Een elektrische boiler kopen: wat zijn ze en hoe werken ze?

14 december 2018

Posted in Online-Shopping und Webshops

Als het gebruiken van gas geen optie is waar u woont, kan een elektrische boiler kopen de ideale oplossing zijn om uw huis te verwarmen. Een elektrische boiler gebruikt elektriciteit in plaats van gas om warm water te verwarmen. Net zoals een gasketel, verwarmt de boiler het water dat uw radiatoren verwarmt, alsook het water dat u in de keuken en badkamer gebruikt. De toestellen kunnen in verschillende vormen en maten worden geleverd, maar in alle elektrische boilers zal je water door het systeem zien lopen dat moet worden verwarmd door een verwarmingselement, te vergelijken met de manier waarop een waterkoker werkt. We hebben het land afgezocht naar de beste vakmensen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we alleen degenen aanbevelen die we echt vertrouwen. Als u op zoekt bent naar een elektrische boiler kopen, dan bevelen wij u Boilerservice & Trading aan. Hier vindt u elektrische boilers van 80 liter tot 5000 liter. U kunt ervoor kiezen de boiler zelf af te halen in Apeldoorn, Amsterdam of Rotterdam, of u kunt de bezorgdienst van het bedrijf gebruiken.

Welk type elektrische boiler kopen?

Elektrische boilers kunnen een heel schone en eenvoudige manier zijn om uw water te verwarmen. Er zijn echter een paar verschillende typen en sommige zullen meer geschikt zijn voor uw eigendom dan andere. Komen de prijzen van elektrische boilers overeen met uw budget? Elektrische boilers zijn er in 3 soorten – conventioneel, systeem of combi – en hebben een verschillende output. Over het algemeen geldt: hoe hoger de output, des te krachtiger de boiler en hoe duurder deze wordt. Voeg daarbij het feit dat de kosten van een installateur ook zullen verschillen. Maar de laagste prijsgarantie voor elektrische boilers met opslag vindt u op de pagina boilerservice.nl. Koop een:

  • Direct verwarmde boiler
  • boiler met opslag
  • Boiler aan te sluiten op zonnepanelen 

Een direct verwarmde elektrische boiler kopen: dit is het eenvoudigste type elektrische boiler dat beschikbaar is en ze zullen ook het minst duur zijn om te installeren. Deze boiler verwarmt het water met behulp van een verwarmingselement. Er is geen opslagruimte van water met dit type boiler, dus het water wordt op aanvraag verwarmd. Hoewel dit zeer efficiĆ«nt is, is het enige nadeel dat u niet kunt profiteren van de economische tarieven door ‘s nachts goedkoop verwarmd water op te slaan voor gebruik tijdens de piekuren overdag. Een elektrische boiler kopen met opslag: deze boilers hebben een afzonderlijke opslagruimte voor warm water. Het voordeel van deze systemen ten opzichte van direct verwarmde boilers is dat verwarmd water kan worden opgeslagen om later te worden gebruikt. Hierdoor kun je als gebruiker profiteren van de economische tarieven ‘s nachts. Het nadeel is dat ze meer ruimte innemen dan een direct verwarmde elektrische boiler. Een elektrische boiler kopen en aansluiten op zonnepanelen: Aangezien elektrische boilers elektriciteit gebruiken om te werken en zonnepanelen elektriciteit genereert, is het mogelijk om zonnepanelen te gebruiken om uw water te helpen verwarmen. Natuurlijk kunt u alleen overdag uw water met zonne-energie verwarmen, maar met een boiler met opslagruimte zou dit geen groot probleem mogen zijn.

Opslag of geen opslag?

Dit lijkt de belangrijkste vraag te zijn wanneer u kiest voor een elektrische boiler kopen. Een elektrische boiler kopen met opslag is een voordeel omdat het u in staat stelt goedkope nachttarieven te gebruiken, maar het kan ook omvangrijk en duurder zijn om te installeren. Als u kiest voor elektrische verwarming, is een moderne warmteaccumulator net zo efficiƫnt als een boiler met opslag, dus het is misschien niet voor alle mensen de juiste oplossing. Het voordeel is natuurlijk dat het u meer controle biedt en dat u uw warm water en verwarming kunt laten werken vanuit hetzelfde systeem.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn