Een garagebox kopen als investering

17 februari 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een garagebox kopen wordt door veel mensen gezien als een goede investering. U kunt een garagebox kopen voor eigen gebruik, maar natuurlijk ook voor uw bedrijf of als een extra opslagplaats. Er is altijd wel een goede invulling te bedenken en voor later is het zeer voordelig om de garage met winst weer door te kunnen verkopen. Een garagebox kopen kan dus een hele goede investering zijn. Een garagebox hoeft niet alleen aangekocht te worden voor bijvoorbeeld een auto of een scooter, maar kan ook dienen als extra ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ruimte om uw hobby uit te voeren waar u in uw eigen huis geen ruimte meer voor heeft. Ook is het goed mogelijk om een garage te kopen die als kantoorruimte gebruikt kan worden. Een garagebox kopen hoeft niet altijd heel duur te zijn en een garagebox kopen kan in heel veel verschillende steden. Wanneer u op zoek bent naar een goede garagebox is het verstandig om bij de bedrijfsmakelaar te beginnen. Hier kunt u op de website debedrijfsmakelaar.nl alle mogelijkheden vinden en een geschikte garagebox kopen. Via de handige zoekfunctie kunt u meteen de gewenste locatie invullen. Dit bespaart veel tijd met zoeken. Ook is het mogelijk om alleen ‘koop’ aan te vinken in het zoekmenu, zodat uw opdracht nog meer voldoet aan uw wensen. Een garagebox kopen hoeft ook niet te duur te zijn. Door het grote aanbod op de website wordt het meteen duidelijk bij welke makelaar u het beste terecht kunt voor een goede aankoop. Het aanbod is duidelijk zichtbaar gemaakt met verschillende foto’s en een duidelijke beschrijving.

Een garagebox kopen voor uw bedrijf

Het is algemeen bekend dat het soms heel lastig kan zijn om aan een goed pand voor uw bedrijf te komen. Vaak worden er op internet allerlei mogelijkheden aangeboden die uiteindelijk niets blijken in te houden. Dan is het verstandig te gaan zoeken via de bedrijfsmakelaar. Allerlei soorten bedrijfspanden worden hier aangeboden, waaronder garageboxen. Een garagebox kopen hoeft dus helemaal niet lastig te zijn. In de wereld van het commerciële onroerend goed is het vaak zo dat alleen makelaars het aanbod kunnen bekijken of alleen als u aangesloten bent bij een branchevereniging.  U als ondernemer heeft dan veel minder keus, want het wordt niet goed duidelijk wat er nu allemaal te koop staat. Dat wordt gelukkig veel makkelijker wanneer u de website debedrijfsmakelaar.nl raadpleegt. Ook kleine panden worden hier aangeboden, zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk een garagebox kopen. Door het heldere overzicht weet u zeker dat u geen mogelijkheden misloopt en een goede keuze kunt maken. Veel bedrijven zitten al snel om ruimte te springen en willen niet meteen het hele bedrijf verhuizen naar een nieuw pand. Het is dan een goed idee om te kijken naar de mogelijkheden van een externe opslag, waardoor u in uw eigen pand meer ruimte overhoudt en toch voor een goede prijs een ruimte er bij koopt. Een garagebox kopen is dan ideaal. Via de website en via de app is het mogelijk om een goed overzicht te krijgen van het actuele aanbod. Een garagebox kopen is wel een behoorlijke uitgave uiteraard en daarom is het goed dat u de beste deal krijgt. Bij een standaard makelaar betaalt u veel extra geld aan bemiddelingskosten, dat is anders bij de bedrijfsmakelaar. Hier betaalt u niet meer dan nodig om de koop te sluiten.

Een garage naar uw wensen

Het aanbod van garageboxen is groot. Wanneer u in de zoekfunctie precies aangeeft waar u naar op zoek bent is het vaak minder lastig om tot een passend resultaat te komen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een enkele garagebox, maar ook uit meerdere naast elkaar. De verschillende boxen zijn vaak goed onderhouden, zodat u er meteen gebruik van kunt maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de hele rij aan te schaffen en dit als investering te behouden. U krijgt dan geld van de verhuur, of het is mogelijk om de garages zelf als opslag in gebruik te nemen. Het is dan van belang dat ze goed beveiligd zijn, zodat u uw eigendommen met een gerust hart op kan slaan voor langere tijd. Bij elke garagebox die te koop wordt aangeboden staat een duidelijke beschrijving. Hier is bijvoorbeeld te lezen wanneer de garages voor het laatst gerenoveerd zijn en met een duidelijke kaart is precies te zien waar de garageboxen zich bevinden. Ook is de praktische informatie van belang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe de kosten en rechten voor de overdrachtsbelasting geregeld zijn en uiteraard staan hierbij ook de adresgegevens vermeld. U krijgt op deze manier meteen een goed overzicht van de garagebox die wordt aangeboden. Daarnaast kunt u snel een afspraak inplannen om de garage te komen bezichtigen. U kunt zowel meer informatie aanvragen via het digitale formulier of alvast mogelijke data doorgeven. U krijgt snel bericht terug en de bedrijfsmakelaar brengt de makelaar die de garage aanbiedt gratis op de hoogte van de door u getoonde interesse. Uiteraard staan ook de gegevens van de makelaar vermeld. Een garagebox kopen is op deze manier goed en snel geregeld. Mocht er niet meteen iets voor u tussen zitten dan is dit ook geen probleem. Doordat het aanbod voortdurend up to date wordt gehouden met nieuwe panden, duurt het niet lang voordat u heeft gevonden wat u zoekt. U kunt zelfs een profiel aanmaken met uw zoekopdracht, zodat u het meteen kunt zien wanneer er een nieuwe garagebox wordt aangeboden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn