Met een presentatiebalie geeft u een professionele indruk

13 december 2018

Posted in Nachrichten

Ongetwijfeld staat u op vele beurzen met uw bedrijf. Met een presentatiebalie kunt u net dat beetje extra klanten trekken naar uw stand, zodat u geen gebruik hoeft te maken van de standaard materialen en dus het verschil maakt. Daarnaast kunt u ook een presentatiebalie gebruiken om uw folders op neer te leggen om uw bedrijf beter te presenteren. Tevens komen uw bedrijfsnaam en logo beter naar voren op een presentatiebalie dan op een doek ergens in de stand. Met de professionele presentatiebalie van de Beurswandspecialist bent u de blikvanger en ziet u uw klantenbestand na iedere beurs groeien.

Een presentatiebalie voor ieder evenement

Een presentatiebalie staat niet alleen mooi in uw beursstand, maar maakt ook een oude statafel of een folderrek overbodig. U kunt namelijk alles professioneel inrichten, waarbij u ook nog overzicht houdt over alles wat er rondom u gebeurt. Bezoekers zien met een blik op uw presentatiebalie bij welk bedrijf deze hoort, doordat uw bedrijfsnaam en logo erop kunnen komen te staan. Daarnaast kan een presentatiebalie ook dienen voor een symposium. U kunt hiermee uw sprekers een mooi podium bieden om hun praatje te houden. Met onze presentatiebalie laat u zien dat:

  • U professioneel bent
  • U al uw zaken goed georganiseerd heeft
  • Welk bedrijf er die avond centraal staat

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om een presentatiebalie voor aan te schaffen. Hoe dan ook zult u altijd een professionele indruk geven. Doordat u helemaal zelf kunt beslissen hoe uw balie eruit komt te zien door de verschillende modellen in uw assortiment. U kunt hierbij kiezen uit zowel een zeshoekige, counter en stand up balie. Dit is geheel afhankelijk van waar uw bedrijf voor staat en wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Daarnaast is ook het doeleind een belangrijke factor om in het achterhoofd te houden. U kunt daarnaast ook een bijpassende beurswand bestellen om uw volgende beursbezoek geheel af te maken. Op onze website, beurswandspecialist.nl, vindt u in een oogopslag alle mogelijkheden voor uw balie en alle overige benodigdheden die u nodig heeft voor uw volgende beursbezoek.  Zodra u de balie naar keuze heeft gevonden via onze website, kunt u ons altijd om een vrijblijvende offerte vragen. Wij zetten dan alle kosten overzichtelijk voor u op een rijtje, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij denken tevens met u mee voor een gepaste oplossing, zodat u altijd de balie heeft die bij uw bedrijf past.

Jarenlange ervaring tot uw dienst

De Beurswandspecialist is uw specialist op het gebied van materialen die nodig zijn om uw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren op een beurs, congres of symposium. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat wij goed in kunnen schatten wat bedrijven nodig hebben om professioneel over te komen. Bij ons kunt u terecht voor balies, beurswanden en bannersystemen. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Indien u producten van ons wilt kopen, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u direct wat u aan onze producten kwijt bent. Onze medewerkers informeren u ook graag over alle mogelijkheden en het beantwoorden van al uw vragen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Met een druk op de knop kunt u ons gemakkelijk een mail sturen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug. Wij hopen samen met u tot de beste presentatie van uw bedrijf te komen, waarbij uw bedrijfsnaam en logo al vanaf een afstand zichtbaar is en u de ene klant na de andere aan u kunt binden door professionaliteit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn