Hauschka biedt de oplossing

30 april 2016

Posted in Sieraden en Accessoires

Voor verschillende mensen zijn de reguliere cosmetica, haar- en huidverzorgingsproducten geen goede keus. Heb jij last van een van de volgende huidaandoeningen: gevoelige huid, eczeem, psoriasis of allergieën, dan zijn de producten van dr. Hauschka een ideale oplossing voor jou. Veel mensen die hier last van hebben, zijn er aan gewend geraakt om maar gewoon geen huidverzorgingsproducten of make-up te gebruiken, omdat zij hier vaak heel slecht op reageren. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ook als je hier last van hebt, je af en toe wel eens wat mascara zou willen gebruiken of een lippenstift. Of dat je gewoon met een gerust hart een bodymilk over je droge huid wilt smeren, om voor wat meer zachtheid te zorgen. Om nog maar te zwijgen over de moeite die het je kost om een shampoo te vinden waar je wel goed op reageert. Bij de artikelen van Hauschka kun je er zeker van zijn dat je deze met een gerust hart kunt gebruiken. Ze zijn namelijk door hun speciale ingrediënten zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of mensen die lijden aan allergieën of huidaandoeningen. Zo kun je door gebruik te maken van de producten van dokter Hauschka dus ook als je geen normale huid hebt toch eindelijk eens een keer je opmaken, je haar gewoon wassen zonder bang te hoeven zijn voor uitslag en korsten op je hoofd en je armen en benen eindelijk eens een keer lekker verwennen met een goede bodymilk. Voor iedereen die last heeft van huidproblemen en daardoor geen reguliere producten kan gebruiken, zijn de artikelen van dr. Hauschka dus echt een ideale oplossing en dus een uitstekende keus.

Wat maakt Hauschka zo bijzonder?

Nu is het niet alleen voor mensen met huidaandoeningen aan te raden om over te stappen op het merk Hauschka, ook voor anderen is dit een absolute aanrader. Wat maakt hun producten nu zo bijzonder? Bijzonder is het feit dat:

  • zij geen synthetische stoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen gebruiken
  • zij geen parabenen en siliconen in hun artikelen verwerken
  • zij kiezen voor enkel natuurlijke en biologische ingrediënten
  • zij werken volgens de principes van fair trade

Vanwege deze principes zijn hun producten dus zeer geschikt voor mensen met allergieën, aangezien die vaak reageren op de chemische en synthetische bestanddelen van de reguliere merken die bij supermarkten en drogisterijen te krijgen zijn. Kies je voor Hauschka, dan kun je er op vertrouwen dat je geen last krijgt van vervelende lichamelijke reacties als gevolg van het gebruik van hun artikelen. Ze kiezen er bij Hauschka bovendien voor om al hun verzorgingsproducten en cosmetica grondig dermatologisch te testen, zodat zij helemaal zeker zijn dat zij goede producten verkopen, waar jouw huid goed op zal reageren. Door de speciale samenstelling van hun artikelen, zorgen ze bovendien voor een herstel van de natuurlijke balans van het lichaam. Doordat wij ons vaak wassen en douchen en daarbij vaak ook nog eens water gebruiken dat eigenlijk te warm is, drogen we onze huid erg uit. De producten van Hauschka stimuleren een herstel van de natuurlijke balans, zodat het lichaam weer beter in staat is om de conditie van huid en haar zelf goed te regelen. Je zult na verloop van tijd bijvoorbeeld merken dat je haar minder snel vet wordt en je het minder vaak hoeft te wassen en dat je huid gezonder aanvoelt. Ook als jij nu dus eigenlijk prima reageert op de reguliere merken en je geen last hebt van huidaandoeningen, is het dus toch een aanrader om de overstap naar dit merk te maken.

Beter voor de wereld

Voor jouw eigen lichaam is het dus duidelijk beter om in het vervolg te kiezen voor de verzorgingsartikelen van dr. Hauschka. Maar ook voor de wereld om jou heen, voor het milieu, is het een betere keus. Wat mensen zich vaak niet realiseren, is dat veel reguliere cosmetica, huid- en haarverzorgingsproducten minuscuul kleine deeltjes bevatten, zoals parabenen en siliconen, die als wij ons douchen in het afvalwater terecht komen. Zuiveringsinstallaties kunnen deze allerkleinste deeltjes er niet goed uitfilteren en zo kunnen ze uiteindelijk terecht komen in ons drinkwater of in de oceaan. Daar komen ze via de voeding van vissen in de vis zelf terecht, die vervolgens weer op ons bord belandt. Door te kiezen voor Hauschka, dat enkel natuurlijke bestanddelen bevat, voorkom je dus dergelijke problemen. Bovendien zijn hun ingrediënten allemaal biologisch geteeld, wat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van gifstoffen en deze dus ook niet in het milieu terecht komen. En doordat zij werken volgens de principes van fair trade, zorg je er ook nog eens voor dat de mensen die de ingrediënten telen een goed inkomen verdienen. Al met al voldoende reden om te kiezen voor de producten van Dr. Hauschka. Wil jij deze gaan gebruiken, dan kun je ze eenvoudig en veilig online aanschaffen via Biocare Online. Zij hebben een ruime keus aan artikelen van dit merk in hun assortiment opgenomen, zowel voor make-up, haarverzorgingsartikelen als huidverzorgingsproducten kun je bij hen terecht. Uiteraard hebben zij voor de verschillende haartypes en huidtypes verschillende producten, die speciaal toegesneden zijn op dat betreffende type. Zo vind je bij hen bijvoorbeeld shampoo voor gekleurd haar, voor droog haar of voor pluizend haar. En kun je bij hen terecht voor huidverzorgingsartikelen voor een droge, normale, vette of gemengde huid. Bij Biocare Online vind je dus altijd producten van Hauschka die bij jou passen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn