Betonreparatie

28 februari 2016

Posted in Woning en Tuin

Beton, het is een geweldig uitvinding en het is voor veel gebouwen in de wereld het basismateriaal. Het is een geweldig materiaal omdat het vloeibaar in allerlei mallen gegoten kan worden en dan vervolgens verhard het en zal het altijd hard blijven. Toch kunnen er barsten in komen, door aardbevingen maar ook zoiets simpels als water. Water is een gevaarlijk element, u kent de kracht van een tsunami of een hoge golf. Dat zijn direct zichtbare gevaren maar ook op de lange termijn snijdt water uiteindelijk overal doorheen mits er geen actie tegen genomen wordt, zoals in dit geval betonreparatie. Herkent u dit probleem en hebt u erg veel last van tocht in uw huis? Dan is het de hoogste tijd om uw muren te gaan controleren op barsten en breuken. Betonrot kan u klauwen met geld kosten en tevens wordt het er gevaarlijk van om in uw huis te wonen. Zeker als u hier jaren zo niet decennia voor wegkijkt. Doet u dit niet en laat het door ons, Soil-ID, eens controleren. Wij zitten al vele jaren in het vak van de betonreparatie en beschikken over de laatste moderne snufjes en technieken om moeiteloos uw muren te versterken. Er zijn dan ook diverse manieren waarop we dit kunnen aanpakken dus voordat we aan betonreparatie gaan doen zullen we eerst uw muren moeten komen inspecteren. Dan kunnen we vervolgens, in overleg met u, een behandelplan opstellen, krijgt u van ons een vrijblijvende offerte en is het aan u om te bepalen of u door ons de betonreparatie wilt laten uitvoeren. Wilt u graag een second opinion? Daar doen we beslist niet moeilijk over. De kans is groot dat ook zij hetzelfde zeggen alleen dan wel voor een hoger bedrag. We hebben twee kantoren, een in Breda, Noord-Brabant en een in Utrecht. Komt u eens langs maar maakt u dan wel van te voren even een afspraak, dan staat de koffie voor u klaar. Ook als u al zeker weet dat er iets aan de buitenmuren scheelt dan kunt u ons bellen of e-mailen. Dan maken we zo spoedig mogelijk een afspraak met u en komt onze inspecteur bij u langs!

Doet u iets aan betonrot, schakel ons in voor uw betonreparatie

Hebben we u al weten te overtuigen van onze kunsten? Zo niet, dan vindt u op onze website nog veel meer informatie over betonreparatie. Dit kan nog best eens interessant zijn voor een leek om eens door te nemen. Dan weet u wat er allemaal intern met uw muur gebeuren kan als u hier niet naar omkijkt. Het gebeurt vanzelf wel, er zijn diverse vormen van vocht die uw muur kunnen betreden en veel schade kunnen doen. Denk hierbij aan onder andere:

  • Optrekkend vocht vanuit de grond of misschien wel vanuit uw kelder
  • Vocht en condens door een kapotte leiding in huis of door het vocht die blijft hangen in uw keuken en badkamer
  • En uiteraard door opspattend water en regen. Dit wordt ook wel doorslaand vocht genoemd

We zullen dan ook eerst de oorzaak moeten achterhalen omdat we dit dan kunnen annihileren. Dan kunnen we pas aan betonreparatie gaan doen zodat u vervolgens niet weer in dezelfde valkuilen belandt met uw buitenmuren. De mogelijkheden die u bij ons hebt op het gebied van betonreparatie zijn enorm. Zo kunt u onder andere het volgende van ons verwachten als u contact met ons opneemt. Eerst komen we langs om een diagnose te maken. We stellen een plan van aanpak op en ook kunnen we na de betonreparatie komen controleren of alles nog op orde is. Als het op betonreparatie aankomt dan zijn er een aantal voor de hand liggende technieken zoals handmatig opnieuw de muur geheel of gedeeltelijk metselen. Daarnaast kunnen we een product inspuiten of injecteren waardoor uw beton beschermd is tegen water. Vervolgens maken we uw muur weer mooi door het af te werken en te pleisteren. Uw muren zullen weer als nieuw lijken en het zal niet lijken alsof betonreparatie nodig was.

Dit materiaal heeft niet het eeuwige leven

Dankzij betonreparatie door ons bedrijf zal de waarde van uw huis zeker gaan stijgen. Dat is niet het belangrijkste in de wereld maar mocht u in de nabije toekomst van plan zijn uw huis in de verkoop te doen dan is het geen overbodige luxe om de mankementen aan uw huis alvast te repareren. U kunt er meer voor vragen, de kijkers en geïnteresseerden zijn eerder geneigd om te gaan investeren in uw huis zodat u er snel het geld voor hebt om in een nieuw huis te investeren en daarnaast is het simpelweg wel zo netjes om de nieuwe bewoners niet op te zadelen met betonrot. Is betonreparatie dan ook wat nodig is en wat u verlangd, dan hebt u nu een goed bedrijf achter de hand. Wij reizen voor de betonreparatie het hele land door dus of u nu in Limburg of in Friesland woont, het maakt ons helemaal niets uit en u betaalt er niet meer voor. De prijs op de offerte is wat we zullen vragen en dar proberen we dan ook nooit van af te wijken. Wacht dus niet langer maar kijk op de website en leer alles over betonreparatie. Soms is betonreparatie acuut nodig. Wateroverlast, een overstroming of een plaatselijke natuurramp kunnen er voor zorgen dat uw muren op instorten komen te staan. Bel ons dan meteen voor betonreparatie via het calamiteitennummer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn