Haartransplantatie Turkije: kies voor Esteworld

11 juni 2016

Posted in Mens en gezondheid

Als u in de laatste tijd veel haar verloren heeft door een of andere ziekte, dan kan dit knap vervelend zijn. En vaak is het haarverlies dan nog niet eens het enige waar u mee te kampen hebt. Wat wel prettig zou kunnen zijn, is om weer een volle haardos te krijgen. Dit is mogelijk via een heuse haartransplantatie. Turkije is een land waar dit heel goed mogelijk is. Maar waarom zou u nou voor een haartransplantatie Turkije selecteren? Hierover doen wij u graag alles uit de doeken in deze tekst. Wij willen u graag even informeren over het feit dat dergelijke ingrepen in ons eigen land meestal niet vergoed worden, omdat er geen medische noodzaak ligt achter het hebben van een mooi kapsel. Zo’n cosmetische operatie kan daardoor flink in de papieren lopen en dit is iets waar de meeste mensen niet op zitten te wachten. Het is een feit dat voor een haartransplantatie Turkije in dit geval veel slimmer is, omdat de tarieven daar veel lager liggen. Er zijn lagere lonen en dit betekent dat het uitvoeren van een haartransplantatie in Turkije ook bijzonder veel goedkoper is. Dus omdat patiënten liever niet al te diep in de buidel willen tasten, wijken ze uit naar een ander land om deze operatie te laten doen. Het is natuurlijk niet niks om zo’n keuze te maken, maar het feit dat het op grote schaal gebeurt, laat zien dat de behoefte groot is en dat voor een haartransplantatie Turkije een prima optie is. Graag willen wij u hierbij wel even vertellen dat er maar één enkele haarkliniek in dit land is die officieel goed is gekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. En dat is de kliniek van Esteworld! Dus u heeft geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Het zit namelijk zo dat het altijd van groot belang is om de zekerheid van hoogopgeleide artsen te hebben, die weten wat ze doen en alle behandelingen met de grootste precisie uit kunnen voeren. Want alleen zo is een haartransplantatie in Turkije niet alleen voordelig, maar ook goed. En dat is natuurlijk wel prettig om te weten. Met uw eigen lichaam wilt u per slot van rekening geen risico’s nemen. Aarzel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Wij zijn de nummer een op dit gebied en u kunt ons dan ook uitstekend inschakelen voor een echte haartransplantatie. Turkije is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig en u hoeft hier niet al te veel tijd voor uit te trekken. Wilt u meer weten over wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en surf meteen eventjes naar onze website esteworld-haartransplantatie.nl. Wij hopen u hier in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe geïnteresseerde. Graag tot ziens!

Behoefte aan een betaalbare haartransplantatie? Turkije biedt dan soelaas

Nergens ter wereld is de prijs kwaliteit verhouding voor een dergelijke ingreep zo aantrekkelijk als bij onze Turkse haarkliniek. Het is dan ook een goed idee om voor uw haartransplantatie Turkije uit te kiezen. Hier weet u zeker dat u goed geholpen wordt en er niet te veel geld voor neer hoeft te tellen. Turkse artsen zijn doorgaans erg goed opgeleid en dit betekent dat ze hun werk naar behoren uitvoeren. Toch zijn de prijzen hier nog erg laag op dit moment. En daar kunt u van profiteren bij een haartransplantatie. Turkije is helemaal zo gek nog niet. Dus kreeg u het in Nederland niet voor elkaar, omdat de kosten simpelweg te hoog waren? Kom dan naar Esteworld, want daar is het wel te betalen. Het is ook geen wonder dat vele patiënten voor een haartransplantatie Turkije al uitgekozen hebben. Nu zult u zich misschien afvragen of het al met al toch niet een dure grap wordt, omdat u immers helemaal die kant op moet vliegen en overnachtingen moet boeken… Gelukkig hebben wij dit allemaal in onze overweging meegenomen en kunnen wij u mededelen dat de haartransplantatie in Turkije in totaal alsnog vele honderden euro’s voordeliger is dan in Europa. En dat is natuurlijk goed nieuws! Verder regelen wij ook uw vliegreis hier naar toe en zorgen wij voor de overnachtingen. Zo heeft u er zelf nauwelijks werk van. Dus heeft u belangstelling voor een goedkope maar hoogwaardige haartransplantatie? Turkije biedt mogelijkheden! Bovendien kunt u er dan ook nog een mooie vakantie aan vast plakken, mocht u dit graag willen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog eventjes willen weten hoe de vork precies in de steel zit? Wilt u meer weten over onze kliniek, de artsen of de aanpak van ons team? Of heeft u vragen over de reis en het verblijf alhier? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij zijn op vele manieren bereikbaar voor al uw vragen over een haartransplantatie in Turkije.

  • U kunt ons even mailen, het adres vindt u op esteworld-haartransplantatie.nl
  • Ten tweede kunt u ons Nederlandse kantoor bellen, voor meer info
  • Ook kunt u via onze site een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of direct een consult inplannen voor een haartransplantatie.

Turkije heet u van harte welkom. Wij horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn