HK Living assortiment

1 juli 2016

Posted in Woning en Tuin

Bij Label123 vind je de beste woonaccessoires en woondecoraties van de allerbeste merken. De website verkoopt enkel producten van A-merken, waardoor je altijd verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. Een van de merken die Label123 verkoopt is HK Living. HK Living is een Nederlands merk ontstaan in 2009. Dit merk heeft een belangrijke missie: het leveren van moderne producten die iets unieks hebben en altijd origineel zijn. Er zijn een aantal eigenschappen die alle producten van HK Living definiëren:

  • Origineel
  • Werelds
  • Modern
  • Geïnspireerd door het verleden

In de eerste plaats zijn alle artikelen van HK Living puur en goed doordacht. Artikelen zijn stuk voor stuk bijzonder en hebben de nieuwste afwerking en functionaliteit. Je zult tussen deze producten geen slechte ontwerpen vinden. Bovendien zul je nooit het gevoel hebben dat je de tafel of lamp ergens anders hebt zien staan. Door de speciale kwaliteiten van alle ontwerpers van HK Living zul je elke keer weer verrast zijn door de nieuwe collectie. Het merk biedt allerlei soorten producten aan. Lampen, meubilair, servies, tapijten en zelfs kussentjes. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven. Het assortiment verandert mee met de seizoenen. Zo heb je in elke periode van het jaar nieuwe producten om je huis mee in te richten. De producten van HK zijn in de tweede plaats heel werelds, heel normaal. De artikelen zijn degelijk en passen goed bij een natuurlijke inrichting. Je zult bij dit merk geen tafeltjes vinden met ingebouwde lampjes of borden met vreemde kleuren. Het hele assortiment is gebaseerd op wereldlijke vormen en moderne kleuren. Neem bijvoorbeeld de metalen “wire” stoelen. Deze stoelen zijn helemaal gemaakt van kleine draden metaal en zijn bekleed met kussens op de armen en bij het zitvlak. Deze stoelen zijn modern maar zijn niet overdreven luxe. Je zit gewoon in een fijne stoel die een machtige uitstraling heeft. De stoel komt in diverse kleuren. Zo is hij beschikbaar in het groen, maar ook in het wit, rood, grijs of in het zwart. De producten van HK Living zijn niet voor opscheppers, ze zijn voor mensen die houden van een zekere stoere stijl met een chic randje. De ontwerpen van HK Living zijn modern en passen goed bij het nu. Oude ideeën uit het verleden worden weer nieuw leven in geblazen. Veel van de artikelen hebben bijvoorbeeld een eerder leven gehad, maar zijn helemaal gemoderniseerd voor HK Living. Een voorbeeld zijn de mijnlampen die worden aangeboden. Deze lampen, die eind 19de en begin 20ste eeuw veel gebruikt werden, zijn iconisch en door HK Living in een modern jasje gegoten. Kijk snel eens op de website van Label123 voor de laatste HK Living producten.

HK Living; wereldwijd actief

Het merk heeft haar vleugels uitgeslagen en is niet langer enkel in Nederland actief. HK heeft over de hele wereld winkels geopend. Op de officiële website is een prachtige wereldkaart te vinden waar je precies kunt zien welke regio’s het meest populair zijn. Bovenaan staat Europa met 609 winkels die producten van HK verkopen. Maar liefst 110 van deze winkels zijn gevestigd in Nederland. Het bedrijf is haar Hollandse roots dus zeker niet vergeten! Australië is ook een grote markt. Met meer dan 200 winkels kunnen mensen in Australië ook genieten van alle producten die het merk te bieden heeft. De verkooppunten hier bevinden zich met name in de grote steden. Denk bijvoorbeeld aan Sydney, Melbourne en Adelaide. Ook Scandinavië is populair. Met bijna 200 verkooppunten is dit de op twee na grootste markt van het merk. Een opvallende uitzondering zijn de Verenigde Staten. Op de kaart vindt men geen enkele vestiging in Noord-Amerika. De USA heeft duidelijk de prachtige producten van HK Living nog niet ontdekt, hier ligt dus nog een hele afzetmarkt te wachten! Uit dit alles blijkt dat HK veel aandacht besteed aan de wat “ruigere” delen van de wereld. Het koude Noorwegen, het warme Australië en West-Europa met haar regenachtige zomers zijn de belangrijkste afzetmarkten. Het merk heeft zich gericht op avontuur en moderniteit en dit komt helemaal terug in haar doelgroep en in haar marketingstrategie. Wanneer je dus op zoek bent naar producten met een ruig randje, zoek dan niet verder! Bij HK Living vind je alles wat je zoekt. Bovendien zijn alle artikelen van uitstekende kwaliteit en is het hele assortiment scherp geprijsd.

Woon zoals jij dat wilt

Label123 is een aanbieder van tientallen hoog aangeschreven merken op het gebied van wonen. HK Living is slechts één van de merken die door het bedrijf wordt verkocht. Merken zoals Bloomingville, Braxton, Exota, House Doctoren Knit Factory zijn allemaal bij Label123 te bestellen. Op de website vind je zo ongeveer elk product dat met leven of genieten te maken heeft. Krukjes, banken, kasten, stoelen, opbergmanden, lampen, broodplakken, kapstokken, vazen, potten, kussens, keuken textiel en nog heel veel meer! Je gooit die leuke lamp in je winkelwagen en kunt hierna snel en gemakkelijk betalen. Je kunt gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden. Contact opnemen met Label is ook erg eenvoudig. Op de website vind je een kopje contact. Wanneer je op dit kopje klikt verschijnen de adresgegevens van de winkel. Zo kun je snel een mailtje sturen! Wanneer je een iets persoonlijkere aanpak fijner vindt kun je altijd bellen naar het telefoonnummer. Je krijgt dan een deskundige werknemer aan de lijn die alles zal doen om je te helpen bij je aankoop. Voor elk seizoen een andere indeling, bij Label123 is het mogelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn