Loodgietersbedrijf in Amsterdam

4 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Wil je een Cv-ketel laten vervangen of ben je op zoek naar een geschikte partij voor de reparatie ervan? Dan is het loodgietersbedrijf in Amsterdam: Loodgieter Amsterdam wellicht een goede optie. Afgelopen winter had ik te maken met een kapotte CV-ketel en dit was geen pretje kan ik je zeggen. Zo vroor het 10 graden onder nul en de thermostaat deed niets meer. In eerste instantie dacht ik dat dat iemand het room had opengezet boven. Dit gebeurt nog weleens met 3 tieners in huis. Helaas was dit niet het geval. In eerste instantie dacht ik wellicht een oplossing te vinden door de tips en adviezen die op het internet had gevonden. Zo kun je in eerste instantie de thermostaat volledig uitschakelen. Vervolgens zet je deze opnieuw aan en soms is dit voldoende om de verwarming weer te reactiveren. Helaas was dit in dit geval niet voldoende. Vervolgens heb ik de Cv-ketel gereset. Ook dit was een tip die ik op internet terugvond. Dit mocht ook niet baten. Toen heb ik direct de telefoon gepakt en gebeld met het loodgietersbedrijf in Amsterdam “Loodgieter Amsterdam”. Ze namen direct op en dit vond ik al vrij bijzonders waardig aangezien het weekend was en 19.00 uur ’s avonds. Blijkbaar is Loodgieter Amsterdam een uniek loodgietersbedrijf in Amsterdam. Een service van 24 uur per dag en 7 dagen per week noem ik nog eens klantgericht zijn. Op de website staat het telefoonnummer ook heel helder weergegeven. Je kunt er niet omheen. In het algemeen is de website erg gebruiksvriendelijk. Zo navigeer je makkelijk door het menu en vind je in een oogopslag alle relevante informatie.

Diverse soorten services van loodgietersbedrijf in Amsterdam

Loodgieter Amsterdam biedt diverse soorten services zoals:

  • Het onderhoud van de Cv-ketel
  • Het vervangen van de Cv-ketel
  • Service bij geiser storingen
  • Lekkages

Nu had ik naast het niet functioneren van de cv-ketel ook het probleem dat we al een langere tijd een lekkage hadden in de badkamer. Ook daar stonden een aantal tips voor op het internet om dit te voorkomen. Zo had ik al grondig alle mogelijke putjes in de badkamer geleegd. Aangezien dit kan helpen om het lekkage probleem op te lossen. Maar de vochtige plekken verdwenen niet. Nu ik eenmaal contact had gezocht voor de reparatie van de cv-ketel kon dit meteen meegenomen worden. Het contact met Loodgieter Amsterdam verliep zeer voorspoedig. De volgende dag kwam al een van de vakmensen bij me langs. Er werd snel gehandeld, zo startte hij direct met het repareren van de cv-ketel. Ik begrijp nog steeds niet exact wat aan de hand was, maar het was binnen een uur verholpen. Blijkbaar was er iets bij de installatie niet goed gegaan en was het de vraag wanneer het probleem zich zou voordoen. De loodgieter wees me er op dat dit zeer gevaarlijk kon zijn voor ons gezin. Er had makkelijk iets mis kunnen gaan. Het loodgietersbedrijf in Amsterdam heeft het probleem gelukkig kunnen verhelpen. Hierna heb ik besloten om de reparatie in het vervolg te laten doen door dit loodgietersbedrijf in Amsterdam. Je kunt op ze rekenen en hebben het probleem snel verholpen. Daarna gaf dit loodgietersbedrijf in Amsterdam me een aantal adviezen mee hoe ik zorg kon dragen dat de cv-ketel zo lang mogelijk mee kan gaan. Vervolgens hebben ze de lekkage kunnen verhelpen. Blijkbaar was er iets mis met een van de aansluitingen. Gelukkig hebben ze maar een stukje van de muur uit hoeven breken.

Contact

Mocht je nu op zoek zijn naar een geschikt loodgietersbedrijf in Amsterdam, dan raad ik je aan contact te zoeken met Loodgieter in Amsterdam. Er worden geen voorrijkosten gerekend. Het telefoonnummer is: 020-2159573.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn