Deze rolcontainer hadden wij nodig

18 april 2019

Posted in Nachrichten

Wij hebben altijd heel erg veel afval. Wij hebben namelijk negen kinderen en dat zorgt er altijd voor dat wij iedere dag zakken vol afval moeten weggooien. Wat wij ook kopen, alles is altijd zeer goed verpakt en dat leidt ertoe dat wij altijd met heel veel afval zitten en onze reguliere container is dan ook altijd te klein om al dit afval te kunnen afvoeren. Vandaar dat wij onlangs zijn gaan kijken of wij ook een rolcontainer konden regelen. Wanneer wij namelijk een goede rolcontainer konden regelen, konden wij veel meer afval kwijt. Wij hadden echter niet een heel ruim budget dus het werd nog een hele toer om een goede mogelijkheid te vinden. Wij zijn even op het internet gaan kijken en al snel kwamen wij toen terecht bij de mensen van bedrijfsafval. Deze mensen hebben heel veel nuttige mogelijkheden in hun assortiment opgenomen en wij hebben hier dan ook meteen gekeken of wij ook een rolcontainer konden huren. Dit bleek het geval te zijn en wij zijn dan ook meteen contact met deze mensen gaan opnemen. Wij hebben hen uitgelegd dat wij negen kinderen hebben en dat wij daarom altijd heel veel afval hebben. Wij wilden dit afval graag in een rolcontainer kunnen dumpen zodat wij niet altijd met vuilniszakken naast onze container hoefden te zitten. Dit leidt er namelijk steevast toe dat de vogels bij ons in de buurt de zakken openscheuren en dan kun je je hele tuin weer opnieuw schoonmaken. Genoeg reden voor ons dus om zo snel mogelijk een rolcontainer te regelen. Dit konden wij uiteindelijk via de mensen van bedrijfsafval.nl heel goed regelen. 

Hier regelden wij een goede rolcontainer

Wanneer je veel afval moet afvoeren, dan is het niet alleen belangrijk om een goede rolcontainer te regelen, maar je moet ook goede afspraken maken over wanneer deze rolcontainer geleegd kan en moet worden. Het is namelijk zo dat wanneer je rolcontainer eenmaal vol is, het belangrijk is om deze zo snel mogelijk te legen. Wij hebben daarom meteen ge├»nformeerd bij de mensen van bedrijfsafval.nl om te zien hoe vaak zij onze container zouden kunnen legen. Wij kregen te horen dat zij dit zo vaak konden doen als wij maar wilden. Dat was de service waar wij naar op zoek waren. Wij hebben dan ook meteen een rolcontainer besteld en wij hebben afgesproken dat dit bedrijf het ding twee keer per week zou komen legen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook meteen groen licht gegeven. 

Wij zijn van al ons afval af

Wij zijn blij dat wij de mensen van dit bedrijf hebben ingeschakeld om van ons afval af te komen. Wij hebben hier namelijk:

  • Een heel goede container weten te regelen 
  • Afgesproken dat deze twee keer per week geleegd kan worden 
  • een heel goede deal weten te sluiten 

Mocht u ook met veel afval in uw maag zitten, dan raad ik u aan om ook een keer te komen kijken wat deze mensen voor u kunnen doen. U zult zien dat zij uw afval snel kunnen afvoeren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn