Langs bij een meubelmaker in Nijmegen

29 november 2018

Posted in Nachrichten

Ik ben iemand die graag een mooi huis heeft en vind het niet erg om daar veel geld aan uit te geven. Tegenwoordig zie je veel mensen die hun meubelen kopen bij grote ketens en wandelboulevards. Ik vind dat altijd erg jammer, ik zie dat verschillende vrienden dezelfde meubels in huis hebben. Het lijkt ook vaak dat ze hun woonkamer uit een magazine hebben, ik zie namelijk dat veel mensen een vergelijkbare inrichting hebben. Bij mij thuis is dat anders, ik heb graag unieke meubels en decoratie in huis. Een groot gedeelte van je vrije tijd ben je thuis en daarom vind ik het belangrijk dat je hier in jouw eigen huis op je gemak voelt. Een woonkamer is bijvoorbeeld de ideale plaats om je karakter te laten zien. Dit kan je doen door verschillende kleuren te gebruiken, of om bepaalde meubelstukken te plaatsen. Door meubels te kopen bij grote ketens laat je zien dat graag hetzelfde bent als alle andere mensen. Ik koop altijd liever mijn meubels bij kleine winkels, vintage meubels, of laat mijn meubels maken bij een meubelmaker in Nijmegen. Naar een meubelmaker in Nijmegen gaan hoeft niet duur te zijn. Bijna een jaar geleden had ik een erg mooi kastje gezien op het internet, maar dit kastje was erg duur, omdat het van een speciale ontwerper was. Ik ging naar de meubelmaker in Nijmegen en vroeg of hij een kastje kon maken dat hier op leek. Ik wilde graag een aantal kleine aanpassingen, zodat het mijn eigen variant zou worden. Ik kon zelf uitkiezen welke houtsoort ik wilde gebruiken en in welke kleur ik de afwerking wilde. Achteraf was het kastje erg mooi geworden en was het veel goedkoper dan het origineel.  

Een eettafel laten maken bij een meubelmaker in Nijmegen

Drie maanden geleden wilde ik graag een nieuwe eettafel kopen. Mijn oude eettafel had ik al vele jaren en ik vond dat het tijd werd voor iets nieuws. Ik ging eerst langs bij verschillende leuke kleine winkeltjes, maar kon hier niets vinden wat ik echt mooi vond. Ik zocht online daarna op verschillende websites naar een tweedehands eettafel, maar vond hier ook niet wast ik zocht. Vaak waren ze niet mooi, of waren de afmetingen niet juist. Ik bedacht me toen dat een meubelmaker in Nijmegen een eettafel kan maken met de afmetingen die ik opgeef. Ik bezocht de website meubelmakerij-fundi.nl van de meubelmaker in Nijmegen waar ik vorige keer het kastje had laten maken. Ik wilde graag zien of hij een aantal voorbeelden had van tafels die hij gemaakt had. Ik zag een aantal mooie voorbeelden en ik had er vertrouwen in dat hij ook mijn nieuwe eettafel kon maken. Ik had deze keer niet een afbeelding van de eettafel, maar ik hoopte dat de meubelmaker alsnog een tafel kon maken. Tijdens het gesprek begreep hij goed wat ik bedoelde en hij maakte een mooie ontwerp. Ik vroeg of hij deze tafel kon maken.

Erg blij met mijn nieuwe tafel

Een paar weken geleden was de eettafel klaar en kon ik hem ophalen bij de meubelmaker in Nijmegen. Hij had een erg mooie tafel gemaakt en ik ben er erg blij mee. De tafel staat nu in mijn woonkamer en past goed bij de rest van mijn spullen. De tafel is gemaakt van een grote boom, waardoor de erg mooi de lijnen van de boom kan zien. Ik raad Fundie aan als meubelmaker in Nijmegen.

  • Je kan hier verschillende soorten meubels laten maken
  • De meubels zijn niet duur
  • Het is een echte vakman en hij maakt mooie meubels
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn