Binnenkort carnaval vieren? Koop hier uw feestkleding

6 augustus 2016

Posted in Nieuws

Bent u op zoek naar feestkleding omdat u binnenkort zelf een themafeest houdt? Is het binnenkort carnaval? Of gaat u naar een verkleedfeestje van een goede vriend? Misschien wilt u uw dochter of zoon verrassen met een verkleedpartij voor diens verjaardag. Hoe dan ook, bestelt u uw feestkleding bij kaborij.nl. Feestkleding draagt u misschien maar een keer. Daarom vindt u hier goedkope feestkleding zodat het de investering waard is. Natuurlijk is er niets op tegen om tijdens carnaval hetzelfde outfit te dragen over de diverse dagen. Misschien wilt u juist graag een beetje kunnen afwisselen. Omdat onze feestkleding zo goedkoop is kunt u flink inslaan. Misschien komt het bedrag wel boven de 50 euro uit en dat scheelt want dan betaalt u geen verzendkosten. Mocht het bedrag er onder vallen dan is het slechts 3,95 euro extra. We bezorgen overigens binnen een dag dus als u vandaag voor 5 uur in de avond hebt besteld, dan mag u het pakketje morgen al van de bezorger in ontvangst nemen. Een winkel voor feestkleding vindt u in een gemiddelde plaats in Nederland niet zo snel. Dat betekent dat u moet reizen naar de grote stad en daar hebt u misschien geen tijd of zin in. We geven u groot gelijk! In deze moderne tijden moet u een beetje denken aan uw eigen vrije tijd, voor zover u die al hebt. Kies er daarom voor om zo nu en dan wat producten via het internet te kopen. We hopen dat u in de toekomst feestkleding bij Kaborij bestelt!

Voor elke party hebben we passende feestkleding

Het enige nadeel is dat u de feestkleding die u op het oog hebt niet kunt passen. Maar bestelt u dan in de maten waarvan u denkt dat het wel gaat passen. Mocht het toch niet goed zitten dan kunt u het vrijblijvend binnen 14 dagen terugsturen en dan sturen we u de juiste maat toe. Daar doen we beslist niet moeilijk over. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Of bent u benieuwd naar de kortingen zodat u voor nog minder geld deze kleren kunt aanschaffen? Dan zit er maar een ding op: vul uw naam en e-mailadres in op de website en ontvang maandelijks onze gratis nieuwsbrief in uw inbox. Als u deze mail niet langer wenst te ontvangen dan kunt u zich met een klik van uw muisknop weer afmelden. Wellicht vindt u het leuk om een review te schrijven na uw verkleedfeest. Laat ons en andere bezoekers weten hoe de kleding zat, hoe er op gereageerd werd en wat u van onze service vindt. Met meer dan 100 recensies hebben we een gemiddelde boordeling van een 9.2 en daar zijn we erg trots op. Wellicht hebt u goede feedback en opbouwende kritiek waarmee we onze service kunnen verbeteren.

Voor de kinderen hebben we leuke verkleedkleren

We verkopen feestkleding voor iedereen. Zo hebben we onder andere:

  • Dames- en herenkleding,
  • Kinderkleding,
  • Plus size kleding,
  • Kleding voor zeer specifieke themafeesten,
  • En feestartikelen en accessoires in ons assortiment.

Zo is er voor iedereen leuke feestkleding te vinden die u tijdens themafeesten, carnaval of misschien als grap tijdens een bruiloft kunt dragen. Er zijn vele gelegenheden waarbij verkleedkleren gewenst zijn naast deze bekende voorbeelden. Zo zijn er veel verkleedfeesten onder studenten, kunt u het dragen om te protesteren tegen bepaalde besluiten van de overheid of dragen tijdens een wijkfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos! Betaal direct door gebruik te maken van een online betaalservice zoals iDEAL en PayPal. Uiteraard kunt u ook uw credit card gebruiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn