Bruidstaart

8 april 2016

Posted in Nieuws

Janbanket - BruidstaartWilt u graag een unieke bruidstaart ontvangen? Zorg er dan voor dat u een goede banketbakker vindt. Er zijn er vele in Nederland maar niet elke banketbakker is gespecialiseerd in het maken van een bruidstaart. Sommigen maken meer standaard taartjes en gebakjes terwijl de ander liever taarten maakt voor slagingsfeestjes of verjaardagen. Ook na de geboorte van uw zoon of dochter mag een lekker gebakje niet ontbreken. Laat daarom een taart ontwerpen met daarop de naam en de geboortedatum van uw kind en deel het uit aan al uw familie en vrienden. Uiteraard zijn er ook banketbakkers die dit allemaal kunnen en Jan Banket uit Veenendaal is daar een van. In deze tekst willen we het graag hebben over deze taartenmaker uit de provincie Utrecht. Kijkt u eens op zijn website: janbanket.nl. U vindt daar aparte pagina’s voor onder andere de:

  • Bruidstaart
  • De verjaardagstaart
  • En de taarten die hij kan maken om te vieren dat u uw diploma hebt gehaald.

In deze tekst specificeren we ons op de bruidstaart. De bruidstaart is onmisbaar op welke bruiloft of trouwerij dan ook. Het is meestal een van de hoogtepunten tijdens deze prachtige dag. Een dag die hopelijk tot een van de mooiste dagen van jullie leven gaat behoren. Men zegt vaak dat dit de mooiste dag van uw leven is of dat de geboorte van kinderen daartoe behoort. Maar is het niet zo dat elke nieuwe dag uiteindelijk de mooiste dag van uw leven moet zijn? Natuurlijk zal een normale werkdag niet tot een geweldig hoogtepunt behoren, maar als u dan thuiskomt samen met uw partner en geniet van het samenzijn dan is dat na zovele jaren vast en zeker een gelukzalig gevoel. Ook de vele reizen die u allicht nog gaat maken net als het zien opgroeien van uw kinderen en kleinkinderen doet ons concluderen dat uw eigen bruiloft niet de mooiste dag van uw leven moet zijn. Het is een kwestie van woordkeuze maar we horen het vaak dus bij deze hopen we dat u het in het vervolg vanuit een ander perspectief gaat beschouwen. Misschien kunt u het beter omschrijven als een van de meest memorabele dagen uit uw leven. En daar kan het aansnijden en verorberen van de bruidstaart niet bij ontbreken.

Onmisbaar op een trouwerij: het aansnijden van een lekkere bruidstaart

We hebben het tot dusver vooral over de trouwdag zelf gehad. Hebt u al erg veel geregeld voor die dag of moet dat nog gedaan worden? Woont u in Veenendaal of in de buurt van deze stad aan de grens met Gelderland? Dan kunt u uw specifieke bruidstaart bij Jan Banket gaan bestellen. Daar gaat u zeker geen spijt van krijgen want deze bruidstaart is overheerlijk. Het oog wil natuurlijk ook wat. Elke bruidstaart is dan ook weer anders. U kunt zelf bepalen uit hoeveel verdiepingen de bruidstaart moet bestaan, welke smaak het moet hebben en vooral wat de decoratie moet zijn. Dat willen we graag met u gaan bespreken voordat we tot bakken overgaan. Hoe kunt u het beste te werk gaan als u een bruidstaart wilt reserveren? Kijkt u vooral op hun website rond en dan vooral onder het kopje “bruidstaart”. Ook zoekmachine zoals Google, Yahoo of Bing bieden veel voorbeelden van dit soort taarten ter inspiratie. Neemt u vervolgens contact met hen op door hen te bellen, te e-mailen of door het online contactformulier in te vullen. Vergeet u in dat laatste geval niet om ook uw naam en e-mailadres achter te laten. Dan komen ze zo spoedig mogelijk bij u terug met eerste ideeën en wellicht zelfs al wel een offerte. Dan weet u wat het gaat kosten en of het dit waard is. Wat vervolgens verstandig is om te doen, is om bij de banketbakker langs te gaan. Daar kunt u alvast voorproeven en uw wensen beter uitleggen. Maak dan de bestelling compleet. Wilt u vooraf of achteraf betalen? Alles is mogelijk, zij doen daar beslist niet moeilijk over.

Ze komen het naar de trouwerij toebrengen!

In principe hebt u dan de bruidstaart geregeld en kunt u andere zaken voor de bruiloft gaan regelen. En dat zijn er nogal wat. Wat te denken van het uitzoeken van ringen. Wilt u goud, witgoud, platina of toch liever zilver als uw budget niet zo groot is? Ook in het uitzoeken van kleding gaat tijd zitten. Voor de vrouw is er natuurlijk de jurk maar daar komen nog heel wat accessoires bij kijken. Zoals de schoentjes, bruidslingerie, sieraden en misschien zelfs wel een tiara. Dan moet er verder worden nagedacht over de invulling van de dag. Wilt u ook voor de kerk trouwen? Waar is de receptie en het eindfeest? Wat voor muziek wilt u hebben en wat moet er op de menukaarten komen te staan? Heel wat vragen die u vast en zeker veel kopzorgen geven. De bruidstaart kunt u afstrepen want daar hebt u nu een leuk adresje voor gevonden. De straal waarin we de bruidstaart kunnen bezorgen is ongeveer 50 kilometer. Dus ook mensen uit Ede, Amersfoort en zelfs uit Utrecht komen hier hun bruidstaart bestellen vanwege de geweldige kwaliteit. Ze komen op de dag zelf de taart brengen zodat u hier na het reserveren in de bakkerij geen omkijken meer naar hebt. Deze taarten kunnen zo uitgebreid mogelijk worden gebakken zodat meer dan 70 mensen er een stukje van kunnen eten. Wacht dus niet langer maar bestel meteen uw taart!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn