Bezoekt u eens een Canton Fair!

19 februari 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

U hoort het misschien vaak op het nieuws dat China een grootmacht is, zeker in economische termen. Er wonen dan ook bijna anderhalf miljard mensen dus het is ook niet zo vreemd dat er in dit land erg veel wordt geproduceerd. Veel te veel eigenlijk en dat is dan ook een reden waarom de export in het land zo enorm hoog ligt. Ze maken het voor relatief goedkope prijzen en dat maakt ook dat veel westerse bedrijven hun fabrieken in Aziƫ neerzetten. En dan hebben we het niet alleen over China en Hongkong maar ook over landen in Zuidoost-Aziƫ zoals

  • Laos,
  • Cambodja
  • en Thailand.

De kantoren of de moederbedrijven van deze instellingen bevinden toch nog vaak in China en ook al is dat niet het geval, er is een mooie plek waar u alles en iedereen kunt ontmoeten: op de Canton Fair. Dit wordt gehouden in het huidige Guangzhou, een miljoenenstad in de buurt van Hongkong en Macau dus het is niet zo vreemd dat de Canton Fair in deze contreien gehouden wordt in plaats van meer in het noorden zoals Sjanghai en Beijing omdat dit de gebieden zijn waar de echte productie plaatsvindt en het is tevens een geweldige haven en toegang to de eerdergenoemde producerende landen in deze gebieden. De Canton Fair bestaat al vele decennia lang en is nog steeds aan het groeien. Vele conglomeraten vindt u terug op de Canton Fair net als kleine bedrijfjes in honderden verschillende branches. In totaal vindt u er dan ook elk jaar werkelijk waar duizenden bedrijfje die allemaal met hun eigen producten op de proppen komen. We kunnen het ons daarom erg goed voorstellen dat u tijdens een Canton Fair de weg kwijtraakt omdat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig wordt er op de Canton Fair actief met routing omgegaan en is het zelfs voor iemand zonder richtingsgevoel nog een peulenschil om de van te voren uitgezochte standjes te bezoeken. Als u er als zakenman komt dan is het immers niet voor uw plezier dat u hier rondloopt. Toch raden we het u aan om zo nu en dan uw ogen de kost te geven. Wie weet doet u er wel inspiratie op voor een volgende productielijn.

China is een grote markt, ga dus naar de Canton Fair

Als u de Canton Fair wilt gaan bezoeken dan raden we het u dus wel aan om uw reis goed te plannen. Wij kunnen u daar eenvoudig mee helpen en we raden het u dan ook aan om onze Engelstalige website over deze Canton Fair eens goed door te lezen. Als u dan toch nog met vragen zit dan kunt u die vrijblijvend aan onze klantenservice stellen. Ze zullen u meteen terugbellen of een e-mail sturen met alle informatie die u maar nodig hebt om uw reis tot een goed einde te brengen. Hebt u bijvoorbeeld een visum nodig voor China? Dan kunt u die via ons regelen. Ook de entree kunt u vast aanschaffen via onze website. Dit raden we u dan ook met klem aan omdat er miljoenen mensen op de Canton Fair afkomen. Als u nog in de rij moet gaan staan dan bent u daar een hele dag mee bezig. Zorg er dan ook voor dat u dit thuis al hebt gekocht. U krijgt dan een badge die u op uw pak of jas kunt plakken en dan mag u zo door lopen. Dat gaat u heel wat ergernissen schelen, neemt u dat maar van ons aan. Zorg er tevens voor dat u ook de vlucht tijdig boekt. Zeker in de periode van de Canton Fair zult u hier op tijd bij moeten zijn want er zijn vele mensen die de beurs gaan bezoeken, ook vanuit Nederland. Over het algemeen spreken de meeste mensen wel Engels maar het kan erg gebrekkig zijn. Daarom is een kleine introductie in de Chinese taal zeker geen overbodige luxe. Dit land zal de economie blijven voortstuwen en wellicht worden ze wel de grootste speler in de toekomst. Zeker geen gek idee om u zich een beetje in de taal en cultuur te storten. En zo hebt u iets te doen tijdens de lange vlucht naar de Canton Fair.

Dit kan de oplossing zijn voor een kwakkelend bedrijf

Hebt u producten die niet zo goed lopen? Bent u niet echt mee bij de tijd en komt u maar niet aan de bak? Dan is het zaak om dit te veranderen. Bezoek daarom de Canton Fair en laat u inspireren. Sluit die ene belangrijke deal op de Canton Fair die uw leven kan veranderen. De producten die u daar vindt zult u pas veel later pas vinden op andere beurzen in de rest van de wereld. Dankzij de Canton Fair hebt u een streepje voor op uw concurrenten dus u begrijpt wel hoe belangrijk de Canton Fair is voor de rest van de wereld. Het klinkt misschien exotisch en ver maar u moet de Canton Fair als een belangrijke zakelijke stap zien. Als u dat kunt en doet dan staat het als een paal boven water dat er wist in het verschiet ligt. Schroom dan ook niet langer maar bestel uw entreekaarten voor de Canton Fair alvast via onze site. En vergeet niet om ons te bookmarken want over een half jaar is er de volgende Canton Fair die u vast niet wilt missen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn