Drank stoken? Koop hier uw eigen distilleerketel

28 januari 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zelf drank stoken is helemaal in de mode. Het is niet alleen leuk voor gepensioneerden maar ook voor studenten. Drank stoken kan namelijk in diverse grootheden, het hangt er maar net vanaf hoe groot uw distilleerketel is. Zo kunt u voor de hele familie en vriendenkring whisky, jenever, wodka of een andere sterke drank maken. Bent u nog op zoek naar de benodigdheden om drank te stoken? Neemt u in dat geval eens een kijkje op onze website: drankstoken.nl. De naam van de site zegt het misschien al wel: hier vindt u alle apparatuur en accessoires om uw eigen jenevers en likeuren mee te brouwen. Zelfs wijnvaten kunt u hier aanschaffen voor zeer lage prijzen. Het is een leuk klusje en het kost u veel minder werk dan u misschien denkt. Het gaat er immers voornamelijk om dat u geduld hebt. Zeker bij whisky’s en wijnen is het lekker als het een tijdje staat te rijpen. Dan trekken de speciale ingrediënten die u hebt toegevoegd pas echt in de vloeistof en zo kunt u karaktervolle dranken maken. Bij andere sterke dranken zoals wodka en jenever is dit van minder belang. Zo bestaat wodka in principe uit niets anders dan water en alcohol. Echter het type alcohol, dus hoe dit verkregen is, geeft die karakteristieke subtiele smaakverschillen. En des te vaker u dit mengsel distilleert, des te puurder het wordt van smaak.

U hebt maar weinig nodig om uw eigen drank te stoken

U investeert eenmalig in onze producten en dan hebt u enkel nog wat ingrediënten nodig waaronder heel wat kraanwater. U kunt er zo vaak u maar wilt drank mee stoken. Het zou best kunnen dat het de eerste keer niet helemaal smaakt zoals u wenst. Laat dan niet uw hoofd hangen maar geef het nog een kans. U leert drank stoken door het vaker te doen. Wat hebt u nodig als u bijvoorbeeld jenever wilt maken? Kijkt u dan eens op de website en neem eventueel contact met ons op als u hier nog vragen over hebt.

  • Kijkt u dan bij onze distilleerketels. U vindt er prachtige roodkoperen alambieken. Beginnend bij een inhoud van 1,5 liter oplopend tot wel 50 liter.
  • Liever een moonshine ketel zodat het net is alsof u een bootlegger uit de jaren ’20 van de vorige eeuw bent? Ook dergelijke apparaten kunt u hier vinden.
  • We verkopen tevens handige accessoires zoals gist, een alcoholmeter zodat u snel het percentage kunt checken, reinigingsdoekjes voor uw koperen ketel en een elektrisch kookplaat die u bijvoorbeeld in een schuurtje of garage kunt zetten.

Al deze producten voor het drank stoken kunt u direct bestellen. We leveren u de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Alle afgebeelde producten hebben we steevast op voorraad en dat zorgt er voor dat we snel kunnen verzenden. Wist u dat die verzending geheel gratis is?

Wilt u jenever maken? Of toch liever wodka? Alles is mogelijk

Onze artikelen zijn met de hand gemaakt. U krijgt dus een uniek object thuisgestuurd waarmee u zelf whisky, cognac en likeuren kunt stoken. Geniet maar drink met mate, dat devies nemen wij graag over. Hebt u verder nog vragen? Bezoek ons dan eens op afspraak in Oldenzaal of vul het online formulier even in. Drank stoken is leuk om samen met uw partner te doen of met een groepje vrienden. Binnenkort vindt u interessante recepten op de website dus vergeet niet om de site te bookmarken en regelmatig terug te keren. Uiteraard vindt u er tevens alle informatie die u nodig hebt om veilig te kunnen destilleren en stoken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn