Creëer je eigen stijl met lampenkappen op maat

28 mei 2016

Posted in Woning en Tuin

In een maatschappij die wordt gedomineerd door massaconsumptie kan het soms lastig zijn om je eigen stijl te vinden of te creëren. De stijlen worden immers voor je bepaald en het enige wat jij kan doen als consument is één stijl uitzoeken die het beste bij jou past. Maar het creatieve wordingsproces van een eigen stijl lijkt verleden tijd te zijn. Zelfs de zogenaamde alternatieve meubelwinkels propageren met een alternatieve stijl, maar die stijl is zelf natuurlijk ook weer een stijl die al is bedacht door anderen. Een winkel als Eigenwijs in Wonen is typisch een winkel waarbij de nadruk wordt gelegd op een eigen stijl van wonen, maar hoe kun je een eigen stijl creëren als je toch nog bij een winkel de meubels koopt? In dit opzicht is de eigenwijze stijl immers ook weer een stijl die is bedacht en het is zeker niet jouw stijl of jouw eigen stijl die je koopt als je bij wat voor winkel dan ook meubels gaat kopen.  Hoe kunnen we dan toch nog ontsnappen aan deze impasse? Hoe kunnen we toch nog een beetje onze eigen stijl hanteren? Een goede optie is door lampenkappen op maat te laten maken. In principe kun je niet je eigen lamp maken, dus je bent altijd aangewezen op meubelzaken om lampen te kopen. De poot en het frame van een lamp zijn dus altijd het product van onze consumptiemaatschappij. Maar dat is niet erg, want juist op dit gebied wil je uiteraard een lamp die duurzaam is, die goed ontworpen is, die praktisch is en die er mooi uitziet. Juist vanwege onze consumptiemaatschappij is het mogelijk dat we zulke lampen kunnen ontwerpen. Als iedereen immers zijn eigen lampje moet bouwen, dan hadden we nooit een lampensector kunnen ontwikkelen waarin de lampen geperfectioneerd worden. Dus voordat je de consumptiemaatschappij helemaal afschrijft, is het ook goed om te beseffen dat wij als welvarende Nederlanders elke dag de vruchten plukken van onze maatschappij en de manier waarop die is ingericht. Dat wil echter niet zeggen dat we niet ook af en toe ons eigen stempel op ons interieur willen drukken en dat kan dus met lampenkappen op maat. Zoals gezegd kun je dus optimaal genieten van de lamp zelf vanwege de geavanceerde techniek e.d., maar je kunt de lamp personaliseren via de lampenkappen op maat. Deze lampenkappen op maat kun je namelijk zelf ontwerpen en dus ook helemaal in je eigen stijl vorm geven. Je moet daarvoor alleen even weten waar je terecht kunt voor deze opties, want niet alle meubelwinkels bieden natuurlijk de mogelijkheid om eigen lampenkappen op maat te ontwikkelen. Gelukkig zijn er ook vele webwinkels en zo kun je bijvoorbeeld bij lampentoppers.nl terecht voor lampenkappen op maat.

De lampenkappen op maat van lampentoppers.nl

Het idee met de lampkappen op maat is dat je een neutrale lampenkap uitzoekt in de gewenste kleur. Je kunt in principe kiezen voor allerlei uiteenlopende types van lampenkappen. Zo kun je werken met vierkante, ronde, rechthoekige en uitdijende lampenkappen. Tot zo ver is er natuurlijk nog niets origineels aan, maar dat verandert zodra je aan de slag gaat met deze lampenkappen. Als je de lampenkappen op maat wil hebben, dan kun je online aan de slag om je eigen lampenkappen te ontwerpen. Zo kun je zelf bepalen welke stof er wordt gebruikt, of er sprake moet zijn van een motiefje en ook de afmetingen kun je aanpassen. De standaard lampenkap verandert daardoor al snel in een lampenkap die is ontworpen volgens je eigen persoonlijke smaak en stijl. Met de lampenkappen op maat kun je dus prima een eigen stijl toevoegen aan een interieur dat verder wordt gedomineerd door de stijlen die door anderen zijn bedacht. Op deze manier kun je dus ook een mooie combinatie realiseren tussen de geavanceerde producten die het product zijn van een consumptiemaatschappij en je eigen creativiteit. Je hoeft je inrichting dus ook niet helemaal zelf op te bouwen, want de kans is groot dat je dan een stuk comfort moet opofferen. Wat je wel kan doen is je inrichting van 2016 voorzien van je eigen stempel met bijvoorbeeld de lampenkappen op maat van lampentoppers.nl.

De voordelen van lampentoppers.nl

Als je lampenkappen op maat bestelt via lampentoppers.nl, dan heb je natuurlijk te maken met enkele voordelen.

  1. Allereerst is het goed om te weten dat je geen verzendkosten hoeft te betalen als je lampenkappen op maat bestelt boven de 50,00 euro. Dus als je voor de wat duurdere modellen gaat, dan bespaar je op de verzendkosten. Ook als je twee lampenkappen op maat wilt bestellen, dan zit je natuurlijk al vrij snel boven de 50,00 euro. De goedkoopste lampenkap is rond de 18 euro. Dus een gemiddelde lampenkap kost rond de 30 euro en van daar kun je uiteraard kiezen uit alsmaar duurdere lampenkappen.
  2. Naast de variatie in prijs is het ook zo dat je bij lampentoppers.nl kunt genieten van de laagste prijsgarantie. Dus zowel mensen met een beperkt budget als mensen met geld over kunnen hun hart ophalen bij deze website.
  3. Mocht je niet tevreden zijn, dan krijg je je geld uiteraard gewoon terug.
  4. Het assortiment van lampentoppers.nl bestaat altijd uit de nieuwste lampen. Je bent dus altijd bij de tijd als je lampenkappen op maat bestelt bij lampentoppers.nl.
  5. Tot slot is het goed om te weten dat je veilig en vertrouwd online kunt betalen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn