Hondensnacks, wat te kiezen?

25 mei 2016

Posted in Dieren en Toebehoren

Platinum - HondensnacksVoor jouw huisdier kies je natuurlijk alleen de beste producten en dat geldt niet alleen voor de dagelijkse voeding, maar ook voor de hondensnacks die jij aan je trouwe viervoeter geeft. Een gezonde leefstijl is niet alleen voor mensen belangrijk, maar ook voor dieren. Als jij wilt dat jouw hond gezond blijft en een goede conditie houdt, dan is het belangrijk daar rekening mee te houden op het moment dat je hondenvoeding en hondensnacks gaat aanschaffen voor je dier. Wat zijn nu belangrijke punten om op te letten als je dergelijke producten gaat kopen? In de eerste plaats is het bij voeding natuurlijk van belang dat deze past bij het ras dat jouw hond is. Daarbij is het ook belangrijk om het gedrag van jouw huisdier in de overweging mee te nemen. Heb jij een actief beestje, dan heeft deze natuurlijk ander voedsel nodig dan een hond die het liefst de hele dag binnen ligt en van nature aardig lui is. Met de hondensnacks is dit een iets ander verhaal. Aangezien je deze maar af en toe eens een keer geeft en het maar een zeer klein deel uitmaakt van de totale voeding die je viervoeter binnenkrijgt, is het over het algemeen minder van belang om op dergelijke zaken te letten. Waar let je dan wel op bij de aanschaf van hondensnacks? Je let voornamelijk op de ingrediëntenlijst, wat zit er allemaal in en hoe gezond zijn de diverse bestanddelen? Mensen die regelmatig verpakking van dierenvoedsel goed bekijken, weten dat daar nogal eens dingen in gestopt worden die je zelf liever niet zou willen eten, zoals asresten. Je kunt je voorstellen dat dit voor jouw dier ook niet per se goed is. Houd bij de aankoop van hondensnacks dus zeker in de gaten of de ingrediënten gezond zijn en bijdragen aan een gezonde voeding.

Gezonde en natuurlijke hondensnacks

Wil jij voor jouw beestje alleen het beste en ben je daarom op zoek naar hondensnacks die gezond en zo natuurlijk mogelijk zijn? Dan zijn de producten van Platinum een uitstekende keus. Zij verwerken namelijk alleen maar de beste ingrediënten in hun hondensnacks en daardoor zijn ze van een dergelijke kwaliteit dat je ze zelfs zelf zou kunnen eten. Zij hebben drie verschillende soorten snacks ontwikkeld, namelijk:

  • Click Bits Chicken + Lamb
  • Fit Sticks Chicken + Lamb
  • Fit Sticks Chicken + Rabbit

Het zal duidelijk zijn dat de smaken van deze hondensnacks verschillen en daarnaast bestaat er ook verschil in grootte. De Click Bits zijn echt kleine brokjes, die je gemakkelijk in je zak mee kunt nemen als je bijvoorbeeld een wandeling gaat maken. Het zijn kleine beloningsbrokjes, die je tussen het lopen door even snel als beloning aan je hond kunt geven. De Fit Sticks zijn veel groter, het zijn grotere staafjes waar je jouw hond echt even mee kunt trakteren. Hoewel ze dus verschillen wat betreft grootte en smaak, zijn er ook grote overeenkomsten tussen deze verschillende varianten. Bij Platinum zijn ze namelijk sterk gericht op gezondheid en al hun hondensnacks bestaan daarom voor minstens 76% uit vers vlees. Hier wordt rijst aan toegevoegd, een hoogwaardig ingrediënt, om er voor te zorgen dat het ook de nodige koolhydraten bevat. Daarnaast worden er verschillende kruiden toegevoegd, om de smaak nog beter te maken. Kunstmatige conserveringsmiddelen, suikers en lokstoffen worden absoluut niet gebruikt, alleen natuurlijke ingrediënten vormen de bestanddelen van hun gezonde hondensnacks. Deze ingrediënten worden vervolgens in eigen vocht gegaard en daarna gedroogd en in vorm gemaakt. Het zijn dus snacks die je met een gerust hart aan je hond kunt geven, wat voor leeftijd of ras deze ook heeft.

Bestel via de Platinum webshop

Wil jij je hond ook graag verwennen met de kwalitatief zeer hoogwaardige hondensnacks van Platinum, dan kun je deze heel eenvoudig via hun online webshop bestellen. Je kunt daar kiezen uit alle drie de verschillende varianten en je kunt kiezen uit verschillende verpakkingsgroottes. Wil jij eerst testen of je hond deze hondensnacks wel lekker vindt? Bestel dan eerst eens een kleine verpakking. De kans is echter zeer groot dat je hond vanaf dat moment niet anders meer wil, zo goed worden de producten van Platinum door honden gewaardeerd. Voor mensen met meerdere honden of mensen die gewoon graag een wat grotere voorraad in huis hebben, zijn er ook verpakkingen van 3,6 kilo te krijgen. Je hebt dan voor een tijdje voldoende voorraad en je weet dan zeker dat je altijd hondensnacks in huis hebt om jouw lieve viervoeter mee te verwennen of te belonen. Koop je grotere verpakkingen, dan hoef je bij hen bovendien geen verzendkosten te betalen, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Natuurlijk kun je bij Platinum niet enkel terecht voor de aankoop van hondensnacks, zij hebben nog veel meer producten voor honden in hun assortiment. Zo bieden zij een ruime keus aan zowel droogvoer als natvoer, uiteraard ook enkel van de allerbeste kwaliteit. Ook hierbij worden er weer alleen de beste ingrediënten gebruikt, om ervoor te zorgen dat het voer zo gezond en natuurlijk mogelijk is. Daarnaast bieden zij ook producten aan voor huidverzorging en gebitsverzorging, wat natuurlijk ook belangrijke punten zijn om aandacht voor te hebben. Om jou de mogelijkheid te geven de producten eens uit te proberen, kun je ook eerst een gratis proefpakket bij hen bestellen. Je zult dan meteen zien hoe enthousiast jouw hond wordt van de voeding en hondensnacks van Platinum!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn