Kinderauto’s

4 maart 2016

Posted in Kinderen en Speelgoed

Cars4kids - Kinderauto’sElke gezonde jongen houdt van auto’s. Hij zal vast en zeker erg geobsedeerd zijn door het verkeer en binnen de kortste keren alle namen van alle merken uit zijn hoofd leren. Ook in huis heeft hij vast erg veel speelgoed van u gekregen waar hij zich mee kan uitleven. Een tip: een brandweerwagen of een luxe sportwagen doen het altijd erg goed. Wilt u uw zoontje eens goed in het zonnetje zetten? Dan raden we het u aan om eens tussen onze kinderauto’s te kijken. Deze elektrische auto’s zijn heel wat anders dan skelters. Ten eerste hoeven deze kinderauto’s niet worden aangetrapt en ten tweede zijn ze een stuk groter en cooler dan trapauto’s of skelters. Het is wel zo verstandig om niet al op een zeer jonge leeftijd uw kind in een van onze kinderauto’s te zetten want het kan nog behoorlijk hard gaan. Blijft u er in ieder geval de eerstkomende tijd bij, zodat u hem snel kunt opvangen mocht hij per ongeluk omkieperen. Gelukkig zijn onze kinderauto’s uitermate veilig. We hebben ze dan ook uitvoerig getest, anders nemen we ze niet op in ons assortiment. Deze kinderauto’s kunt u op car4kids.nl allemaal komen bekijken en bestellen. We hebben de kinderauto’s op een handige manier voor u gecategoriseerd zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. Zo vindt u er vele aanbiedingen, op afstand bestuurbare kinderauto’s, accu kinderauto’s en kinderjeeps. Maar ook leuk speelgoed voor de allerkleinsten zoals trapauto’s. Met een trapauto kan uw kind op een verantwoorde manier zowel binnen als buiten leren lopen. De trapauto biedt namelijk steun bij die eerste stapjes en het zal uw kind doen besluiten om er meer mee te gaan oefenen totdat hij zonder handen kan staan. Pas op een wat latere leeftijd, vanaf een jaar of 3, kunt u uw kinderen in deze kinderauto’s zetten. Daar zullen ze aanvankelijk wel wat hulp bij kunnen gebruiken want deze kinderauto’s zijn niet van echte auto’s te onderscheiden!

Elektrische kinderauto’s

Zorgt u er trouwens wel voor dat uw kinderen op een veilige manier rond kunnen rijden in hun kinderauto’s. Hebt u een grote achtertuin met een groot terras? Dan is dat een prima plek om eerst eens even wat te oefenen. Ze moeten immers het juiste gevoel krijgen als ze voor het eerst het gaspedaal indrukken. Het verschil tussen links en rechts leren ze op deze manier binnen de kortste keren en ook het verschil tussen de pedalen, gas geven of juist remmen, zal uw kind weldra onder de knieën krijgen. Doet u dit dus in een veilige omgeving zodat hij daarna ook in uw wijk kan rondscheuren. Onze kinderauto’s werken op accu’s die u na gebruik weer kunt opladen. Dit duurt ongeveer een nachtje dus u hebt er verder geen werk van. Dan kan uw zoontje de volgende dag weer instappen en hebt u er geen kind meer aan. De kinderauto’s die u bij ons op de website kunt vinden lijken op replica’s van bestaande merken. U kunt daarbij denken aan gerenommeerde sportmerken zoals:

  • Lamborghini
  • BMW
  • Ferrari
  • Maar ook Mercedes-Benz en Audi

Wilt u graag op de hoogte blijven van ons nieuwste assortiment aan kinderauto’s? Gaat u ons dan volgen via Facebook, dan ontvangt u het laatste nieuws meteen in uw newsfeed. Ook kunt u zichzelf lid maken van onze nieuwsbrief die u eens per maand in uw inbox mag ontvangen. 2016 is voor ons een bijzonder jaar want Cars4Kids bestaat alweer 10 jaar! Dat willen we graag met u vieren en daarom ontvangt u bij een bestelling kinderauto’s een nummerbordsticker waar we de naam van uw kind op hebben afgedrukt. U kunt deze sticker meteen aanbrengen op het nummerbordplaatje van uw ontvangen kinderauto! Zo maakt u er wel een heel bijzonder en origineel cadeau van.

Verras uw eigen kinderen met dit geweldige speelgoed

De feestdagen zijn net voorbij maar misschien hebt u een andere reden om uw kinderen eens flink te verwennen. Laten we eerlijk zijn, daar hebt u toch ook helemaal geen reden voor nodig. Maar mocht een verjaardag er aan zitten te komen dan weet u nu waar u een topcadeau kunt kopen: via onze website. Met deze kinderauto’s kunt u dan ook zeker aan komen zetten. Uw kind zal de andere kinderen in de buurt jaloers weten te maken met dit speelgoed. Wilt u liever dat uw kind eerst leert fietsen? Dat is zeker geen slecht idee. In het echte leven zal uw kind immers ook heel wat kilometers op zijn fiets gaan maken voordat hij zijn rijbewijs mag gaan halen. Naast de kinderauto’s en trapauto’s kunt u dan ook bij ons terecht als u graag een kinderfiets wilt kopen. Een uitstekend idee om mee te beginnen want uw kind moet wel met beide voetjes op de grond kunnen staan tijdens fietsles. Een combinatie maken tussen deze kinderauto’s en een fiets is ook een leuk idee maar dan kan het wel een flinke investering zijn. Misschien willen de oma’s en opa’s ook wel financieel een handje uitsteken. Reken er maar op dat u uw kind er in ieder geval intens blij mee zult weten te maken. En online bestellen kan bij ons in een handomdraai. Hebt u hier toch nog vragen over of wilt u wat meer weten over een van onze kinderauto’s? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Even bellen met onze klantenservice, dat kan uiteraard ook. We hopen snel van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn