Mooie fietslampjes bedrukken met logo

29 juni 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

promoboer - Fietslampjes bedrukken met logoAls groot bedrijf wilt u natuurlijk graag gezien worden. Wat steeds meer gebeurt is het weggeven van allerlei promotiemateriaal bij evenementen en aan klanten. Op dit promotiemateriaal is het makkelijk om uw bedrijfslogo te laten drukken of een mooie slogan toe te voegen. Hiermee zorgt u voor een leuk gratis presentje voor degenen die uw bedrijf bezoeken en uw logo wordt door veel mensen gedragen. Het is dus altijd de bedoeling dat u iets laat bedrukken dat veel wordt gebruikt. Een ideaal product is dan het fietslampje. Fietslampjes bedrukken met logo kan goedkoop worden gedaan door Promoboer. Hier kunt u veel verschillende soorten fietslampjes vinden die bedrukt kunnen worden. Fietslampjes bedrukken met logo hoeft ook helemaal niet duur te zijn. U heeft al mooie bedrukte exemplaren voor weinig geld. U kunt zelf kiezen welk model fietslampje u graag wilt aanschaffen. Fietslampjes bedrukken met logo kan op deze manier heel snel gebeuren. Kies bijvoorbeeld voor de voordelige fietslampjes wanneer u er zeer veel tegelijkertijd wilt bestellen. Het is echter ook zeker aan te raden voor de mooie veiligheidlampjes te kiezen of juist de wat populairdere fietslampjes. Deze laatste categorie ziet u het meeste in het straatbeeld en hierbij heeft u dus ook de grootste kans dat ze gebruikt gaan worden door een grote groep mensen die dan gratis reclame kunnen maken voor uw bedrijf. Wie wil dat nu niet? Laat dus snel uw fietslampjes bedrukken met logo. Kies ook vooral voor Promoboer! Zij produceren fietslampjes met uw logo van hoge kwaliteit, daarnaast kunt u hier terecht voor veel voordeel:

  • Een snelle levering
  • Eerst een gratis proefdruk
  • Geen verzendkosten

Er worden nooit verzendkosten berekend, ook niet wanneer er veel lampjes worden besteld. U kunt bestellen vanaf 500 stuks. Om er snel achter te komen hoe duur het gaat worden om al deze of zelfs nog veel meer lampjes met logo te bestellen, kunt u een offerte aanvragen. De kosten worden dan snel voor u berekend en u krijgt een duidelijk overzicht van de mogelijke kosten toegestuurd. Dit is wel zo handig wanneer u snel wilt weten waar u aan toe bent. Vraag dus snel een offerte aan en plaats de bestelling!

Fietslampjes bedrukken met logo voor uw promotie

Wilt u ook fietslampjes bedrukken met logo voor promotie-evenementen? Kijk dan snel bij Promoboer naar de lampjes die u wilt gaan laten bedrukken. Welke versie u ook kiest, er worden uiteraard altijd twee lampjes geleverd per persoon. Een wit en een rood fietslampje. Hierdoor kunt u zonder moeite rijden en hoeft u op uw fiets geen andere lichten meer te gebruiken. Tegenwoordig zijn deze lampjes goed genoeg om als normaal fietslicht te dienen. Fietslampjes bedrukken met logo kan op twee zijdes, of maar aan één kant. U kunt hierbij zelf uw keuze maken. Wanneer u uw lampjes aan beide kanten laat bedrukken is het logo uiteraard veel beter zichtbaar. Het is dus zeker aan te raden om deze optie te kiezen. Ook zijn er verschillende drukmethodes mogelijk. Fietslampjes bedrukken met logo kunt u dus laten uitvoeren op veel verschillende manieren. Promoboer bedrukt niet alleen de fietslampjes voor u, maar produceert ze ook zelf. Dit is voor u heel voordelig omdat er geen importkosten meer verwerkt hoeven te worden. Ook betekent dit dat de lampjes altijd op voorraad zijn en dat er geen extra wachttijden worden berekend. Fietslampjes bedrukken met logo kan hier dus heel snel worden geregeld. De mogelijkheden zijn eindeloos, wilt u bijvoorbeeld een mooie stickerprint aan laten brengen? Dit heeft als voordeel dat uw logo beter zichtbaar is, omdat de achtergrond kleur kan worden aangepast. Deze stickers worden niet lelijk met slecht weer. Ze zijn waterbestendig en daarom prima buiten te gebruiken. Een andere drukmethode is de tampondruk. Daarmee wordt uw logo direct aangebracht op het fietslampje. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van stickers. Deze techniek is duurzamer en u kunt zelf de gewenste kleur kiezen. Dat is wel zo leuk. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kleur die helemaal past bij uw bedrijfslogo, zodat het een mooi geheel wordt. Fietslampjes bedrukken met logo kan dus op heel veel verschillende manieren. Het is handig om van te voren de informatie op de website even goed door te lezen. U weet dan precies wat u bestelt wanneer u een offerte aanvraagt. Uiteraard kunt u ook een email sturen of bellen wanneer u nog met vragen blijft zitten.

Alle kleuren van de regenboog

Uw promotiemateriaal wilt u natuurlijk laten drukken in de kleur van uw keuze. Het volstaat natuurlijk absoluut niet om per ongeluk een lampje te bestellen dat de kleuren heeft van de concurrent. Gelukkig is het bij Promoboer mogelijk om zelf een mooie kleur te kiezen. Fietslampjes bedrukken met logo kan dus in gangbare kleuren, maar u kunt zelf ook een kleur aanvragen. Niet alleen het frame kunt u zelf samenstellen, maar ook het lampje. Wilt u uw fietslampjes bedrukken met logo en een blauw lampje of juist een groene? Het kan allemaal. Dit komt vooral doordat Promoboer de lampjes zelf produceert. Het maakt dus niet uit welke kleur u graag wilt hebben. Kijk snel op de website voor de verschillende mogelijkheden en vele voorbeelden. Hierdoor krijgt u een goede indruk van het eindresultaat. Mooie fietslampjes bedrukken met logo wordt voordelig voor u geregeld. U krijgt uw bestelling snel thuisgestuurd en u kunt dus meteen beginnen met uitdelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn