Een catering in Amersfoort; voor elke gelegenheid een lekker hapje

29 december 2018

Posted in Mode und Bekleidung

Bij elke feestelijke gelegenheid kan een hapje of een lekkere maaltijd niet missen. Of het een verjaardag is of een huwelijksfeest, je wilt je gasten graag iets lekkers voorschotelen. Woon je in de omgeving van Amersfoort, dan is kan je gebruik maken van een catering in Amersfoort: CuliBuzz. CuliBuzz verzorgt maaltijden en hapjes voor elke gelegenheid. Zij kunnen onder andere verzorgen:

  • Een particuliere eetbeleving
  • Bedrijfslunches en diners
  • Persoonlijke catering
  • Kookworkshops
  • Wijn-spijs events
  • In- en outdoor koken

Zij leveren op maat gemaakte catering in Amersfoort met een twist. Voor jouw catering in Amersfoort kunnen zij jou heerlijke seizoensgebonden en biologisch eten voorschotelen. Bij CuliBuzz wordt er gekookt door Rob Twigt en Suzanne Leijendekkers. Zij houden van eerlijk eten en koken daarom voornamelijk met biologisch- en scharrelvlees. Hierdoor weet je dat je altijd een eerlijk stukje vlees voorgeschoteld krijgt, maar bovenal dat het zeer smakelijk is. De catering in Amersfoort kan volledig op jouw wensen worden aangepast en kan zelfs met drankjes worden geleverd. Kiest je een catering met drankjes, dan kunnen er wijnen voorgesteld worden die perfect bij jouw bestelde maaltijd passen. Een ander idee is om een wijn-spijs event te laten organiseren. Hier kan je ervaren hoe het smaakt om wijnen te drinken en hapjes te eten die volledig op elkaar afgestemd zijn. Je zal versteld staan van de smaaksensatie! Hou je erg van hapjes eten, maar zou je ook wel eens willen leren hoe je die hapjes maakt? Dat kan! Onderdeel van CuliBuzzs catering in Amersfoort is een kookworkshop. Dit is leuk om te doen samen met je collega’s, familie of vrienden. Je kan op een relaxte manier met elkaar koken en kletsen en aan het eind van de workshop kan je datgene wat jullie gekookt hebben gezamenlijk opeten. En je gaat naar huis met kennis van nieuwe recepten en kooktechnieken.

Een catering in Amersfoort op maat gemaakt

Josefien (35) zag op tegen alle stress van het organiseren van een verjaardagsfeest voor zichzelf. Ze wilde iets origineels doen, met lekker eten, maar wat ook niet te veel georganiseer kostte. Ze kwam terecht bij CuliBuzz en bestelde een catering in Amersfoort, aangezien dat in de buurt is. “Verjaardagen zijn leuk om te vieren. Ik vind het fijn om mijn familie en vrienden om mij heen te hebben en een leuk feestje te organiseren. Vaak ga ik helemaal los met het organiseren van mijn verjaardag, maar dit jaar is een hectisch jaar geweest en ik wil het wat rustiger aan doen. Een kookworkshop leek mij daarom een perfect idee. Het is gezellig om samen te koken, je kan kletsen tijdens het koken en je werkt samen aan een maaltijd waar je na afloop samen van kan genieten. En omdat CuliBuzz de meeste organisatorische zaken op zich nam, kon ik het wat rustiger aan doen, zonder dat mijn verjaardagsfeest daaronder zou lijden. Rob Twigt en Suzanne Leijendekkers waren geweldig met het organiseren van de workshop. Ze dachten actief mee en wilden er net zo’n mooi feestje van maken als dat ik in gedachten had. De kookworkshop was geweldig; heerlijke hapjes en mooie wijnen. Iedereen heeft genoten, het was top!”

Lekker eten op jouw locatie

Of je nu op zoek bent naar een catering in Amersfoort of elders, CuliBuzz verzorgt en bezorgt heerlijke hapjes, maaltijden, workshops, events en wijnen op elke locatie. Op hun website culibuzz.nl kan je precies vinden wat zij aanbieden en kan je ook een prijzenlijst vinden. Je kan makkelijk contact met hen opnemen om met hen te overleggen over wat jouw wensen zijn voor de catering en wat zij kunnen leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn