Kunstgras is dé oplossing

27 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als u op zoek bent naar een onderhoudsarme grasmat, dan kan kunstgras echt iets voor u zijn! Hier hebt u namelijk, nadat het gelegd is, helemaal geen omkijken meer naar. In sommige gevallen kan dit erg goed van pas komen, bijvoorbeeld wanneer er een speeltuin voor kinderen aangelegd wordt, wanneer mensen geen zin en tijd hebben om het gras te maaien eens in de zo veel tijd of als er een goed voetbalveld opgeleverd moet worden. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarin kunstgras de ideale uitkomst is! Bent u werkzaam bij een lokale overheid en is u gevraagd om de grasmat van een nieuw openbaar sportpark te verzorgen? Moet deze niet al te gevoelig zijn voor kale plekken en weersomstandigheden? Dan kunt u het allerbeste voor kunstgras kiezen. Dit is namelijk een stuk weerbestendiger dan gewoon levend gras. Dit kan verdorren in de zomer, schade krijgen doordat er veel op gesport wordt. En bovendien zult u dan kosten moeten maken om het te laten maaien elke maand. Al met al is dus kunstgras een veel beter idee. Veel mensen moeten altijd even aan het idee wennen dat een grasveld niet leeft, maar eenmaal gewend is het echt een groot genot! Het zal er nooit meer ‘soppig’ worden als het veel geregend heeft. Er zullen geen grote kale plekken voor het doel meer ontstaan, waardoor sporters gauw vieze schoenen en kleren krijgen en ook hoeft het kunstgras niet gemaaid te worden. En zeg nou zelf, u zou toch ook wel voor zo’n onderhoudsarme oplossing willen gaan? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om daadwerkelijk voor kunstgras te gaan. Als u dit eenmaal hebt besloten, dan bestaat de volgende stap uit het vinden van de juiste aanbieder hiervoor. En daarover willen wij u graag even het een en ander uit de doeken doen in de volgende alinea… Lees dus gauw verder om meer te weten te komen!

Het beste kunstgras vindt u bij Vario, Masters in Green

Als u op zoek bent naar een solide grasmat, die bestand is tegen alle omstandigheden, geen tot weinig onderhoud behoeft en geschikt is voor vele toepassingen, dan is kunstgras van de firma Vario de beste keuze. Wij leveren kunstgras in alle soorten, maten en zelfs kleuren. De kleur is natuurlijk altijd groen, maar er zijn diverse tinten verkrijgbaar. Verder zorgen wij er graag voor dat uw kunstmatige gazon of sportveld speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Die service leveren wij er gratis bij. Wij zijn werkelijk de nummer een op dit gebied in Nederland en alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten zitten en zullen dit ook bij u niet doen. Dit komt doordat wij voor ieder wat wils bieden als het gaat om kunstgras en altijd met doordachte oplossingen op maat kunnen komen. Onze jarenlange ervaring op dit vlak stelt ons in staat alles te bieden wat uw hart begeert. Dat is een feit! Het is dan ook niet zo vreemd dat vele klanten uit het gehele land u al voorgingen in hun keuze voor Vario, Masters in Green. Kunstgras leveren is onze passie. Het is ons echt op het lijf geschreven en daarom hebben wij er ons beroep van gemaakt. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor u in, zodat u kunt genieten van een professioneel grasveld van kunstgras, waar u werkelijk jaren mee vooruit kunt. Sporters houden vaak meer van kunstgras dan van echt gras, omdat ze er minder vies van worden, er geen plassen in komen te staan en omdat het altijd zo mooi groen blijft. Bovendien zijn er speciale kunstgrassoorten die bij uitstek geschikt zijn om op te sporten. Wilt u dit ook voor uw lokale sportveldje? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om uw vragen over het kunstgras van een uitgebreid antwoord te voorzien. Daar kunt u zeker van op aan. Klim dus snel in de pen en schrijf ons via variokunstgras.nl. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat het aanschaffen van kunstgras flink in de papieren kan gaan lopen en daarom besluiten ze uiteindelijk toch maar gras te gaan zaaien. Helaas mislukt dit vaak; het zaad is erg gevoelig voor weeromstandigheden en dergelijke. En dan moet het weer opnieuw gebeuren… Toch is er geen enkele reden om vanwege een hoge prijs niet voor kunstgras te kiezen. Bij Vario Masters in Green bewijzen we dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij hanteren altijd lage tarieven en blijven dit ook doen. Bij ons hoeft u dus nooit al te diep in de buidel te tasten voor een dergelijke aankoop. En dat scheelt! Om de prijs hoeft u het dus niet te laten… Kortom, bij ons:

  • bent u erg voordelig uit
  • krijgt u een perfecte service
  • profiteert u van topkwaliteit kunstgras
  • ontvangt u uw bestellen altijd snel
  • kunt u desgewenst hulp inschakelen om uw kunstmatige gazon of sportveld aan te leggen
  • krijg u altijd een gedegen advies.

Surf dus snel naar variokunstgras.nl en plaats uw bestelling!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn