Bedrijfsadvies inwinnen

21 mei 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

ingeniumbedrijfsadvies - BedrijfsadviesVeel bedrijven krijgen te maken met diverse regels waar ze zich van de overheid aan moeten houden. Denkt u aan het scheiden en verwerken van afvalstoffen, de hygiëne binnen uw pand en het aanwezig zijn van brandblusmiddelen en EHBO-dozen. Dat is nog lang niet alles. Personeel moet getraind zijn in het verlenen van eerste hulp en soms heeft men agressietrainingen nodig zodat men  preventief met criminaliteit om kan gaan. Daar kunt u vast wel wat hulp bij gebruiken. Als u dergelijk bedrijfsadvies nodig hebt, dan hopen we dat u eens contact met ons opneemt. Op het gebied van bedrijfsadvies staan wij namelijk voor u klaar. Kijkt u eens op onze website, ingenieumbedrijfsadvies.nl, u zult zien dat we erg veel trainingen kunnen geven zodat u binnenkort kunt optreden als expert binnen uw bedrijf. Mensen kunnen vervolgens naar u toe als men bedrijfsadvies nodig heeft. U leert keuren en inspecteren. Als keurmeester bent u verantwoordelijk voor de NEN 3140 de NEN 1010. Dit zijn twee erg belangrijke certificaten die we hieronder kort zullen bespreken. Wilt u graag een carrière switch maken en bedrijfsadvies gaan geven? Neem dan direct na het lezen van deze tekst contact met ons op. Wij zijn de marktleider in het geven van deze trainingen. Voor een klein bedrag kunt u zich omscholen tot een adviseur zodat men in de toekomst bij u terecht kan voor hun bedrijfsadvies, voor het laten keuren van hun machines en nog veel meer. Hebt u de indruk dat u in uw huidige baan geen ontwikkelingsmogelijkheden meer hebt? Zit uw salaris al jarenlang vast op hetzelfde bedrag? Hebt u het helemaal gehad met dit werk? Dan is het geven van bedrijfsadvies misschien iets voor u! Ook zijn er mensen die de cursussen goed kunnen gebruiken voor hun huidige baan. Dan kunt u natuurlijk bij ons aankloppen. We zullen u zo snel mogelijk inplannen voor een van onze vele cursussen.

Van ons mag u betrouwbaar bedrijfsadvies verwachten

Waarom zou u voor uw bedrijfsadvies cursussen met ons in zee gaan? Laten we de grootste pluspunten even op een ritje zetten, wellicht helpt het bij het maken van een goede keuze:

  • U kiest voor Ingenium als u ervaring en kennis verwacht. We hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van deze cursussen bedrijfsadvies.
  • We zijn de marktleider in het geven van deze keurmeester trainingen.
  • Landelijke dekking. De NEN codes gelden voor heel Nederland en dus voor elk bedrijf dat met dergelijk apparatuur werkt.
  • Ons docentencorps bestaat uit veiligheidsdeskundigen en specialisten die jarenlang dit werk hebben gedaan. Zij weten wel hoe ze bedrijfsadvies moeten geven.
  • De cursussen duren niet al te lang maar zijn gebonden en intensief. Het zal u met de juiste concentratie vast en zeker snel lukken om te slagen.

Houdt u onze website scherp in de gaten. Dan ziet u nieuwe ontwikkelingen binnen de cursus en zo kunt u tevens de beschikbare trainingsdata bekijken. We reizen heel Nederland door met ons bedrijfsadvies en zullen vast en zeker binnenkort bij u in de buurt zijn voor een van onze vele cursussen. Leert u bedrijfsadvies geven bij ons! U leert alles over de NEN 3140. U weet vervolgens wat de wetgeving is rond elektrische laagspanning. De NEN 1010 is een reeks Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties gebruikt door de elektrotechnische installatiebranche en sluit dus erg op de andere NEN code aan. Vervolgens bent u in staat om bedrijfsadvies te geven over onder andere hijs- en hefmiddelen, hoogwerkers, landbouw-, tuin-, park en bouwmachines of grondverzetmachines. Voor alle machines kunt u aparte cursussen volgen zodat u hier vervolgens accuraat bedrijfsadvies mag geven aan alle Nederlandse bedrijven.

Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

Zoals we al eerder zeiden kunt u hier ook als leidinggevende terecht als u bedrijfsadvies wilt inwinnen en certificaten wilt behalen die wettelijk verplicht zijn. Voornamelijk op het gebied van de arbeidsomstandigheden kunt u bij ons terecht. Wilt u een cursus basisveiligheid doen? Leert u dan de beginselen zodat u anderen binnen uw bedrijf preventief kunt beschermen tegen gevaren. Ook geven we de belangrijke bedrijfshulpverlener cursus. Zowel de basistraining als de herhaling kunt u bij ons komen volgen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We plannen u vervolgens zo snel mogelijk in. U kunt ons bellen tijdens kantooruren maar het staat u natuurlijk ook vrij om een e-mail te sturen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze certificaten te bemachtigen binnen uw bedrijf. Is er niemand aanwezig met een BHV-diploma? Dan kunt u fikse boetes krijgen. Leert u daarom alle kneepjes van het vak. Bedrijfsadvies geven is een leuk idee als u eens iets anders wilt doen met uw leven. U kunt er letterlijk levens mee redden want werken met dit soort machines kan zeer gevaarlijk zijn. Zeker als ze slechts worden onderhouden en er gevaarlijke situaties op de werkplaats voorkomen. Het is dan aan u om hen te waarschuwen. Vindt er geen verbetering plaats? Dan volgen wederom zware boetes en kan een bedrijf zelfs op non-actief worden gesteld totdat ze de benodigde reparaties hebben gedaan en onderdelen hebben vervangen. Een training volgen bij ons staat garant voor een leuke tijd. U zult misschien nieuwe vrienden maken. Wat wij erg belangrijk vinden is dat humor ook een plaats krijgt tijdens de cursus. Natuurlijk wordt er serieus met de oefenstof omgesprongen maar af en toe een geintje zal u helpen met leren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn