Kledingzakken

9 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Uniekverpakkingen - kledingzakkenHebt u erg veel kleding in huis en kunnen uw kasten dit gewicht niet langer dragen? Gaat u vaak shoppen en is het eigenlijk een verslaving? Koopt u elk kledinghuis leeg en maakt het u niet uit dat het nieuw of tweedehands is? Zit u daarom verlegen om geld en denkt u er over na om van deze gevaarlijke hobby af te komen? Zorg er dan eerst maar eens voor dat uw kasten wat leger worden. Koopt u eens wat kledingzakken en stop uw oude kleding of de kleding die u toch nooit draagt in deze kledingzakken. Bij echt dure merken en nieuwe producten kunt u het wellicht nog verkopen via het internet. Maar als u toch wel weet dat het niet erg waardevol meer is, dan kunt u ze in kledingzakken stoppen en naar de supermarkt brengen. Daar staan meestal containers waar u kleding in kunt gooien. Deze kleding wordt vervolgens opgestuurd naar hulpbehoevenden zoals mensen in derdewereldlanden, maar het kan net zo goed naar een achterstandswijk in een van de grote Nederlandse steden worden verzonden. Deze zakken reizen de hele wereld af en kunnen daardoor in Afrika terecht komen of in een opvangcentrum aan de Nederlandse grens voor Syrische vluchtelingen. Al met al helpt u er grote bevolkingsgroepen mee en dat geeft vast en zeker een prettig gevoel. Afijn, in dit soort gevallen hebt u aan een rol meestal wel genoeg. Op onze website kunt u dozen vol met kledingzakken bestellen. Kijkt u maar eens op uniekverpakkingen.nl. U vindt bij ons kledingzakken in diverse soorten en maten en het zijn dan ook niet de particulieren die bij ons kledingzakken bestellen maar bedrijven. Zowel groothandelaren die kleding produceren en verkopen aan kledingwinkels maar ook aan deze kledingwinkels zelf. Kledingzakken zijn altijd handig. Soms wordt kleding namelijk niet ingepakt aangeleverd en dan moet u het ter plekke verpakken in uw magazijn. Dit komt nog behoorlijk vaak voor dus het is niet zo vreemd dat vele kledingwinkels deze kledingzakken nodig hebben. Kijkt u eens op onze website en bestelt u vandaag nog deze kledingzakken. We zullen u uitleggen hoe u snel een goede keuze kunt maken en hoe u vervolgens uw bestelling af kunt ronden.

Breng uw kledingzakken naar het goede doel

Als u naar onze website gaat, dan zult u zien dat we diverse zakken verkopen. Voor vrijwel alle doeleinden en daarom ook voor alle winkels en fabrieken hebben we zakken op voorraad. Van plastics maar ook van andere grondstoffen zoals papier en aluminium of een combinatie van vele soorten stoffen maken we deze zakken. Voor al uw verpakkingsmateriaal is het slim om bij ons aan te kloppen. Bij ons zult u snel vinden waar u naar op zoek bent. Het staat als een paal boven water dat kledingzakken een uitkomst zijn voor veel bedrijven die werkzaam zijn binnen de kledingindustrie. U hebt er vast geen zin in om dit zelf te moeten produceren. Waar laat u al die machines? Dat is dan ook de reden dat u het beste met een groothandelaar zoals wij in zee kunt gaan als u snel kledingzakken nodig hebt. Maakt u een keuze uit ons assortiment. Onze kledingzakken zijn in diverse maten te vinden. Van 165 x 250 mm tot aan enorme kledingzakken van 450 x 650 mm. Ook de dikte kan variëren van 50 tot 75 micron. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Op de site ziet u ook de prijzen per doos. De inhoud kan variëren en loopt uiteen van een doos met 400 kledingzakken tot dozen waar maar liefst 1200 zakken inzitten. Tevens ziet u de beschikbaarheid. Vele kledingzakken hebben we uit voorraad leverbaar maar in sommige gevallen moeten we ze nabestellen en dan duurt het een weekje voor het kan worden bezorgd. Als u vandaag bestelt tijdens werkdagen en tijdens kantooruren en we hebben het in huis, dan zult u het morgen al hebben thuisbezorgd. U hoeft er niet eens meer de deur voor uit!

Of naar een tweedehands winkel

Het is zeer aan te raden om deze zakken te gebruiken omdat u nu op een heel andere manier uw kleding aan kunt bieden in de winkel. U kunt ze hangend ophangen in plaats van liggend op een stapel. Dat biedt vele voordelen zoals:

Dus er zijn eigenlijk enkel voordelen te bedenken bij een dergelijke hangende presentatie van uw producten. Ook voor al uw andere zakken en verpakkingsmateriaal kunt u vanaf nu bij ons aankloppen. Maakt u daarom een gratis account aan. Verzin een inlognaam en wachtwoord en log vervolgens direct in. U hoeft dan bij een tweede of derde bestelling niet opnieuw al uw adres- en contactgegevens in te vullen en daardoor bespaart u zeeën van tijd. Tevens kunt u eerder gemaakte bestellingen terugvinden en eventueel direct bijbestellen zonder deze producten te hoeven opzoeken. Bestellen is verder erg eenvoudig want u hoeft enkel aan te geven hoeveel dozen u van deze producten wilt hebben. Betaal ten slotte het verschuldigde bedrag via een online betaalservice zoals iDEAL of PayPal. Uiteraard is het ook mogelijk om met behulp van uw creditcard te betalen. Onze producten zijn erg sterk en scheuren niet. Tevens zijn ze water- en stofbestendig en meerdere keren te gebruiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn