Dagvoorzitter

21 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Quality-bookings - DagvoorzitterOrganiseert u een congres of conferentie? Dan komt daar nog heel wat bij kijken. Simpele dingen zoals goede marketing, het versturen van uitnodigingen, het verkrijgen van sprekers en het zoeken van een locatie houden u lange tijd bezig. Hebt u alle voorbereidingen getroffen en wilt u de puntjes op de “i” zetten? Denkt u dan aan de dagvoorzitter. Immers, er is iemand nodig die het congres aan elkaar kan praten en tevens de debatten en vergaderingen in goede banen kan leiden. Wie kan dat anders dan de mensen die dagelijks in de spotlights staan? Precies, bekende Nederlanders zijn het gewend om op te treden en om voor de camera te staan. Zoekt u een dagvoorzitter maar weet u niet zo goed of u dit beter zelf kunt doen of dit uit handen moet geven aan een medewerker? Wacht dan met het maken van een keuze binnen uw bedrijf of instelling maar kijkt u eens op onze website. U vindt er namelijk veel bekende mensen van zowel vergeten tijden als in de huidige tijd. Mensen van de televisie, zangers, cabaretiers, ex-topsporters en ga zo maar door die allen graag uw dagvoorzitter willen en kunnen zijn. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u uzelf ervan verzekeren dat er op de dag zelf niets mis kan gaan? Kiest u dan voor een dagvoorzitter die de dag kan opvrolijken. En dat is dus waar wij om de hoek komen kijken. Vergeet niet om onze website, quality-bookings.nl, te bookmarken zodat u ons niet meer uit het oog verliest. Het kan immers maar zo zijn dat u binnenkort een dagvoorzitter nodig hebt en op een later punt in de toekomst graag een cabaretier zou willen boeken om een feest op te vrolijken. Want ook dan zult u bij ons een geweldige grappenmaker kunnen vinden. Een dagvoorzitter vinden kan nog een hele klus zijn want we hebben diverse persoonlijkheden in dienst. Dit is geheel op freelance basis, ze zijn natuurlijk niet in loondienst. Wij faciliteren slechts de mogelijkheid om een bekende Nederlander te huren als dagvoorzitter. En dat kan al vanaf 1000 euro. Die bedragen hangen natuurlijk af van de populariteit van de dagvoorzitter die u op het oog hebt. Zo zijn er ook voorzitters te vinden die meer dan 10000 op een avond vragen. In sommige gevallen hebben ze liever niet dat hun prijs op de website staat. Die kunt u direct opvragen door met henzelf in contact te komen. Dat doet u door dit te kennen te geven aan een van onze collega’s. Bel of mail ons direct.

Een dagvoorzitter brengt leven in de brouwerij

Het is belangrijk dat u er zo snel mogelijk bij bent. Regel een dagvoorzitter een aantal maanden of in ieder geval een aantal weken van te voren. Zeker als u een erg populaire bekende Nederlander wilt huren, dan zult u er snel bij moeten zijn. Ze hebben een zeer drukke agenda en u wilt misschien niet een ander hebben. Een dagvoorzitter zal een inleidend praatje houden. Vervolgens worden de belangrijkste sprekers van de dag geïntroduceerd en wordt het programma bekend gemaakt. De dagvoorzitter zal na elk praatje wel wat te zeggen hebben. Dat kan grappig, informatief of inleidend zijn. Ook vertelt hij of zij graag over zijn ervaringen. Dit sluit altijd wel aan op hetgeen er aan vooraf ging. Worden er driftige gesprekken en debatten gevoerd? Dan kan de dagvoorzitter optreden als daadwerkelijke voorzitter zodat het niet uit de hand loopt. Relativerende en kalmerende opmerkingen mag u in dat geval verwachten. Kiest u daarom een dagvoorzitter die affiniteit heeft met uw bedrijf of de markt waarin u werkt. Als u bijvoorbeeld een journalistiek bedrijf hebt of een bedrijf dat veel met de media te maken heeft, dan kunt u Aldith Hunkar of Barbara Baarsma inhuren terwijl u beter Bas Haring in kunt huren als het meer over filosofie of de wetenschap gaat. Voorzitters die u bij ons kunt boeken zijn onder andere:

  • Bernd Damme
  • Barbara de Loor
  • Bart Flos
  • En vele anderen.

Meer weten? Kijkt u dan snel op de website

Zoekt u een dagvoorzitter? Kijkt u dan in onze database, u zult er vast en zeker iemand kunnen vinden die thematisch bij u past en tevens betaalbaar is. Zo is er binnen ieders budget wel iemand te vinden die binnenkort op uw congres als dagvoorzitter kan aantreden. Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijkt u dan eens onderaan op de website. U vindt er niet alleen het cijfer dat klanten aan ons hebben gegeven, ook kunt u er diverse leuke en spontane reviews lezen van bedrijven die u al zijn voorgegaan. Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer er nieuwe mensen in onze database zijn opgenomen? Maak u dan lid van de gratis nieuwsbrief die u vervolgens eens per maand in uw inbox kunt verwachten. Tevens hebben we een online blog en zelfs een magazine dat u op kunt vragen. Genoeg mogelijkheden om snel een passende dagvoorzitter te vinden. Leest u anders de diverse speciale pagina’s die we per artiest hebben aangemaakt. U vindt daar hun specialiteit, hun achtergrond en natuurlijk de prijzen. Hebt u verder nog vragen? Klim dan in de pen en bel ons eens op tijdens kantooruren. Dan brengen we u zo snel mogelijk in contact met de artiest. Reken er maar op dat het een groot succes gaat worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn