Kies voor de juiste voorzorgsmaatregelen met het juiste verpakkingsmateriaal

9 oktober 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Op het moment dat je een bedrijf hebt waar je te maken hebt met het versturen van artikelen, dan is het belangrijk om goed na te denken over de verpakking en het verpakkingsmateriaal. De artikelen die je verkoopt zijn uiteraard van de beste kwaliteit en dat wil je natuurlijk graag zo houden. Om die reden is het van wezenlijk belang dat je de artikelen beschermt tijdens het transport. De artikelen moeten in dezelfde staat aankomen als op het moment dat ze jouw magazijn verlaten. Om dat te realiseren moet je de artikelen beschermen tijdens de reis van A naar B. Dat is dan ook de reden dat je goed moet nadenken over het verpakkingsmateriaal. Er zijn namelijk verschillende soorten verpakkingsmateriaal en dat betekent dat je goed moet kijken welke soort past bij jouw artikelen. Als je met dozen werkt om je artikelen te vervoeren, dan is het verstandig om je dozen te verpakken met wikkelfolie. Dit is hetzelfde verpakkingsmateriaal als waarmee je je koffer op het vliegveld kunt sealen. Mensen doen dit omdat hun koffers met een flinke laag wikkelfolie niet beschadigd kunnen raken tijdens het in- en uitladen. Daarnaast kunnen mensen er ook niets uit stelen tenzij ze de laag folie kapot maken. Het is dus veel veiliger om gebruik te maken van wikkelfolie om deze twee belangrijke redenen. Die redenen zijn ook van toepassing op de dozen die je met folie omwikkelt. De dozen zijn aanzienlijk beter beschermd met een flinke laag folie en er kan vrij weinig mee gebeuren. Nieuwsgierige mensen kunnen niet bij de inhoud van de dozen, dus dat is een stuk fijner natuurlijk. Daarnaast zorgt een verpakkingsmateriaal als wikkelfolie ervoor dat je de dozen een stuk gemakkelijker kunt vervoeren. Ze zijn bijvoorbeeld makkelijker te stapelen en je kunt grote pakketten via de folie makkelijker combineren met pallets. Hierdoor zijn de pakketten direct ook een stuk makkelijker te vervoeren in het magazijn. Voor een verpakkingsmateriaal als wikkelfolie kun je terecht bij contimeta.nl. Maar dat is uiteraard niet het enige verpakkingsmateriaal dat je via deze website kunt bestellen. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van contimeta.nl? Lees dan hieronder verder voor meer informatie over verpakkingsmateriaal.

Het verpakkingsmateriaal van contimeta.nl

Wikkelfolie is een zeer gangbaar verpakkingsmateriaal, dus dit kun je uiteraard bestellen via contimeta.nl. Maar ook andere verpakkingsmaterialen kun je uiteraard bestellen via contimeta.nl. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Omsnoeringsbanden
  • Topvellen
  • Verpakkingstape
  • Krimpfolie
  • Bindkoord

Mocht je meer informatie nodig hebben betreffende de verschillende verpakkingsmaterialen of de mogelijkheden met deze materialen, dan kun je altijd contact opnemen. Het eerste aanspreekpunt vind je direct op de website. Daar vind je namelijk twee telefoonnummers waarmee je Tessa vanuit Nederland en Belgiƫ kunt bereiken. Je kunt haar altijd bellen voor vragen over bestellingen en mocht ze je niet kunnen helpen met een technische vraag, dan kan ze je direct doorverbinden met de specialist. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij contimeta.nl, dus het loont vaak de moeite om daar gebruik van te maken. Tevens vind je op de site een pop-up met een chatvenster, waar je direct je vraag kunt stellen.

Het bestellen van verpakkingsmateriaal

Mocht je de juiste verpakkingsmaterialen hebben gevonden, dan kun je deze eenvoudig bestellen via de website. Je kunt het artikel of artikelen van je keuze gewoon toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je direct online betalen via iDEAL. Als je dat eenmaal gedaan hebt, dan is je bestelling direct bevestigd. De bestelling wordt vervolgens verwerkt en vaak diezelfde dag nog verzonden, zodat je het de volgende dag al in huis hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn