Een glazenwasserij voor mooie heldere ramen

13 januari 2019

Posted in Mode und Bekleidung

Het fijne van ramen is, is dat je erdoor naar buiten kan kijken en dat er licht in jouw huis of werkplek naar binnenkomt. Tenminste, als jouw ramen schoon zijn. Want door vieze ramen komt weinig licht naar binnen en is het weinig interessant om naar buiten te kijken. Wil jij altijd lekker naar buiten kunnen kijken, schakel dan de hulp van een glazenwasserij in. Zij kunnen minimaal vier keer per jaar bij jou langs komen om de ramen te komen wassen. Een goede glazenwasserij in de omgeving van Rotterdam is Glazenwassersbedrijf P. Van Holten. Zij zijn gespecialiseerd in het reinigen van ruiten en gevels. Deze glazenwasserij werkt met opgeleide glazenwassers, waardoor zij altijd kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast nemen zij altijd de kozijnen mee en kunnen ze ook jouw gevel schoonmaken. Klinkt dit aantrekkelijk? Neem dan een kijkje op de website  http://glazenwassersbedrijf-vanholten.nl/glazenwasserij/. Daar kan je alle informatie vinden over de glazenwasserij. Onder andere kan je daar ook hun tarieven vinden. De glazenwasserij kan het volgende voor jou doen:

  • Op afspraak ramen reinigen
  • Contant of per bank betalen
  • Reinigen van ramen en kozijnen
  • Reinigen van gevels

Met een vaste afspraak met de glazenwasserij, zien jouw ruiten er vier seizoenen per jaar glanzend schoon uit! Ook als je een bedrijfspand hebt met veel glas en ramen, is een glazenwasserij onmisbaar. Met schone ruiten komt jouw bedrijfspand representatief voor de dag en maak jij jouw medewerkers blij met veel daglicht en goed zicht naar buiten. Veel daglicht komt de productiviteit van jouw medewerkers ten goede en maakt hen vrolijk. Wat vervolgens weer effect heeft op hun werkzaamheden en hoe jouw bedrijf functioneert. Onderschat de kracht van schonen ramen dus niet!

Een glazenwasserij voor een schoon huis

Truus woont op driehoog, waardoor zij veel van haar ruiten niet zelf kan lappen. Sinds een jaar maakt zij gebruik van de diensten van Glazenwassersbedrijf P. Van Holten. Truus vertelt: “voordat de mannen van Van Holten bij mij langs kwamen heb ik jaren lang in een huis gewoond met grijze ramen. Op een gegeven moment raak je eraan gewent, maar zeker als je bezoek over de vloer hebt, begon ik mij te schamen voor de vieze ramen. Je weet hoe dat gaat… de ene bezoeker valt het op en maakt er een opmerking over en vervolgens wordt er tien minuten lang nergens anders meer over gesproken. Ik kon wel door de grond zakken. Ik besloot een einde aan mijn schaamte te maken en een glazenwasserij op te zoeken die mij uit mijn lijden kon verlossen. P. van Holten was erg begripvol en kon ook bij mij op driehoog komen schoonmaken. De eerst keer dat ze langs kwamen was geweldig! Ze moesten een beetje schrobben, maar na een tijdje kwamen er geweldig schone ramen tevoorschijn! Wat een licht! Ik heb weken genoten van de schone ramen en al het licht in mijn huis. En voelde mij ook veel meer op mijn gemak als ik bezoek over de vloer had. Die klagen nergens meer over. Ik ben enorm blij dat mijn huis er weer zo schoon uitziet met schone ramen.”

Een afspraak maken voor schone ramen

Zijn jouw ruiten ook hoognodig toe aan een goede wasbeurt? Neem dan contact op met Glazenwassersbedrijf P. Van Holten. Via de website kan je hen bellen of mailen voor een afspraak. Zij kunnen een offerte voor je opstellen, zodat je weet welke kosten je kan verwachten. Je kan ze makkelijk betalen als ze bij je langs komen. Als je vaste afspraken met hen maakt, kan je het hele jaar door door schone ruiten naar buiten kijken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn