Kies ook voor een echt houten poppenhuis

18 december 2016

Posted in Kinderen en Speelgoed

toys4kiddy - houten poppenhuis

Of het nu voor de feestdagen is of zomaar of voor de verjaardag van uw dochter, een houten poppenhuis is en blijft een fantastisch cadeau. Misschien bent u zelf vroeger ook met zo’n huisje opgegroeid, waarin u in het klein na kon spelen wat er thuis gebeurde. Dan kunt u zich maar al te goed voorstellen hoe leuk het is om uw dochtertje met een houten poppenhuis te verrassen. Aarzel daarom ook niet langer en neem de beslissing om hier echt voor te gaan. Het zal u beslist geen windeieren leggen! Niet alleen omdat u uw kindje helemaal blij kunt maken, maar ook omdat het daarna uren en zelfs dagen zoet is, terwijl het met het nieuwe houten poppenhuis speelt. Zo kunt u lekker rustig op de bank een tijdschrift lezen, zonder telkens gestoord te worden met de vraag “mama, ik verveel me, wat zal ik nu doen?” Als de kids het juiste speelgoed hebben, dan hebt u er weinig omkijken meer naar. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. U heeft ook wel eens een momentje voor uzelf nodig. Al met al kunt u niet meer om een houten poppenhuis heen. Uw meisje zal er hoe dan ook door verrast zijn, omdat het natuurlijk ook wel een groot geschenk is. U maakt zeker een goede beurt!

Koop bij ons een spiksplinternieuw houten poppenhuis

Als u op dit moment zoekend bent naar een mooi houten poppenhuis, maar u heeft eigenlijk in uw achterhoofd dat u er niet te veel geld aan kwijt wilt zijn, dan is het goed om te weten dat u bij Toys 4 Kiddy terecht kunt voor betaalbaar kinderspeelgoed. Wij hanteren altijd lage tarieven, waardoor u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor een dergelijke aankoop. Wij bewijzen dat een houten poppenhuis dus helemaal niet duur hoeft te zijn! De prijzen blijven bij ons altijd laag, terwijl dit natuurlijk niet ten koste gaat van de kwaliteit. Bij ons krijgt u waar voor uw geld! Twijfel daarom niet en breng vandaag nog een bezoekje aan onze website toys4kiddy.nl, om ons brede assortiment op dit gebied te bekijken. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils en dit komt doordat wij van alle markten thuis zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Een prachtig houten poppenhuis
  • De klassieke trein met rails, ook van hout
  • Knuffels in alle soorten en maten
  • Poppen, van klassiek tot modern
  • Een vrolijke lettertrein, die ideaal is voor in de vensterbank van de slaapkamer

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van het aanbod van onze firma. Wij hebben geen nee te koop! Surf daarom meteen naar onze webwinkel en sla uw slag! Daar is nog nooit iemand minder van geworden.

Online speelgoed bestellen tegen gunstige voorwaarden

Als u bij ons een houten poppenhuis gaat bestellen, dan bent u niet alleen voordelig uit, maar u profiteert ook nog van een snelle levering. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Verder hoeft u bij Toys 4 Kiddy geen verzendkosten te betalen boven de 50 euro, wat natuurlijk ook weer scheelt in de portemonnee. Voorts is het voor grote speelgoedstukken, zoals een houten poppenhuis, ook een ideale uitkomst om ze online te bestellen en thuis te laten bezorgen. U hoeft er dan zelf niet de stad voor in te gaan, om vervolgens met een veel te grote doos op de fiets naar huis te moeten… Kortom, kies voor toys4kiddy.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn