Leesmappen

28 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

U kent de leesmap vast en zeker wel. Het bestaat al meer dan 50 jaar en het is een ideale manier om u niet te hoeven abonneren op diverse magazines. Doet u dat los van elkaar, dan bent u per week of per maand veel meer geld kwijt dan wanneer u zich abonneert op deze leesmappen. Daarnaast zit u er maar een weekje aan vast. Dan komen onze bezorgers bij u langs om de oude map op te halen en krijgt u de nieuwste leesmap van ons. Wel zit er een zekere vertraging in omdat u de magazines van een paar week geleden krijgt. Maar dat maakt helemaal niets uit bij de magazines in deze leesmappen. Het zal niet om actueel nieuws gaan zoals in een krant en ook niet om informatie over de televisie-uitzendingen van komende week. U mist daardoor helemaal niets en laten we eerlijk zijn, voor het nieuws kijkt men televisie of kijkt men op het internet via zijn pc, laptop of smartphone. In onze leesmappen vindt u diverse tijdschriften voor jong en oud. Dat is de reden waarom we twee verschillende leesmappen aanbieden. Op onze website leesland.nu vindt u daar alle informatie over. Maar in het kort komt het op het volgende neer. We hebben de gezinsmap bestaande uit 13 verschillende tijdschriften voor jong en oud. En we hebben de compacte map met daarin 9 tijdschriften. Die laatste is erg geschikt als u geen kinderen hebt omdat dit type magazines er niet bij zijn opgenomen. Zijn uw kinderen met hele andere dingen bezig dan het lezen van de Tina of de Donald Duck? Ook in dat geval raden we het u aan om voor de kleinere map te kiezen. en u raad het al, de leesmappen zijn per maand erg goedkoop. U hebt al leesmappen voor slechts 5,55 per week. Dat betaalt u soms al per los magazine dus tel uit uw winst als u voor deze leesmappen kiest.

Abonneert u zich op onze leesmappen!

Wilt u zich graag abonneren op een van onze leesmappen? Dan zit er een klein addertje onder het gras in de zin dat we slechts een bepaald gebied van Nederland kunnen bestrijken. We zijn namelijk alleen actief in Noordoost-Nederland dus als u onder een van de volgende provincies en streken valt, dan hebt u geluk:

  • Groningen
  • Friesland
  • Drenthe
  • Overijssel
  • De Noordoostpolder
  • De Achterhoek
  • en de grensstreek in Duitsland

Dus toch nog vier provincies, 2 streken in andere provincies en de hele grensstreek in Duitsland waar u leesmappen kunt ontvangen. Er wonen namelijk nog heel wat Nederlanders in Duitsland, net over de grens. Dat is financieel veel aantrekkelijker en als ze toch in gebieden dicht tegen de grens met Duitsland wonen, dan is dit een gouden oplossing. Want voedsel en drank is net iets goedkoper om nog maar te zwijgen over de brandstofprijzen. Ook qua verzekeringen en hypotheken is het wel zo prettig om van dit grote land te kunnen profiteren. Maar dat neemt niet weg dat er nog heel wat producten zijn die u uit Nederland wilt halen. Zoals klassiekers en clich├ęs zoals kaas en drop tot aan onze leesmappen. Zeker als u hier mee opgegroeid bent en graag op de hoogte wilt blijven van diverse soorten nieuws, dan is het slim om u op onze leesmappen te abonneren. We hebben op dit moment diverse acties lopen. Zo krijgt u bij het afsluiten van een abonnement op een van de twee beschikbare leesmappen een gratis Avrobode geleverd. Dat betekent dat u elke week over de nieuwste tv-gids van de AVRO kunt beschikken, geheel gratis! En mocht het u lukken om familieleden, vrienden of kennissen te laten abonneren op onze leesmappen, dan krijgen jullie allebei een Gopro Hera Actioncam. Een mobiele camera die u op uw voorhoofd draagt en waarmee u de wereld om u heen op spectaculaire wijze kunt vastleggen.

Bent u de e-reader zat? Dan is dit uw kans!

U krijgt dankzij deze leesmappen veel voor erg weinig geld. Daarnaast kunt u er een Gopro gratis bij krijgen en krijgt u ook nog eens een Avrobode elke week thuisbezorgd. Als u lid wordt, dan laten we het u weten wanneer de leesmappen worden bezorgd. We hebben daar per regio in principe vaste dagen voor. Maar wees niet bang, u hoeft er niet thuis voor te blijven. Zo kunt u de oude leesmappen in een tasje doen en aan uw deur hangen en dan wisselen de bezorgers de tasjes om. Met meer dan 50 jaar ervaring weet u dat u bij ons een stukje kwaliteit mag verwachten en dat is dan ook zeker waar wij prat op gaan. Gaat u op vakantie en wilt u graag een map meenemen? Dan is dat geen probleem. Neemt u van te voren even contact op, dan houden we daar bij onze wekelijkse ronde rekening mee. U kunt dan meteen aangeven hoe lang u gaat. Tot een maximum van 4 weken kunnen we de bezorging van de mapjes onderbreken. Dat scheelt ook een maandje betalen en zo hebt u hier tijdens uw afwezigheid geen omkijken naar. Om dit door te geven of als u nog vragen hebt, is het handig om een formulier in te vullen via de website. We hebben diverse formulieren. Zo kunt u met een speciaal formulier uw vakantie doorgeven, uw verhuizing doorgeven of uw vragen stellen aan onze klantenservice met behulp van het reguliere contactformulier. We reageren altijd binnen 24 uur!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn