LED bouwlampen

18 april 2016

Posted in Woning en Tuin

Pretmetled - Led bouwlampenEen bouwterrein is een gevaarlijke plek. Er liggen vaak veel kabels waar men eenvoudig over kan struikelen. Ook zijn er misschien bouwputten waar u in kunt vallen en veel losliggend bouwmateriaal. Als u precisiewerk moet verrichten dan komen LED bouwlampen als geroepen. Als het schemerig wordt kunt u nog steeds door blijven werken want deze LED bouwlampen bieden een enorme bron van licht. Prachtig wit licht zodat u duidelijk kunt zien wat u doet en ook waar u loopt. Het is niet voor niets dat men verplicht is om op een bouwterrein een helm te dragen. Goede verlichting is van levensbelang. Kiest u daarom voor de beste oplossing en dat zijn in onze ogen de LED bouwlampen die wij verkopen. Bent u geïnteresseerd in deze LED bouwlampen? Bent u een aannemer en kan u wel wat licht gebruiken op het terrein? Dan hebben we voor zowel binnen- als buitengebruik ideale LED bouwlampen voor u in de aanbieding. En dat bedoelen we zelfs letterlijk want we hebben vaak speciale kortingen op de website staan. Niet alleen verkopen we op pretmetled.nl LED bouwlampen. We zijn op het gebied van LED verlichting van alle markten thuis en hebben daarom onder andere:

  • Inbouwspots voor in de keuken of uw eigen bar,
  • LED lampen voor elke kamer in uw huis. We hebben zowel wandlampen als stalampen tot aan plafondlampen aan toe!
  • Wilt u losse onderdelen, accessoires of lampjes? Ook voor dit materiaal bent u bij ons aan het juiste adres.

In deze tekst willen we voornamelijk de focus leggen op de LED bouwlampen. Maar mocht u de tijd hebben en geïnteresseerd zijn in LED verlichting, dan hebt u hier nu een perfecte webwinkel voor gevonden.  We kunnen het ons voorstellen dat u voor binnen liever wat zachtere verlichting hebt. Daarom komen de LED bouwlampen in twee verschillende vormen van wit licht. Bent u binnenshuis aan het klussen en verbouwen? Kiest u dan voor warm wit. Dit is sfeervol en zacht licht. Voor buiten hebt u wat feller en hardere verlichting nodig en dat is waar onze zogenaamde “koele” LED bouwlampen om de hoek komen kijken.

LED bouwlampen zijn onmisbaar op elke bouwplek

We leveren de LED bouwlampen voor particulieren en voor aannemers. Het maakt ons niets uit of u nu een bouwlamp koopt of meerdere bouwlampen. Waar u in ieder geval vanuit mag gaan is dat wij elke bestelling gratis bij u komen bezorgen. Elke verzending is geheel kosteloos voor u. Dat is tevens een van de vele redenen om aan online bestellen te doen. U hebt geen reiskosten meer. En die hebt u natuurlijk wel als u naar een winkel in de fysieke buitenwereld gaat. Dus tel uit uw winst! Niet alleen bespaard u op brandstoffen, ook scheelt het aanzienlijk veel tijd. Een project staat meestal onder grote tijdsdruk. De opdrachtgever geeft u een uiterste deadline en voor die datum moet het huis of moeten de renovaties afgerond zijn. Om dit tijdig te kunnen opleveren is het vaak noodzakelijk om vroeg te beginnen en om tot in de late uurtjes door te werken. Misschien moet u er zelfs uw weekend voor opgeven. De LED bouwlampen komen dan wederom als geroepen. In de ochtend hebt u zeker dit kunstmatige licht nodig en dat geldt ook zeker na zonsondergang. Wacht dan ook geen seconde langer maar maakt u vandaag nog uw bestelling LED bouwlampen via onze website. U geeft maar aan welke bouwlampen u hebben wilt. Vul vervolgens uw gegevens in en rond de bestelling af door het bedrag over te maken naar onze bankrekening. Ook dat gaat geheel digitaal want u kunt hiervoor gebruik maken van iDEAL, PayPal of betaal met uw creditcard. De LED bouwlampen komen dan binnen enkele dagen naar u toe! We hebben namelijk alle producten die u op de site terug kunt vinden steevast op voorraad. Wij doen niet aan nee-verkoop en dat is maar goed ook want voor vele consumenten is dat een van de grootst denkbare ergernissen.

Bestelt u ze vandaag nog en ontvang ze morgen aan huis

Zeker als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan kunt u morgen al over de LED bouwlampen beschikken en kunt u langer doorwerken aan uw project. Als particulier kunt u deze LED bouwlampen vast ook goed gebruiken. Misschien hebt u een drukke baan en zijn ook uw weekenden volgepland. Wanneer kunt u dan uw kamers opknappen? Doordeweeks hebt u in de avond misschien nog wel een uurtje of 2 à 3 vrij. Maar dan is het al donker dus dan gaan de LED bouwlampen aan. Probeer om altijd onder de meest veilige omstandigheden te werken. Genoeg licht is daarbij een belangrijke voorwaarde. Niet alleen ziet u beter wat u doet, u kunt na het schilderen van bijvoorbeeld uw muren zien of u het goed hebt gedaan. Doet u dit in het schemerlicht, dan kan het bij dageraad behoorlijk tegenvallen. En dat betekent dat u een nieuwe pot verf moet halen en van voren af aan mag beginnen. Daar zit niemand op te wachten, kiest u daarom voor LED verlichting. Dan hebt u 24 uur per dag zicht op uw werk. Bevalt het product niet of sneuvelt er een lamp op uw werk? Dan hebt u 30 dagen retourrecht. Dat is 16 dagen langer dan de verplichte 2 weken! Hebt u verder nog vragen over onze producten of over online bestellen? Belt u dan eens met onze klantenservice!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn