Avontuur met safari Kenia

29 februari 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Avtours - Safari KeniaWilt u ook eens een avontuurlijke vakantie beleven? Dan is een safari in Kenia een uitstekende keus! Veel mensen lijkt het geweldig om ooit in hun leven nog eens een dergelijke reis te maken, zodat ze met hun eigen ogen kunnen zien hoe het er op de savannes in Afrika aan toe gaat. Waarom nog langer wachten? Nu is de beste tijd om dit te doen. U kunt natuurlijk kiezen uit verschillende landen als uw voorkeur uitgaat naar een mooie safari, Kenia is echter een zeer uitstekende keus en een echte aanrader. In dit land vindt u namelijk het prachtige Amoseli Park, de plek op aarde waar de meeste olifanten per vierkante kilometer te vinden zijn. Hier lopen de grootste kuddes ter wereld rond en u weet dan ook zeker dat als u hier naar toe gaat, dat u zeker olifanten tegen zult komen. Natuurlijk kiest u ook voor uw safari Kenia uit omdat dit land nog veel meer prachtige natuur te bieden heeft. Zo leent ook de Masai Mara zich bijvoorbeeld bijzonder goed voor een bezoek, hier kunt u heel veel wild met eigen ogen aanschouwen. Dit zijn indrukken die u uw leven lang bij zullen blijven en waar u nog vele jaren met plezier aan terug zult denken. Uiteraard kiest u deze bestemming niet alleen vanwege de mogelijkheden van de safari, Kenia heeft nog veel meer natuurschoon te bieden. Bent u in dit land, dan is het ook zeker de moeite waard om de Great Rift Valley te bezoeken en te genieten aan de rand van de vele prachtige meren die dit gebied telt. Wilt u de natuur eens op een andere manier zien, maak dan een wandelsafari in het noordelijke vulkaangebied, waar u veel unieke flora en fauna kunt ontdekken. Natuurlijk mag ook een bezoek aan Mount Kenia niet ontbreken, net als de Samburu en de berg Kilimanjaro. Tijdens uw safari in Kenia kunt u dus kennismaken met veel wonderschone natuurverschijnselen!

Safari Kenia combineren met rondreis

Zoals gezegd kunt u genieten van meer dan alleen een safari in Kenia, het land heeft nog veel meer moois te bieden. Zo zijn er natuurlijk grote steden die uw bezoek waard zijn, zoals hoofdstad Nairobi. Houdt u meer van rust, ook dan is er genoeg te doen. Zoals gezegd kunt u naast een standaard safari Kenia op veel andere manieren ontdekken. Bent u een sportieveling en houdt u van een uitdaging, dan zou u er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de Kilimanjaro te beklimmen. Geen gemakkelijke uitdaging, ook gewoon een bezoek aan de voet van de berg is al de moeite waard. Het is fascinerend om in het warme Afrika plotseling een besneeuwde bergtop te zien. Een safari wordt vaak met de auto gedaan, maar hierboven gaven we al aan dat er ook de mogelijkheid van een wandelsafari is. Kiest u voor een dergelijke safari, Kenia biedt deze optie bijvoorbeeld in het noordelijke vulkaangebied, dan beleeft u de natuur op een heel andere manier. Doordat het tempo veel lager ligt, hebt u de kans om alles veel beter op u in te laten werken. Bovendien kunt u alles van veel dichterbij bekijken en dat is natuurlijk een fantastische manier om het land te leren kennen. Prachtige steden en de mogelijkheid tot verschillende vormen van een safari, Kenia biedt het allemaal. Wat veel mensen zich echter niet realiseren, is dat dit land aan de kust gelegen is en dus ook zon, zee en strand te bieden heeft. Wilt u dit gebied echt helemaal leren kennen, dan is het dus aan te raden om rond te reizen en zo de verschillende aspecten die het te bieden heeft allemaal te leren kennen. Steden, strand en safari, Kenia biedt een totaalpakket!

AV-Tours biedt de mooiste reizen

Of u nu een rondreis wilt maken of enkel een safari, Kenia kunt u het best bezoeken met een van de reizen van AV-Tours. Zij hebben ruim twintig jaar ervaring met het organiseren van reizen naar het Afrikaanse continent en zij zijn dan ook als geen ander in staat om de mooiste reizen voor u samen te stellen. Zij kunnen de mooiste plekjes en zij kunnen u als geen ander adviseren over in welke periode u het best een bepaald gebied kunt bezoeken. Wilt u via hen een safari in Kenia doen, dan hebt u verschillende opties. Zo kunt u dit doen met een groepsreis, maar ook met een individuele reis. Daarnaast bieden zij ook nog de mogelijkheid om voor u een reis op maat te maken, zodat de trip helemaal afgestemd is op uw wensen. Zo kunt u tijdens het rondreizen en de safari Kenia helemaal op uw eigen manier leren kennen. Waarom kiest u nu voor AV-Tours? U kiest voor hen:

  • vanwege de ruime ervaring die zij hebben met het maken van reizen door Afrika
  • omdat zij niet alleen een safari Kenia bieden, maar ook veel andere reismogelijkheden
  • omdat zij persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan
  • om de reden dat zij zowel eenvoudige als luxe reizen in hun pakket hebben
  • omdat u bij hen kunt kiezen uit groepsreizen, individuele reizen of een op maat gemaakte reis

Met andere woorden, zij hebben voor ieder wat wils te bieden en zij zijn als geen ander in staat om u een fantastische reiservaring te bieden. Daarom kiest u dus voor AV-Tours voor uw rondreis en safari in Kenia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn