De mooiste leren pantoffels bestelt u bij Shepherd-pantoffels.nl

13 november 2016

Posted in Mode en Kleding

Op zoek naar de beste pantoffels die u seizoenenlang met veel plezier kunt dragen? U kunt dan het beste kiezen voor het merk Shepherd. Van binnen zijn deze leren pantoffels voorzien van heerlijk schapenwol, waarbij diervriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Op de website Shepherd-pantoffels.nl leest u precies van welke schapen de wol afkomstig is en hoe het wordt gewonnen. Deze leren pantoffels kunnen aanvankelijk wat krap zitten, maar dat komt doordat ze goed moeten worden ingelopen. Hoe meer u ermee loopt, hoe fijner ze om uw voet zullen gaan vormen. Het merk biedt trouwens niet alleen leren pantoffels aan, er is veel meer! Hierbij kunt u denken aan:

  • Shepherd kleden
  • Shepherd poefs
  • Shepherd kussens

Wist u trouwens dat u deze maand niets hoeft te betalen voor verzending van uw bestelling? Maak daar zeker gebruik van!

Waarom leren pantoffels de beste keus zijn

Het koudere weer is al weer volop aanwezig. De tijd dat we lekker buiten konden zitten, is hiermee dan toch echt definitief voorbij. Het is tijd om de kachel aan te doen, een warme trui aan te trekken en zeker niet zonder winterjas naar buiten te gaan. Het mag dan wel niet erg aantrekkelijk zijn om buiten te zijn, binnen wordt het dan juist vaak des te gezelliger. Omdat het eerder donker wordt, kan het in huis heerlijk sfeervol gemaakt worden. Loopt u de hele dag op sokken door het huis? Dan zult u snel merken dat u koude voeten krijgt. Dat is erg akelig, want dat betekent dat uw lichaam veel sneller af zal koelen. De kou beperkt zich dus niet alleen tot de voeten, maar ook tot de rest van uw lichaam. Het is daarom belangrijk fijne leren pantoffels aan te doen om te voorkomen dat u het maar ook een moment koud krijgt. Veel mensen hebben koude plavuizen op de vloer liggen, wat het lopen op sokken of blote voeten niet echt aangenaam maakt. Nu kan vloerverwarming wel enigszins een uitkomst betekenen, maar wat nou als u lekker op de bank wilt zitten? En wat nou als u even naar boven moet? Leren pantoffels houden u altijd en overal lekker warm, wat mede te danken is aan de dikke EVA zool. Dankzij deze zool zijn dit soort leren pantoffels ook prima te gebruiken om enkele meters buiten mee te lopen, bijvoorbeeld om iets uit de auto te pakken, de container aan de straat te zetten of de was op te hangen. Een groot voordeel van leren pantoffels van Shepherd is dat ze van een uitstekende kwaliteit zijn. Sloffen van een ander merk hebben vaak de eigenschap dat ze erg snel slijten. Door veelvuldig gebruik ontstaan er snel slijtageplekken, waardoor de pantoffels snel weer vervangen moeten worden. Dat is met leren pantoffels van Shepherd allesbehalve het geval. Leren pantoffels van dit merk zijn altijd met de hand gemaakt en voorzien van schapenwol. Het schapenwol zorgt ervoor dat u op geen moment koude voeten krijgt, ideaal dus voor de echte koukleumen onder ons. Overigens zijn de leren pantoffels ook in de warmere seizoenen perfect te dragen. U zult het geen moment té warm hebben.

Bestel gelijk uw gewenste exemplaren online

Wilt u meer te weten komen over de pantoffels van dit merk? Op de website Shepherd-pantoffels.nl leest u alles over de herkomst van de materialen die er gebruikt zijn voor het vervaardigen van de pantoffels. Bevalt het u wat u hier leest? Het is mogelijk om gelijk de gewenste leren pantoffels online te bestellen. Hiervoor kunt u trouwens ook terecht in de fysieke winkel die gevestigd is in Ootmarsum, Overijssel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn