Hoe krijg ik mijn ex terug?

18 april 2016

Posted in Relatie en Dating

Als u op dit moment net in een relatiebreuk terecht bent gekomen en daarbij het vermoeden hebt dat het nu toch wel eens echt over zou kunnen zijn, vanuit uw partner bekeken dan, dan is het heel goed dat wij u nu even treffen. Wij willen u namelijk graag iets meer vertellen over de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’. De meeste mensen vragen zich af ‘hoe krijg ik mijn ex terug?’ Maar ze handelen er niet echt naar. Ze zien allerlei apen en beren op de weg en laten zich daardoor uit het veld slaan. Of ze gaan extra wanhopig contact proberen te zoeken, om de relatie weer te herstellen. Beide opties werken niet echt goed. Dat is bewezen, want er is uitgebreid onderzoek naar gedaan door de relatiecoach Michelle van den Berghe. Ze hoort van veel mensen: hoe krijg ik mijn ex terug. Maar gelijk daarna zeggen ze iets in de trant van: ik wil geen valse hoop hebben, of iets dergelijks. En daar gaan we al. Dit legt een negatief gevoel in de kwestie, van waaruit vervolgens gehandeld wordt. De zinsnede ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ hoeft helemaal niet vervolgd te worden door zoiets negatiefs. Als u het gewoon bij deze ene zin laat, dan ontrolt de rest zich vanzelf wel. Als het ‘meant to be’ is, dan komen u en uw ex-partner vanzelf weer bij elkaar. Hoe dan ook. Dus focus uzelf niet op negatieve overtuigingen en dergelijke, maar op de simpele vraag: hoe krijg ik mijn ex terug? Als u dit doet, dan zult u zien dat alle energie zich kanaliseert rondom dit thema. En dit maakt veel mogelijk! Uw ex-man of -vrouw heeft ook geen zin in onduidelijkheden, gedoe en gedonder. Hij of zij heeft ook gewoon duidelijkheid nodig in deze moeilijke periode. Misschien denkt hij of zij ook wel: hoe krijg ik mijn ex terug? U weet het niet en kunt alleen maar gissen. Het is in ieder geval van groot belang om niet te verzanden in allerlei interpretaties van uw kant. Hoe krijg ik mijn ex terug is het enige dat door uw hoofd moet spoken. Het heeft geen zin om te denken dat uw ex-man of -vrouw u toch wel niet meer zal willen zien, want dit creëert alleen maar slechte overtuigingen. En daar is niemand mee gebaat. Vraagt u zich nou nog steeds concreet af: hoe krijg ik mijn ex terug? Lees dan gerust eventjes verder in de volgende alinea, want daarin wordt dit u haarfijn uit de doeken gedaan.

Hoe krijg ik mijn ex terug? Kom naar liefdesverdriet.nl!

Als uw relatie net uit is, kan dit knap lastig zijn. U weet helemaal niet meer hoe u uw dag in moet vullen en u kunt behoorlijk onthand zijn. Mogelijk spelen er ook allerlei emoties en onbegrip aan beide kanten. Soms is er wel contact, maar soms ook helemaal niet, om beide partijen even rust te gunnen en na te denken. Hoe krijg ik mijn ex terug is dan meestal een vraag die leeft bij één persoon, en vaak gaat het dan om degene die gedumpt is. Die maalt over ‘hoe krijg ik mijn ex terug’, omdat hij of zij het er eigenlijk niet mee eens is. En deze breuk bijvoorbeeld helemaal niet aan had zien komen. Hoe krijg ik mijn ex terug wordt in dit geval door de ander meestal beantwoord met een oorverdovende stilte, waar u ook niet wijzer van wordt. En om dan te voorkomen dat u hem of haar gaat stalken en dergelijke, is het belangrijk om elders uw heil te zoeken. Op het platform Liefdesverdriet, van Michelle van den Berghe, kunt u uw hart uitstorten en ervaringen uitwisselen met andere mensen in dezelfde positie. Hoe krijg ik mijn ex terug is dan echt hét onderwerp. U zult dan ook zien dat u niet de enige bent die in zo’n situatie is beland. En dat is altijd prettig om te voelen. U wordt gesteund. Want gedeelde smart is halve smart. Ook heeft de website liefdesverdriet.nl nog een ander voordeel, namelijk dat u er heel veel informatie vindt over mogelijke handelingen in het kader van ‘hoe krijg ik mijn ex terug’. Dit allemaal naar de ideeën van de relatiecoach Van Den Berghe. Dus hebt u hier ook interesse in? Kom dan snel naar onze site en laat u informeren over dit belangrijke thema.

Handige tips voor mensen zoals u

Wie net heeft meegemaakt dat een verkering uit is gegaan en graag weer met de ex-partner zou willen zijn, doet er goed aan om de volgende tips ter harte te nemen. Ze vormen een antwoord op ‘hoe krijg ik mijn ex terug’.

  • richt uw aandacht op wat u wél wilt, zodat daar de energie heen gaat
  • blijf niet de hele dag zitten dromen over uw ex, maar onderneem gerichte acties
  • laat u niet leiden door emoties die er op dit moment bij u spelen, omdat dit de situatie alleen maar kan verergeren
  • bestel het e-book ‘Win haar terug’ of ‘Win hem terug’, waarin u leert om de breuk te analyseren, zodat u beter begrijpt waar het aan lag
  • volg ook de gratis videotraining op liefdesverdriet.nl, waarin u praktische instructies krijgt.

Zo haalt u er in ieder geval het maximale uit en kunt u tevreden zijn over al uw inspanningen. Ongeacht wat het resultaat is. Doe het vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn