Geld besparen met vast en mobiel integratie

18 september 2016

Posted in ICT en Techniek

Iedere ondernemer heeft een telefoon nodig. Niet alleen voor de telefoontjes die u moet plegen, maar ook voor veel andere uiteenlopende zaken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van data om nog even snel voor een afspraak de laatste details van het bedrijf op het internet op te zoeken zodat u een goede indruk kunt maken. Dit zijn allemaal dingen die er tot kunnen leiden dat u een succesvolle onderneming heeft. De meeste ondernemers besteden hier echter niet genoeg aandacht aan. Ze hebben vaak een vaste lijn en een mobiele telefoon apart van elkaar. Is dit bij u ook het geval? Dan bent u er misschien niet eens van op de hoogte dat een vast en mobiel integratie u veel voordelen op kan leveren. Niet alleen in de kosten die u maakt, maar ook in uw tijd en de meest efficiënte indeling daarvan. Het bedrijf Voicedata is gespecialiseerd in vast en mobiel integratie. Ze leveren verschillende pakketten aan:

  • SIM only
  • DATA only
  • Vast mobiel integratie
  • Machine2Machine

Niet alle ondernemers hebben een vaste lijn nodig, bijvoorbeeld wanneer u niet op een kantoor werkt. U kunt dan kiezen voor een SIM only. Maakt u alleen of voornamelijk gebruik van internet? Dan is de DATA only de perfecte bundel voor u.

Kiezen voor vast en mobiel integratie

Een vast en mobiel integratie betekent dat u uw vaste en mobiele telefoonlijnen met elkaar kunt combineren. Heeft u een afspraak buiten de deur? Dan schakelt u de vaste lijn makkelijk door naar uw mobiele telefoonnummer. Dit kunt u natuurlijk ook met de mobiele telefoons van uw werknemers doen. Voicedata zorgt er daarnaast met de vast en mobiel integratie voor dat u een uitstekend overzicht heeft in het gebruik van uw werknemers op het gebied van telefonie. Ook kunt u eenvoudig bepaalde restricties opleggen wanneer u dat nodig vindt. Met Voicedata in zee gaan, kan voor u dus zeer veel kosten schelen. Doordat u daarnaast niet meer onnodig iemand naast bijvoorbeeld de vaste lijn hoeft te hebben, bent u ook ineens een stuk flexibeler en bent u ervan verzekerd dat u nooit een klant of een ander belangrijk telefoontje misloopt. Andere voordelen waarom u voor vast en mobiel integratie moet kiezen zijn bijvoorbeeld de mogelijkheid om meerdere mobiele en vaste nummers op dezelfde SIM-kaart te hebben, u heeft slimme routeringsmogelijkheden of wat dacht u van maximale betrouwbaarheid en onderling gratis bellen?

Meer mogelijkheden met vast en mobiel integratie

De opties die u krijgt met het kiezen voor vast en mobiel integratie zijn uiteenlopend. Veel startende ondernemers vinden het bijvoorbeeld prettig om ook een vaste lijn te hebben. Dit staat vaak professioneel en het is makkelijker om zo gesprekken te voeren. U kunt uw werk en privé bijvoorbeeld ook simpeler gescheiden houden, doordat er een duidelijk kantoor is. Wanneer u echter uw werkplek verlaat, en dus ook uw vaste lijn, dan kunt u belangrijke telefoontjes mislopen en dat is niet wat u wilt. Met de vast en mobiel integratie is dat verleden tijd. Heeft u meerdere werknemers in dienst, dan is het handig om onderling met elkaar ook telefonisch te kunnen overleggen. Met de dienst van Voicedata is dat helemaal gratis. Van vast naar mobiel, mobiel naar vast en mobiel naar mobiel, de gesprekken leveren u geen extra kosten op. Bij Voicedata kunt u daarnaast rekenen op gemak in de vorm van een factuur, een aanspreekpunt en optimale service. Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan? Dan helpen zij u daar graag bij. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn