De lekkerste taarten in Rotterdam bestel je bij Mily Aisa

13 januari 2019

Posted in Nachrichten

Taart gaat er altijd wel in. Een taartje hoort er bij of het nu op een verjaardag is, of voor een huwelijksfeest of op het werk van een jarige collega. Maar ook gewoon omdat het dinsdag is! Met een taartje erbij wordt de dag toch extra feestelijk. Er zijn volop taarten in Rotterdam verkrijgbaar, maar voor de heerlijkste taarten moet u toch echt bij Milly Aisa zijn. De bakster achter Milly Aisa is Lucille Jordan. Deze vrolijke dame is altijd al gek geweest op alles wat met koken en bakken te maken heeft. Met het starten van haar eigen cateringbedrijf Milly’s Aisa is een lang vervulde wens van Lucille is uitgekomen. Ze weet als geen ander de lekkerste taarten in Rotterdam en omstreken te bakken van zachte sponge cake met de heerlijkste vullingen en de prachtige versieringen. Alle taarten zijn mogelijk van een smash cake voor de eerste verjaardag van uw kindje, tot bruidstaart en gender reveal taart. Neem een kijkje op onze website voor een indruk van onze taarten http://millyaisasfoodandpies.nl/taarten-rotterdam/ of om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken voor de gewenste taart. Alle taarten dienen 1 week van tevoren besteld worden en zijn uitsluitend op bestelling, zodat Milly’s Aisa voor u de mooiste taart kan bakken en decoreren geheel volgens uw wensen.  

Niet alleen de lekkerste taarten in Rotterdam en omstreken maar ook catering

wij zijn van alle markten thuis want niet alleen de lekkerste taarten van Rotterdam kunnen wij klaarmaken, maar ook diverse andere lekkernijen. Zoals heerlijke Bara’s, pastei en loempia’s. Er zijn dan ook diverse redenen waarom u bij Milly’s Aisa prima terecht kunt voor uw taarten en catering:

  • Vele jaren ervaring met koken en bakken
  • Workshops
  • Taarten geheel naar wens samengesteld
  • Cateringservice

Wilt u nadat u de lekkerste taarten van Rotterdam heeft geproefd ook graag de catering laten verzorgen op uw feest? Dat kan bij ons. Handig zo heeft u voor uw feest het heerlijkste gebak en ook de heerlijkste exotische gerechten. Uw gasten zullen versteld staan. Zo bereiden wij met liefde Roti kip met kousenband, kipfilet in zoetzure saus,  Bara, Suri Bami, Moksi Alesi of Surinaamse Bami. Al verkrijgbaar vanaf 1 persoon. Ook makkelijk trouwens als u geen zin heeft om te koken. Dan doen wij dat voor u! Ook leuk is dat wij workshops verzorgen voor bedrijven maar ook voor particulieren op locatie. U leert de fijne kneepjes kennen als het gaat om cup cakes bereiden, of tapas maken, of wat dacht u van sushi? Ook leuk om samen met een groep te doen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een meidenavond, maar ook hartstikke leuk als teambuildingsactiviteit waar bij u de collega’s op een ontspannen manier leert kennen.

Van slagroomvulling tot mascarpone; zo lekker!

Wilt u ook de lekkerste taarten van Rotterdam en omstreken proeven? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld iemand die gender reveal taarten in Rotterdam kan verzorgen? Zoek niet verder! Wij helpen u graag om geheel naar wens de lekkerste taarten van Rotterdam en omstreken te maken. Ook voor een babyshower of voor een verjaardag maken wij taarten klaar. De babyshower taarten kunnen bijvoorbeeld gemaakt worden met de heerlijkste vulling op basis van slagroomvulling, vanille boter crème of wat dacht u van bastogne boter crème. Maar de taarten die wij maken kunnen ook bijzondere vullingen krijgen; wat dacht u van oreo boter crème vulling naar het bekende oreokoekje, of mars mousse en mascarpone boter crème. Loopt het water u al in de mond?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn