Bandenstelling

22 februari 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Stellingen zijn er in diverse soorten en maten. Zo hebt u stellingen die u in supermarkten tegenkomt en die zien er heel anders uit dan die veel grotere en minder charmante stellingen die u vindt in warenhuizen en bouwmarkten. Maar ook kleinere winkels hebben stellingen. Denkt u er maar eens over na, u staat er misschien niet zo vaak bij stil dat stellingbouw een vak apart is. Dit wordt dan ook door gerenommeerde bedrijven uitgevoerd. Maar die bedrijven moeten hun stellingen ook weer ergens vandaan halen en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Kijkt u maar eens op lppetersen.nl. Daar vindt u werkelijk waar alle stellingen die u zich maar kunt voorstellen in allerlei verschillende formaten. De stellingen kan men aan elkaar vastmaken met zogenaamde kliksystemen, bij de ander komt wat meer zwaar timmerwerk aan te pas. Ze zijn over het algemeen altijd weer uit elkaar te halen zodat u ze eenvoudig kunt vervoeren en kunt uitbreiden als uw magazijn om uitbreiding schreeuwt. In deze tekst staat de bandenstelling centraal. De bandenstelling is natuurlijk niet zo groot als een totale stelling die u in een magazijn zet maar zien er wel heel anders uit dan een gewone stelling in een willekeurig magazijn. Een bandenstelling vindt u vooral, en waar kan het ook anders, bij garages en dealers van voertuigen. Ook zijn er speciale bandenwinkels waar u bijvoorbeeld sportbanden en prachtige velgen kunt kopen. U wilt als eigenaar deze banden wel goed kunnen laten zien aan potentiële klanten. En dat is dan ook waar deze bandenstelling om de hoek komen kijken. Zet uw collectie op onze bandenstelling en u zult zien dat beelden meer zeggen dan woorden. Klinkt u dit als muziek in uw oren en bent u benieuwd naar het uiterlijk van de bandenstelling? Dan zit er maar een ding op en dat is even te kijken op onze website. U zult uw ogen uitkijken want het assortiment liegt er niet om. Er is dan ook voor ieder wat wils en het is zeker geen gek idee om verder te kijken dan uw neus lang is als u niet alleen een bandenstelling zoekt maar ook andere type stellingen.

Koopt u hier uw bandenstelling

Bent u nog in de bouwfase van uw garage? Dan wilt u meteen alles goed op orde hebben lijkt ons. Dan hebt u er na de opening weinig omkijken meer naar. In uw garage, dus niet in de showroom, zult u de bandenstelling hebben staan met vele reservebanden voor alle type auto’s die u verkoopt of onderhoudt. Moest u speciaal banden kopen voor een klant terwijl u dat merk normaal gesproken niet in huis hebt? Dan duurt het misschien even voordat die klant terugkomt met zijn auto. Banden bestellen bij een groothandelaar kan immers wel een tijdje duren dus voordat de klant dan terug komt zijn we zo een aantal dagen, zo niet weken verder. Plaatst u dan die bestelling banden op de daarvoor bedoelde bandenstelling. Dan struikelt u niet continu over deze banden en hoeft u ze ook niet gevaarlijk hoog op te stapelen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, al helemaal in een garage waar met gevaarlijke gereedschappen wordt omgegaan en er soms kans op vuur is. Veiligheid gaat boven alles en dat is dan ook een zeer goede tweede reden om voor bandenstelling te kiezen. Hebben we u er al van overtuigd dat het zeker geen overbodige luxe is om een bandenstelling te hebben? Neem dan ook snel een kijkje op de website en klik op de categorie “bandenstelling”. Die is eenvoudig te vinden al zeggen we het zelf. We proberen onze site dan ook veel te updaten. Zo wordt de site steeds eenvoudiger en overzichtelijker voor u maar we doen dit ook omdat ons aanbod vrijwel dagelijks verandert. Dat komt doordat vooral de tweedehandse stellingen snel verkocht worden en dan hebben we ze natuurlijk niet langer uit voorraad leverbaar. Maar dat geldt over het algemeen wel voor de bandenstelling want de bandenstelling is over het algemeen niet een tweedehands product.

Wij zijn op het gebied van stellingen van alle markten thuis

Kijkt u ook eens verder dan alleen naar de bandenstelling. Wie weet vindt u er wel een mooie andere type stelling. Zo hebben we onder andere naast de bandenstelling de volgende types in huis:

  • Draagarmstellingen
  • Archiefstellingen voor op het kantoor
  • Grootvakstellingen voor in het magazijn
  • En nog veel meer, zowel nieuw als tweedehands

Wij vinden recyclen een belangrijk goed en proberen dan ook zo veel mogelijk stellingen tweedehands te krijgen. Die gaan wij vervolgens inspecteren en kapotte onderdelen worden vervangen. Stellingen bestaan meestal uit grote platen hout en metaal en dat is dan ook een reden waarom ze zo lang mee gaan. Ze kunnen enorme gewichten dragen en zijn multifunctioneel omdat ze eenvoudig te verplaatsen, te demonteren en uit te breiden zijn. De bandenstelling is daarop een kleine uitzondering omdat u een bandenstelling eerder los bestelt zonder het te willen demonteren of er een stelling aan vast te maken. Maar toch bestaat die mogelijkheid wel degelijk dankzij de handige montagesystemen die wij gebruiken. Zo is het altijd mogelijk om zelfs de stellingen waarop u banden plaatst te vergroten als de omzet en de drukte binnen uw bedrijf toeneemt. Hopelijk kiest u dan ook voor ons voor al uw verschillende types stellingen. Hebt u hier nog vragen over? Schroom dan niet maar klim snel in de pen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn