Kerstballen bedrukken voor in het kerstpakket

9 november 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

jmpromotions - Kerstballen bedrukkenWilt u graag kerstballen laten bedrukken? Neemt u dan vandaag nog even contact op met jmpromotions.nl. Naast kerstballen bedrukken we een keur aan relatiegeschenken. Niet alleen kunt u kerstballen bedrukken en in het kerstpakket van uw medewerkers stoppen, het is ook een fraai geschenk voor de kerstjaarbeurs of om zomaar weg te geven in uw winkel tijdens deze gezellige periode eind december. We kunnen ook allerlei andere winterse artikelen voor u bedrukken zoals ijskrabbers en kerstmutsen. Wilt u er een mooie display bij zodat u de kerstballen kunt bedrukken en vervolgens in uw winkel kunt exposeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want we bedrukken uw relatiegeschenken, maken er prachtige displays bij en kunnen u van drukwerk voorzien. Want ook folders en uw bureaupapier maken wij op maat met daarop bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens. Hebt u nog geen idee wat u precies op de kerstballen moet bedrukken? Dan willen we u hier graag bij helpen. We kunnen eventuele schetsen naar u opsturen. Maar voordat we dat doen luisteren we graag even naar uw specifieke wensen. Zo verzekert u uzelf ervan dat u een origineel eindproduct in handen krijgt.

Wij nemen het kerstballen bedrukken graag van u over

We hebben de beschikbare soorten kerstballen op een rijtje gezet:

  • Zo kunt u bij ons tweedelige kerstballen laten bedrukken. Dit zijn ballen die bestaan uit twee helften die eenvoudig in elkaar te draaien zijn. Ze zijn gemaakt van plastic en gaan daardoor veel langer mee dan de glazen variant. U kunt er allerlei leuke surprises en snoepjes in doen! Een geweldig relatiegeschenk voor kinderen.
  • Ook hebben we de klassieke glazen kerstballen in allerlei soorten en maten,
  • Toch liever onbreekbare kerstballen bedrukken? Dat is bij ons geen enkel probleem. Bestel dan de kunststoffen ballen.
  • Wilt u een zeer luxe kerstbal in een prachtige doorzichtige verpakking? Kies dan voor de verpakte kerstballen. Voeg er een kaart aan toe met een speciale boodschap voor uw personeel. Of laat niet alleen de kerstballen bedrukken, maar ook de verpakking voor een maximaal effect!

Al het bezoek dat uw personeel krijgt tijdens de kerstdagen en Oud en Nieuw zullen uw kerstbal in hun kerstboom zien hangen. Daarom is het handig om uw bedrijfsnaam er groot op te zetten met eventueel uw websitenaam of telefoonnummer. Hebt u een bekend logo dan is dat misschien al wel voldoende om op de kerstballen te bedrukken. U hoeft de kerstballen niet bedrukt te kopen. Als u liever een grote partij kerstballen wilt kopen om op te hangen in uw winkel dan kunt u ze direct bij ons bestellen. De populaire varianten hebt u dan morgen al in huis! En als u de kerstballen laat bedrukken dan hoeft u nooit langer te wachten dan 10 werkdagen!

Vraagt u gerust eerst om een geheel vrijblijvende offerte

Kijkt u graag de kat uit de bom? Dat vinden wij geen enkel probleem. Als u toch op onze site bent, vergeet dan niet even bij onze andere producten te kijken. Ze zijn allen onbedrukt maar ook bedrukt te koop en u bent nooit een dief van uw portemonnee. Hebt u nog vragen aan onze klantenservice? Bel hen dan even op of stuur een e-mail. Via onze site kunt u direct een online offerte aanvragen. Wilt u alle relatiegeschenken met eigen ogen bekijken? Maak dan van te voren even een afspraak. U bent van harte welkom in onze showroom in Santpoort-Noord. Wellicht wilt u ons een cijfer geven op basis van onze service? Dat kunnen wij in ieder geval zeer waarderen dus hopelijk geeft u ons 5 sterren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn