Linkbuilden

1 maart 2016

Posted in Webdesign en Webdevelopment

1gooddesigner - linkbuildenHebt u een website en heeft deze website een commercieel doeleinde? Dan is linkbuilden van het grootste belang. Wij van 1gooddesigner.nl kunnen u helpen met linkbuilden want dit is een van onze dagelijkse bezigheden. Kijkt u maar eens op onze site en zie hoeveel websites wij al hoog in Google hebben gekregen. Als ondernemer bent u vast op de hoogte van SEO. Dit staat voor “search engine optimization”, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit kan op diverse manieren en het is verstandig om hierin te investeren. In deze tekst gaan we het bijvoorbeeld hebben over de SEO teksten die we kunnen schrijven en we binnen uw site een plek geven. Deze teksten bevatten sleutelwoorden waarop geïnteresseerden zoeken via zoekmachines. Door deze termen binnen een bepaalde marge te gebruiken wordt de eindpositie bepaald. Maar dat geldt slechts voor 50 procent van het totale initiatief. De andere optie is linkbuilding. Linkbuilden is iets dat u altijd wilt blijven verbeteren. Het is niet een eenmalige investering want de wetten van Google blijven veranderen. Hun algoritmes en regels voor het plaatsen van linkbuildingteksten en backlinks zullen in de loop der tijd veranderen. Dat maakt linkbuilden blijvend relevant. Wij kunnen u helpen met linkbuilden en u kunt zo nu en dan terugkomen om onderhoud uit te laten voeren. Zeker als u het idee hebt dat uw links en teksten niet meer up to date zijn. Schroom dan ook niet om halfjaarlijks dan wel jaarlijks van onze service gebruik te maken. We hebben diverse pakketten zodat er binnen ieder budget een interessante aanbieding te vinden is. Vergeet dan ook niet om onze website te bookmarken als u klaar bent met het lezen van deze tekst. Wij houden de laatste ontwikkelingen van deze zoekmachine nauwkeurig in de gaten. Daardoor kunnen we u meteen informeren van hun veranderingen en welke implicaties dat heeft voor het linkbuilden. Reken er maar op dat we contact met u opnemen als het tijd is om het linkbuilden op uw website te verbeteren.

Laat ons voor u linkbuilden en eindig hoog in Google

Waarom is het nu eigenlijk zo belangrijk om hoog in Google te eindigen? Op China en een paar andere landen na, is Google de belangrijkste zoekmachine in vele landen. Ook in de VS heeft het de overhand, Bing is daar echter ook een belangrijke site. Kijken we naar Nederland, dan zien we dat 98 procent van alle zoekopdrachten via Google gebeurt. Tevens is deze website voor velen hun startpagina als ze hun browser openen. Er is dus sprake van een duidelijke monopolypositie. Als men op zoek gaat naar uw bedrijf, dan typt men zelfs sneller de naam van uw bedrijf in de zoekbalk van Google dan de adresbalk van hun browser. U begrijpt dat internetmarketing van groot belang is. En dat is dan ook waar wij om de hoek komen kijken. Linkbuilden helpt aanzienlijk in het vergroten van uw kansen om op de landingspagina van Google te staan. Iedereen wil bij de beste tien resultaten komen, dus het is belangrijk dat de backlinks die wij op andere websites zetten, strategisch worden geplaatst. Het is belangrijk dat er sites worden gevonden die bij uw bedrijf passen en die graag als het ware sluikreclame voor u maken. Ook de keuze van de juiste sleutelwoorden in de SEO teksten is van groot belang tijdens het linkbuilden. Het heeft immers geen nut om een tekst over schroevendraaiers te schrijven als u een webwinkel hebt voor babykleertjes. Dat is een nogal voor de hand liggend voorbeeld maar hopelijk geeft het aan dat wij weten waar we mee bezig zijn. U vindt trouwens vele resultaten van ons werk terug op onze website. U vindt een schematisch overzicht van de sites die we geholpen hebben, de sleutelwoorden die we hebben gebruikt en de plek waarop de site is geëindigd als u dit sleutelwoord invoert in de zoekbalk van Google. Het internet zal uw reikwijdte aanzienlijk vergroten. Hebt u een winkel in de fysieke buitenwereld? Bedenk dan eens hoe handig een webwinkel kan zijn. Dankzij linkbuilden zal u van plaatselijke bekendheid uit kunnen groeien naar provinciale, misschien zelfs wel landelijke bekendheid. Ook is het voor velen nu mogelijk om uw producten te kopen omdat bestellingen nu digitaal afgehandeld kunnen worden.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens contact met ons op

Ziet u het linkbuilden wel zitten maar hebt u niet de kunde of de mogelijkheid om zelf te gaan linkbuilden? Geen nood, wij nemen het linkbuilden graag uit uw handen. Naast linkbuilden, zoals het plaatsen van backlinks en het schrijven van SEO teksten zijn er nog veel meer opties om uw website overzichtelijker en bekender te maken.

  • Het implementeren van een webwinkel is een goed idee omdat u nu uw producten en diensten ook digitaal aan kunt bieden. U zult er absoluut veel klanten bijkrijgen. Zeker als u het combineert met linkbuilden.
  • Zorgt u er tevens voor dat uw site op elk formaat beeldscherm goed wordt weergegeven. Dit noemt men “responsive webdesign”. Op een smartphone of tablet is het onprettig om lang te moeten scrollen dus pas uw site voor dit soort formaten aan!
  • Om helemaal interactief met uw klanten bezig te zijn is het een leuk idee om een app te maken. Dan kan men te allen tijde gebruik maken van uw diensten, zelfs via hun smartphone.

Hebt u nog vragen over linkbuilden? Wilt u weten wat het kost? Stel dan uw vragen aan onze klantenservice. Bel of e-mail ons vandaag nog, we komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn