Breng je financiën op orde met een accountant in Enschede

25 september 2016

Posted in Financiën en Verzekeringen

Ieder bedrijf dat op één of andere manier met inkoop en verkoop te maken heeft, zal te maken hebben met de zogenaamde financiële boeken. Deze mysterieuze boeken bevatten alles op het gebied van de in- en uitgaven van een bedrijf. Elementair gezien heb je te maken met twee kolommen. De ene kolom bevat alle uitgaven en de andere bevat alle inkomsten. Deze kun je dan van elkaar aftrekken en als je een positief bedrag overhoudt, dan maak je winst en als je een negatief bedrag overhoudt, dan draai je verlies. Helaas is het niet altijd zo elementair en vaak zien de boeken er enorm ingewikkeld uit, met cijfers, berekeningen en bedragen waar je vlees noch vis van kunt maken. Je hebt immers niet alleen te maken met vaste bedragen. Kijk maar eens naar een reguliere loonstrook. Deze staat overvol met aftrekposten, percentages en bedragen die apart worden berekend. Hierbij kun je denken aan loonheffingen en vakantiegeld. Dat is alleen nog maar één enkele loonstrook. Als je in loondienst bent, dan hoef je je alleen maar druk te maken over het ontvangen van je loon. Die loonstrook is immers het product van een accountant of een payroll bedrijf. Zij hebben alles voor je gedaan. Maar wat als je verantwoordelijk bent voor je bedrijf? Je zult belastingen moeten betalen over van alles en nog wat. Daarnaast moet je jaarlijks de belastingaangifte regelen en je hebt de hele financiële administratie om bij te houden. Denk aan personeel, aankopen en onderhoud. Het is natuurlijk onbegonnen werk om dit allemaal zelf te doen. Als je nagaat dat één enkele loonstrook al een onoverzichtelijk en ingewikkeld document is, dan kun je je wel voorstellen hoe het is om alle financiële documenten van een gehele organisatie te managen. Daarom kun je beter direct een accountant in Enschede in dienst nemen. Dat maakt je je leven een stuk gemakkelijker. Een accountant in Enschede kan je alle financiële zorgen uit handen nemen en presenteert je alleen het eindresultaat. Net zoals een werknemer aan het einde van de maand één loonstrook ontvangt, kun jij aan het einde van de maand enkel het eindresultaat ontvangen van de werkzaamheden van de accountant in Enschede. Dat betekent dat jij je kunt richten op andere zaken waar jij goed in bent en de accountant in Enschede kan zich bezig houden met de zaken waar hij of zij goed in is.

De accountant in Enschede van beersengrandiek.nl

Mocht je een accountant in Enschede in de arm willen nemen, dan kun je terecht op de website van beersenengrandiek.nl. Een accountant in Enschede van Beersen & Grandiek, gaat altijd professioneel te werk. De regels voor ondernemers op financieel gebied en de regels die te maken hebben met de belastingen, zijn constant aan verandering onderhevig. Toch wordt er van elke ondernemer verwacht dat die op de hoogte is van de huidige regelgeving. Een accountant in Enschede zorgt er voor dat je altijd up to date bent. Je loopt dus nooit achter de feiten aan, want het is de taak van een accountant in Enschede om op de hoogte te zijn van de huidige regelgeving.

De diensten van Beersen & Grandiek

Mocht je overwegen om een accountant in de arm te nemen, dan is het goed om te weten wat die accountant zoal voor je kan betekenen. Als je in zee gaat met Beersen & Grandiek, dan kun je in ieder geval de volgende diensten verwachten:

  • Belastingadvies
  • Belastingaangiften
  • Financiële administratie

Dit zijn drie kerngebieden waar je als ondernemer mee te maken hebt. Natuurlijk zijn de accountants van meer markten thuis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn