Menu-Thuis.nl is onze vaste traiteur in Den Haag

13 december 2018

Posted in Nachrichten

De feestdagen staan voor de deur en dan is het altijd een feestje om weer al het lekkers voor deze dagen te kunnen regelen bij onze vaste traiteur in Den Haag, namelijk Menu-Thuis.nl. Op www.menu-thuis.nl kun je de lekkerste gerechten krijgen die allemaal vers bereid worden. Wij hebben met Kerst een flink aantal mensen op bezoek en we vinden het leuk om deze mensen een uitgebreid assortiment aan gerechten te kunnen bieden. Onze traiteur in Den Haag maakt heel veel verschillende gerechten klaar die kunnen worden afgehaald, maar die ook thuisbezorgd worden met Deliveroo. We hebben beide wel geprobeerd en het is ons beide ook goed bevallen. Over het algemeen bellen we de traiteur in Den Haag en geven we onze bestelling door, zodat we die later kunnen ophalen.

Een brede keuze aan gerechten bij de traiteur in Den Haag

Waarom wij zo graag bij deze traiteur in Den Haag komen is de diversiteit aan gerechten die hier worden aangeboden. Niet alleen zijn het gerechten die speciaal zijn, maar je kunt hier ook gewoon goed je gekookte of gestoomde groenten kopen bijvoorbeeld. Als je kijkt naar het assortiment van onze traiteur in Den Haag, dan zie je al snel hoe breed het is:

  • Boeuf bourguignon
  • Lams curry
  • Gegratineerde witlof
  • Lasagne

Uit verschillende keukens van over de hele wereld zijn de gerechten afkomstig die bij traiteur in Den Haag worden aangeboden. Wanneer je weet hoe goed de kwaliteit is van de gerechten en hoe smaakvol alles is klaargemaakt dan blijf je hier net als wij terugkomen. Het voordeel is dat ze meer dan alleen warme gerechten verkopen. Of het nu gaat om een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht, je kunt hier voor alles terecht. Je kunt in het assortiment ook diverse soorten desserts vinden, zoals brownies en chocolade mousse. Daarnaast heeft deze traiteur in Den Haag ook verschillende bieren en wijnen in het assortiment en kunnen ze goed adviseren welke wijnen er goed bij de gerechten passen.

Eerst bestellen, dan ophalen, daarna genieten

Voor de kerstdagen bestellen we altijd tijdig een aantal verschillende gerechten. We overleggen vaak met de traiteur in Den Haag wat de mogelijkheden zijn en we bestellen juist op tijd omdat we dan zeker weten dat ze de ingrediƫnten in huis hebben om de gerechten te kunnen maken. Een ander voordeel van het bestellen bij onze traiteur in Den Haag is de zekerheid dat het gerecht aanwezig is en dat je het dus zeker weten in huis hebt om aan je gasten te serveren. We bestellen om dezelfde reden ook altijd iets meer dan wij nodig hebben. Dan hoeven we helemaal niemand teleur te stellen en kan iedereen ruimschoots genieten van al het eten dat we hebben besteld. Blijft er dan iets over dan is het bij ons heel normaal dat een aantal mensen wat restanten mee naar huis nemen of dat mijn vrouw en ik er de navolgende dagen nog van genieten. Wat dat betreft komt het eten altijd wel op en omdat het zo lekker is staan onze gasten vaak in de rij om iets mee naar huis te mogen nemen. Wij kunnen daar heel erg van genieten, want dit betekent dat bij ons de Kerst goed geregeld is. Niet alleen is het gezellig, maar ook het eten is goed, het bier en de wijn vloeit rijkelijk en dat maakt dat Kerst bij ons thuis altijd een happening is. Dat kan mede dankzij de goede service en het voortreffelijke eten van onze uitstekende vaste traiteur in Den Haag; Menu-Thuis.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn