Een full-service fietswinkel in Den Haag

13 december 2018

Posted in Erotik

Nederland is een fietsland en daarom is ons land vele fietswinkels rijk. Dit lijkt heel gunstig, maar tussen de fietswinkels in het land zit nog wel eens wat verschil in kwaliteit, service en dienstverlenging. Wij hebben een goede full-service fietswinkel in Den Haag gevonden die we graag bij u onder de aandacht willen brengen. Hier vindt u:

  • Mooie nieuwe fietsen
  • Tweede hands fietsen
  • Reparaties
  • Onderhoud

Deze fietswinkel in Den Haag is Nieuwenhuys Tweewielers en meer informatie is onder andere te vinden op www.nieuwenhuys2wielers.nl.

Een fietswinkel in Den Haag voor uw fiets

Een full-service fietswinkel in Den HaagOf u de fiets nu wel of niet bij deze fietswinkel in Den Haag heeft aangeschaft, dat maakt niet uit. Nieuwenhuys Tweewielers is als fietswinkel in Den Haag u graag van dienst voor het leveren van service voor onderhoud en reparatie aan uw fiets. Het maakt daarbij tevens niet uit van welk merk uw fiets is. De vaklieden die werkzaam zijn bij deze fietswinkel in Den Haag weten heel goed wat er nodig is om een fiets goed te onderhouden. Ze nemen de tijd om te kijken wat er eventueel met uw fiets aan de hand is en wanneer er een probleem wordt gevonden, dan wordt dit ook direct op vakkundige wijze voor u opgelost. U bent er daarmee van verzekerd dat u uw fiets snel weer terug heeft en dat deze weer als nieuw voelt tijdens het rijden. Wat veel mensen daarnaast niet weten is dat het heel goed is om een fiets af en toe een onderhoudsbeurt te geven. Het is eigenlijk vreemd wanneer men bedenkt dat een auto wel een kleine en een grote beurt krijgt, maar dat mensen heel vaak hun fiets verwaarlozen. Sterker nog, er zijn mensen die een fiets al van de hand doen bij een lekke band en dat is iets wat wij als fietsliefhebbers niet kunnen begrijpen. Een fiets hoort gekoesterd  te worden. Dit vervoersmiddel brengt u door weer en wind van A naar B en met goed onderhoud laat uw fiets u nooit in de steek. De fietswinkel in Den Haag begrijpt dit heel goed en biedt dan ook de mogelijkheid om periodiek een onderhoudsbeurt aan de fiets te laten uitvoeren. U maakt hiervoor eenvoudig een afspraak en brengt de fiets op het afgesproken moment bij de fietswinkel in Den Haag, waar binnen enkele uren de hele fiets wordt nagekeken. De versnellingen worden gecheckt, de remmen worden afgesteld, de ketting wordt gespannen en gesmeerd en eventueel worden de banden bekeken. Tegenwoordig is het daarbij mogelijk om de banden te laten vervangen voor banden die niet meer lek gaan. Dit is in ons fietsland natuurlijk een uitkomst, want als er iets vervelend is, dan is het om een lekke band op te lopen. Helemaal wanneer het weer eens een winderige en regenachtige dag is. Een band die niet meer lek gaat is natuurlijk een uitvinding waar wij als fietsliefhebbers heel erg blij mee zijn.

De collectie fietsen

De fietswinkel in Den Haag heeft daarnaast ook een mooie collectie aan fietsen voor volwassenen en voor kinderen beschikbaar, inclusief allerlei accessoires. Dit zijn fietsen van verschillende bekende merken, waaronder:

  • Batavus
  • Giant
  • Gazelle
  • Ortina

Deze fietsen zijn stuk voor stuk van zeer goede kwaliteit en specifiek geselecteerd om door deze fietswinkel in Den Haag verkocht te worden. Bent u dus op zoek naar een goede nieuwe fiets en wilt u een uitgebreide keuze hebben tussen fietsen van verschillende merken, gaat u dan eens op bezoek bij Nieuwenhuys Tweewielers om te zien wat deze fietswinkel in Den Haag voor u kan betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn