Het leveren van het haardhout

29 juli 2016

Posted in Woning en Tuin

dehaardhouthandelaar - HaardhoutHeeft u binnenkort weer nieuw haardhout nodig voor uw open haard of kachel? Plaats uw bestelling hiervoor dan bij De Haardhout Handelaar, oftewel de DHH. Zij hebben een ruim assortiment op het gebied van hout voor de open haard en kachel en u kunt bij hen vertrouwen op een goede kwaliteit. Wanneer u zich wel eens verdiept heeft in haardhout dan weet u dat dit aan bepaalde eisen moet voldoen. Zo moet het hout op de juiste manier gedroogd zijn en ook kunnen alleen bepaalde houtsoorten in de kachel of open haard verbrand worden. Bij de DHH hebben ze voldoende kennis door de jarenlange ervaring die zij op dit gebied hebben. U kunt bij de DHH niet alleen bouwen op de kennis die ze hebben, maar ook gebruik maken van de vele andere voordelen die zij bieden.

  • Snelle en gratis levering
  • Sparen voor korting op uw volgende bestelling
  • Garantie dat het hout ovengedroogd is

Ze hebben ook het webshop keurmerk. U kunt hier dus met een gerust hart uw bestelling plaatsen. Door de vele voordelen is het ook nog eens extra voordelig om dat hier te doen. Uiteraard zorgen zij er voor dat de palet met hout op de juiste manier bij u afgeleverd wordt. Heeft u een aangewezen plaats waar u het hout graag wilt hebben? Dan zal de chauffeur er alles aan doen om het palet hier te plaatsen. Zorg er dan ook voor dat de ondergrond verhard is, dat er niet over een grindpad of onverharde weg gereden hoeft te worden en natuurlijk dat er voldoende ruimte is. Ruim eventuele obstakels uit de weg, zodat de chauffeur zonder moeite het hout kan neerzetten.

De service bij het bestellen van haardhout

Bij de DHH staan ze achter de kwaliteit van de haardhout die zij leveren. Bent u echter niet tevreden over het product dat bij u thuis is afgeleverd? Dan heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van reden het product retour te sturen. Heeft u vragen of klachten over het haardhout dat u besteld heeft? Neem dan contact op met de klantenservice van de DHH. Zij beantwoorden graag alle vragen die u heeft en behandelen uw klacht wanneer dat nodig is. Uiteraard zal er alles aan gedaan worden om u blij te maken met de bestelling die u plaatst. De kwaliteit van het hout moet goed zijn, maar ook bij bijvoorbeeld de levering ervan wordt er alles aan gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Bent u zelf niet thuis wanneer de levering plaats vindt? Dan kunt u ook een briefje op de deur plakken met de instructies waar u het haardhout graag wilt hebben. Doet u dit niet? Dan zal de chauffeur er voor zorgen dat het hout op een logische plek terecht komt. U kunt het dan zelf later alsnog op de gewenste plek neerzetten.

Het haardhout gebruiken

Als u voor het eerst haardhout besteld en gaat gebruiken dan is het belangrijk dat u weet hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Op het internet vindt u hier voldoende informatie over. Wij raden u zeker aan om dit door te nemen om ongelukken te voorkomen. Het gebruiken van een kachel of open haard met haardhout neemt nu eenmaal risico’s met zich mee. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van deze risico’s en er voor zorgt dat u deze zo veel mogelijk minimaliseert. Uiteraard kunnen ze u bij de DHH hier ook meer over vertellen. Neem dus voornamelijk contact met ze op als u vragen heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn