieren om voortaan gratis reclame te maken zonder meer te betalen dan voor de belettering. Handig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn