Coatingvloer voor je bedrijf

14 januari 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor een bedrijf kan het lastig zijn om het juiste materiaal te kiezen voor de vloer. In veel gevallen kan een coatingvloer een goede oplossing zijn. Het probleem met bedrijfsvloeren is dat deze vaak erg zwaar belast worden, waardoor er niet dezelfde materialen voor gebruikt kunnen worden als voor woningen. Waar je in huis vaak maar beperkt heen en weer loopt en al helemaal niet met zware gewichten steeds van de ene plaats naar de andere gaat, is dat bij verschillende soorten bedrijven wel anders. Een coatingvloer is dan een van de weinige materiaalsoorten die ervoor zorgen dat je lang van de vloer kunt genieten. Dat is immers een belangrijk punt om op te letten, je kunt immers niet zo maar even je bedrijf een aantal dagen sluiten om weer eens een nieuwe vloer te laten leggen. Het is dus echt van groot belang dat het gekozen materiaal sterk is en een lange levensduur heeft, zodat je niet binnen de kortste keren al weer aan vervanging toe bent. Doordat een coatingvloer erg sterk is en tegen zware belasting kan, kun je er zeker van zijn dat als je daarvoor kiest, je lang van de vloer genieten kunt.

Voordelen van een coatingvloer

Wat zijn nu precies de voordelen van een coatingvloer? We noemden net al even dat deze een lange levensduur heeft en tegen een zware belasting kan. Maar er zijn meer voordelen te noemen. Zo wordt dit vloermateriaal helemaal naadloos aangebracht, waardoor er geen lekkage mogelijk is. Dat is natuurlijk ideaal in bedrijven waar veel met vloeistoffen gewerkt wordt. Het maakt het schoonmaken bovendien een stuk eenvoudiger, het vloeroppervlak kan gewoon met water schoongespoten worden. Een coatingvloer kan daarbij ook goed tegen chemische belasting, dus het maakt niet uit met wat voor stoffen er in je bedrijf gewerkt wordt, de vloer kan hier altijd tegen. Daar komt nog eens bij dat er voor verschillende kleuren gekozen kan worden en dat zelfs een combinatie van verschillende kleuren mogelijk is. Dat stelt je in staat om bijvoorbeeld bepaalde vakken te maken op de vloer, waar bepaalde taken uitgevoerd dienen te worden. Doordat de coatingvloer slechts bestaat uit een dunne laag materiaal die over iedere soort ondervloer aangebracht kan worden, kun je dus bovendien de ondervloer zo sterk maken als voor jouw bedrijf noodzakelijk is.

Mesa Coatings

De coatingvloer heeft dus als voordeel dat:

  • het te gebruiken is met verschillende soorten ondervloeren
  • het sterk en slijtvast is
  • contact met chemische middelen geen probleem is
  • het naadloos aangebracht kan worden, waardoor het helemaal waterdicht is
  • het eenvoudig schoon kan worden gehouden
  • er verschillende kleuren en combinaties van kleuren mogelijk zijn

Bij al deze punten komt ook nog een ander voordeel, namelijk dat het prijstechnisch ook nog eens heel erg interessant is. Als jij voor jouw bedrijf aan het nadenken bent over een nieuwe vloer, dan is het dus zeker de moeite waard om voor de toplaag een coatingvloer te kiezen. Je weet dan zeker dat je hier heel lang plezier van zult hebben. Bij Mesa Coatings bieden ze verschillende mogelijkheden op dit gebied aan en zij kunnen voor jouw bedrijfspand dan ook zeker de vloer leveren die het best bij de betreffende situatie past. Zij kunnen maatwerk leveren en de vloeren perfect voor je aanleggen, zodat je er zo lang mogelijk en zo veel mogelijk profijt van zult hebben. Zij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor verschillende sectoren en bedrijven. Een coatingvloer laat je dus het best verzorgen door Mesa Coatings!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn