Eenvoudig ESTA aanvragen voor het gezin

21 november 2018

Posted in Urlaub und Erholung

Deze zomer hadden we wat te vieren als gezin en daarom hebben we ervoor gekozen om een heerlijke en avontuurlijke rondreis te maken door de verschillende staten van Amerika. Vier weken lang in een camper, met mijn man en twee kinderen en daarbij genieten val alles wat dit uitgestrekte en bijzondere land ons te bieden heeft. Dat was fantastisch. We zijn daarvoor goed voorbereid op pad gegaan en daar hoorde de ESTA aanvragen voor het gezin. Dat heb ik heel erg snel en super eenvoudig kunnen doen via esta-aanvragen.com gedaan. ESTA Amerika is erin gespecialiseerd om snel ESTA aanvragen voor het gezin af te handelen. Dat was perfect want ik had in eerste instantie niet gedacht dat het ESTA aanvragen voor het gezin zo snel geregeld kon worden.

ESTA aanvragen voor het gezin kon direct online

Op de website van ESTA Amerika hoefde ik slechts enkele stappen te gebruiken voor het ESTA aanvragen voor het gezin en daarmee was de procedure direct in gang gezet. Ik ben hier in totaal nog niet eens een half uur mee bezig geweest en had alles echt zo geregeld. Daarbij is betalen ook heel simpel te doen, want dat kan met:

  • iDEAL
  • PayPal
  • CreditCard
  • Overschrijving
  • MisterCash

De betaling van de ESTA aanvragen voor het gezin is dus ook zo geregeld en dat was direct een hele zorg minder. Mijn man en kinderen staan er volgens mij niet eens bij stil dat ik dit voor hen geregeld heb. Die waren al veel te erg bezig met het plannen van de vakantie. Mijn man heeft zich met name bemoeid met de huur van de camper en het verzorgen van de vluchten. Ik heb wat verzekeringen geregeld en samen met de kinderen de route grotendeels bepaald en ik was natuurlijk verantwoordelijk voor de ESTA aanvragen voor het gezin. Uiteindelijk was dat overigens ook nog wel even een puntje want ik was het bijna vergeten om de ESTA aanvragen voor het gezin te regelen. Gelukkig kan dit toch 72 uur van te voren, al heb ik het daar ook weer niet op aan laten komen. Maar ik heb het wel pas 5 weken voor vertrek georganiseerd.

De reis was fantastisch

We via IJsland naar New York gevolgen waar we eerst een paar dagen in Manhattan hebben doorgebracht. Met de trein zijn we uiteindelijk naar Boston gegaan en daarvandaan hebben we een camper gehuurd om ons door Amerika te rijden. We hebben heel veel grote steden aangedaan, waarbij we eerst richting Florida zijn gereden, omdat de kinderen heel graag naar de Everglades wilde. We zijn bij Tampa naar Bush Gardens geweest en hebben natuurlijk een bezoek gebracht aan Miami. Daarna zijn we via Atlanta naar New Orleans gereden, wat voor mijzelf één van de hoogtepunten op onze reis is gebleken. Steeds verder gingen we westwaarts en plaatsen als Houston, Dallas, Denver en Las Vegas stonden op het programma. Toen kwamen we aan bij Los Angeles, iets wat voor de kinderen natuurlijk heel erg tot de verbeelding spreekt. Ook daar hebben we enkele dagen doorgebracht, waarna we naar San Francisco zijn gereden en uiteindelijk zijn doorgereden via Portalant tot aan Seattle. We hadden Oregon op ons lijstje gezet nadat we allemaal verslingerd zijn geraakt door de uitzendingen van Wie is de Mol? die daar zijn opgenomen. Het is echt een prachtige reis geworden die we nooit zullen vergeten en ik ben heel blij dat ik hiervoor zo snel en gemakkelijk de ESTA aanvragen voor het gezin heb kunnen regelen. Uiteindelijk heb je die natuurlijk wel gewoon nodig. We raden het iedereen aan om met het gezien in ieder geval één keer zo’n reis te maken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn