Een Mitsubishi voor een voordelige prijs

28 januari 2017

Posted in Auto's en Motoren

Bij elk merk auto zijn er veel verschillende modellen. Mitsubishi is een merk dat al vele jaren mee gaat en betrouwbare auto’s levert. Voor iedereen die veel op de weg is, is dit merk auto zeker aan te raden. Ook de voordelige prijzen van de Mitsubishi zorgen er voor dat er in alle luxe en comfort gereden kan worden, zonder dat er te veel betaald wordt. Mitsubishi is bij veel autobedrijven te koop, maar het is verstandig om een gerenommeerd bedrijf te kiezen waar de service ook uitstekend is. Hier heeft u niet alleen op de korte termijn tijdens de aankoop profijt van, maar ook op de lange termijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud dat op den duur altijd aan de auto gedaan zal moeten worden. U wilt dan natuurlijk deskundig advies en daarna een deskundige reparatie. De Mitsubishi een tijdje kwijt moeten zijn wanneer deze in de garage staat voor reparatie is natuurlijk nooit leuk, dus dan wilt u uw auto wel zo snel mogelijk weer terug hebben. Wanneer u kiest voor een goed autobedrijf waar ook de service hoog in het vaandel staat hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele reparaties. Autobedrijf Bennie Wilmink heeft verschillende modellen Mitsubishi voor een goede prijs. Deze prijs kan laag gehouden worden door de goede en scherpe inkoopprijs van zowel de auto’s zelf als allerlei accessoires. Hierdoor heeft u als klant voordeel van het rijden in een goede, maar ook voordelige auto. Daarnaast is de service persoonlijk. Het is dus niet zo dat u alleen de auto wegbrengt en er dan niets meer van hoort. Door het goede advies en de deskundigheid van de monteurs weet u precies waar u aan toe bent. Wanneer de reparatie toch enige tijd in beslag gaat nemen is het mogelijk om tijdelijk een andere auto te lenen. Deze wordt door de garage verzorgd en u kunt er gebruik van maken gedurende de tijd dat uw eigen Mitsubishi de nodige reparaties ondergaat. Door een goede verzekering af te sluiten bij de aankoop van uw auto zorgt u er voor dat u achteraf niet voor vervelende kosten komt te staan. Reparaties aan de Mitsubishi na schade door bijvoorbeeld een ongeluk kunnen vaak grotendeels vergoed worden door de verzekeringsmaatschappij. Door deze en andere voordelen kunt u dus met een gerust hart de weg op.

Verschillende modellen Mitsubishi

Bij Mitsubishi zijn veel verschillende modellen in omloop. Vaak kunt u kiezen uit een groot aantal kleinere modellen die goed als stadsauto gebruikt kunnen worden. Met een groot gezin zijn de wat ruimere auto’s vaak handig. Bijvoorbeeld de Mitsubishi Lancer of de Mitsubishi ASX zijn ideale modellen om er op uit te trekken met het hele gezien. Bij deze auto’s kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk alle bagage meenemen die nodig is voor de vakantie. De Mitsubishi Lancer heeft maar liefst 5 jaar garantie en is een auto waarmee u echt gezien wilt worden. De speciale sport editie is al te koop voor nog geen 20.000 euro. Daarnaast kunt u deze auto volledig naar uw wensen laten leveren. Uiteraard is het ook mogelijk om deze auto zonder extra’s te bestellen. De auto is al uitgerust met de volgende luxe toevoegingen:

  • Climate Control
  • Prachtige 16 inch metalen velgen
  • Meerdere SRS airbags

Door deze luxe toevoegingen die bij het standaard model worden geleverd, rijdt u elke dag rond in een fantastische auto die zeer lang goed zal blijven rijden. Bij Bennie Wilmink kunt u direct een offerte aanvragen en informeren naar de verschillende mogelijkheden voor dit model. Ook is het mogelijk om een van de drie showrooms te bezoeken en zelf een proefritje te gaan maken. U ervaart dan meteen het grote rij gemak van deze Mitsubishi. Mocht u toch graag een van de andere modellen bekijken dan kan dat natuurlijk ook. In de ruime showrooms staan alle verschillende modellen uitgestald die zich in het assortiment bevinden. Hier vindt u bijvoorbeeld ook de Mitsubishi L200 en de Mitsubishi Space Star. Beide modellen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt hier alle auto’s uiteraard ook van binnen bekijken en even gaan zitten om te weten hoe de auto aanvoelt en welk model voor u het meest comfortabel is. Na het maken van de proefrit kunt u meteen de bestelling voor de nieuwe auto plaatsen. Hierdoor gaat er geen tijd verloren.

Kom eens langs in de werkplaats

Wanneer u uw auto gekocht heeft en er is iets kapot gegaan, of u wilt iets veranderen, dan kunt u altijd een afspraak maken. In de werkplaats helpen de ervaren monteurs u dan graag verder en lossen eventuele problemen voor u op. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie naar de sneeuw en heeft u de winterbanden al in huis, maar lukt het niet om ze zelf te plaatsen? Dan kunt u in de werkplaats bij de bandenspecialist terecht. Hier worden de banden voor u gewisseld en kunt u aan de vakantie beginnen. Ook voor echt winterweer op de Nederlandse wegen is het van belang om winterbanden te gebruiken. Voor goed advies hierover of over profielbanden in het algemeen kunt u zowel telefonisch als via email contact opnemen. Met een auto van de zaak is het natuurlijk ook mogelijk om van deze service gebruik te maken. Er zijn verschillende voordelige leasecontracten mogelijk die allen een goede service bieden en u snel weer op weg helpen mocht er iets mis zijn gegaan onderweg.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn