Herontdek de balans tussen lichaam en geest via een personal trainer in Rotterdam

1 december 2018

Posted in Marketing und Werbematerial

Als je lichaam en geest uit balans raken, dan uit zich dat vaak in vervelende klachten zoals:

  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Nekpijn
  • Rugpijn

Het is daarom zaak om de balans tussen lichaam en geest weer zo snel mogelijk in balans te krijgen en te houden. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Je hebt in ieder geval een plan van aanpak nodig en dat is precies waar een personal trainer in Rotterdam je bij kan helpen. Afhankelijk van je eigen wensen en de specifieke klachten, heb je uiteraard een gerichte behandeling nodig. Het kan zijn dat je via de juiste bewegingstherapie al heel ver komt, maar een massage kan ook bijdragen aan het herstel. Fysiotherapie is ook gericht op het bewerkstelligen van een goede interactie tussen lichaam en geest. Het lichaam is vaak de bron van de klachten. Maar dat betekent niet dat de geest geen invloed heeft. Maar de richting van het causale verband is vaak dubbelzinnig. Fysieke klachten kunnen leiden tot geestelijke spanningen in de vorm van stress of een gebrek aan motivatie. Maar stress gevoelens en een gebrek aan motivatie kunnen juist ook leiden tot specifieke lichamelijke klachten. Via de hulp van een personal trainer in Rotterdam kun je dus actief gaan werken aan je eigen gezondheid. Je krijgt de juiste handvatten aangereikt om ook echt aan de slag te kunnen gaan. Je hebt dus niet te maken met vage richtlijnen zoals meer bewegen of gezonder eten. Dit weet je immers zelf ook wel en iedereen kan je van dit advies voorzien. Het punt is natuurlijk dat je moet weten hoe je dit precies in moet vullen en welke weg je moet bewandelen om je doelen te bereiken. Heldere haalbare doelen stellen is dan ook weer iets wat je samen met een personal trainer in Rotterdam kunt bereiken. Een personal trainer in Rotterdam is iemand die in staat is om jouw specifieke en unieke situatie te linken aan een behandeltraject dat precies aansluit op jouw situatie. Je verlaat de algemene onpersoonlijke sfeer en betreedt met de hulp van de personal trainer in Rotterdam een unieke situatie waarin jij dus actief kunt gaan werken aan het herstel. Het herstel kan dus ook gericht zijn op verschillende aspecten. Heb je specifieke lichamelijke klachten, dan is een training op basis van fysiotherapie natuurlijk wenselijk. Het doen van de juiste oefeningen onder begeleiding zorgt ervoor dat je je doelen ook daadwerkelijk kunt bereiken. Maar hetzelfde geldt voor de wens om fitter en energieker te worden. Ook hier kan een personal trainer in Rotterdam je goed bij helpen. Dus als je op zoek bent naar een personal trainer in Rotterdam, lees dan snel verder.

De service van een personal trainer in Rotterdam van Springvloed Fysiotherapie

Bij Springvloed Fysiotherapie kun je terecht voor een personal trainer in Rotterdam. Je kunt in ieder geval kiezen voor pilateslessen, fysiotherapie, massages, triggerpoint therapie en mindfulness. Vaak zullen verschillende aspecten van al deze methoden toegepast worden door de personal trainer in Rotterdam om jou op een holistische wijze te helpen. Je profiteert daardoor altijd van meerdere velden via 1 sessie. Zo kunnen allerlei klachten dus ook het meest effectief worden verholpen.

Kijk op springvloedfysio.nl voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de verschillende methodes, de locatie of de verschillende personal trainers, dan kun je in eerste instantie altijd even een kijkje nemen op de site van springvloedfysio.nl. Hier vind je via enkele foto’s alvast een impressie van de locatie en per personal trainer vind je een korte beschrijving over zijn of haar expertise.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn