Mooie heren schoenen

30 april 2016

Posted in Mode en Kleding

Spartoo - Heren schoenenAls je de vooroordelen zou moeten geloven, dan zijn het vooral vrouwen die waarde hechten aan het uiterlijk van hun schoenen. Maar dat is natuurlijk onzin, als man wilt u natuurlijk ook gewoon graag mooie heren schoenen dragen. Ook mannen vinden het immers belangrijk om er goed uit te zien en om kleding, en dus ook schoeisel, te dragen die goed bij hen past. Het is natuurlijk echt niet zo dat het u helemaal niets kan schelen hoe u er bij loopt. Sommige mannen zullen het uiterlijk iets belangrijker vinden dan anderen, maar dat geldt voor vrouwen natuurlijk net zo goed. En er is waarschijnlijk helemaal niemand te vinden die het echt helemaal niets kan schelen hoe hij er bij loopt. Het vinden van mooie heren schoenen die goed bij u passen, is dus zeker belangrijk. Onderschat ook vooral het belang van de schoen niet voor het totale plaatje. U kunt nog zulke mooie kleren dragen, als de heren schoenen die u er onder draagt er totaal niet bij passen, dan valt het hele plaatje eigenlijk in het niet. Het is dus absoluut aan te raden om hier aandacht aan te besteden. Het is daarom ook zeker belangrijk om meerdere paren in de kast te hebben staan, zodat u altijd kunt combineren met uw outfit van die dag. U kunt er dan echt voor zorgen dat uw schoen past bij de rest van wat u aanhebt. U zult hiervoor minimaal een paar nette schoenen moeten hebben, voor de meer officiële gelegenheden en natuurlijk wilt u ook graag een paar gemakkelijke schoenen hebben voor in uw vrije tijd. Het laten aansluiten van uw heren schoenen bij de rest van uw kleding is dus wel iets om op te letten.

Hoe vindt u de juiste heren schoenen?

Wat de juiste heren schoenen voor u zijn, dat hangt natuurlijk helemaal van uzelf af. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor een model dat lekker zit en dat de juiste maat heeft. Niets is immers zo vervelend als een schoen die knelt of juist net iets te wijd is, waardoor u steeds blaren krijgt en niet lekker kunt lopen. Dit is dus absoluut het eerste aandachtspunt. Daarnaast wilt u natuurlijk ook gewoon dat ze er mooi uitzien. Wat mooi is, is natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen smaak. Houdt echter wel in de gaten dat er voor bijvoorbeeld officiële gelegenheden wel een soort van dresscode bestaat wat betreft het soort heren schoenen u dan bij uw kleding dient te dragen. Zoekt u schoeisel voor een dergelijke gelegenheid, dan is het dus zeker aan te raden om daar rekening mee te houden. Doet u dat niet, dan loopt u enorm uit de pas en dat zal niet door iedereen gewaardeerd worden. Zoekt u heren schoenen om in uw vrije tijd te dragen, dan kunt u het wat ontwerp en kleuren betreft natuurlijk zo bont maken als u zelf wilt. Sommige mannen houden van eenvoudige schoenen die gewoon zwart of bruin van kleur zijn. Anderen vinden het fijn om een opvallend paar te dragen en zij kiezen daarom voor een kleur of een dessin dat er echt uitspringt. In het verleden was dit lastig te krijgen, maar er zijn steeds meer grote merken die dit in hun ontwerpen aandurven. Zij combineren een goede kwaliteit materiaal en een goede pasvorm, met een gedurfd ontwerp wat betreft dessin en kleur. Houdt u er van om flinke wandelingen te maken, dan zoekt u natuurlijk weer een heel ander soort heren schoenen, namelijk goede en stevige wandelschoenen. Er valt dus zeker wat te kiezen en het is dus ook heel goed mogelijk een mooi paar te vinden dat lekker zit, van een goede kwaliteit is, past bij de gelegenheid en bij uw eigen smaak.

De beste merken bij Spartoo

Wilt u nieuwe heren schoenen kopen, dan kunt u hiervoor natuurlijk naar een van de grote schoenenwinkelketens gaan. Nadeel is echter dat heel veel mannen daar hun schoenen kopen en dat het lastig is om iets origineels te vinden. Bovendien is de kwaliteit er niet altijd even hoog en zijn er vaak weinig bijzondere of interessante ontwerpen te vinden. Bij Spartoo is dit anders, zij bieden een zeer ruime en diverse keus op het gebied van heren schoenen. Bij hen vindt u zeer exclusieve en bekende merken, die garant staan voor een hoge kwaliteit en voor een uitstekend ontwerp. U kunt dan denken aan merken als:

  • Van Bommel
  • Bugatti
  • Timberland
  • Pikolinos
  • Bullboxer

Dit is slechts een kleine selectie van de vele verschillende designers waarvoor u bij hen terecht kunt. Door het ruime aanbod kunt u bij hen terecht voor heren schoenen in zeer neutrale ontwerpen, gewoon uitgevoerd in zwart of bruin. Deze zijn natuurlijk heel geschikt voor de meer officiële gelegenheden. Maar u vindt bij hen bijvoorbeeld ook heren sneakers met een bloemenpatroon of boots met een bijzonder ruitjespatroon er op. Daarnaast bieden zij natuurlijk heel veel verschillende modellen schoeisel, dit varieert van slippers en sneakers tot espadrilles en laarzen. Door dit ruime aanbod is de kans dat u bij hen een paar vindt dat echt helemaal aan uw wensen voldoet natuurlijk enorm groot. Als u op zoek bent naar nieuwe heren schoenen, dan is het dus zeker aan te raden om een kijkje te nemen op hun website en u te oriënteren binnen hun grote collectie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn